Megérkeztek az első részletek az idei Need for Speedről

Szerző: xoki | 2017. May 10. | hír | 53 hozzászólás

2016 márciusában, a Need for Speed reboot megjelenése után az EA kijelentette, hogy a széria nem biztos, hogy a szokásos ütemben folytatódik. Az mondták, hogy valamikor 2017-ben jön a következő rész, amelyet most meg is erősítettek.

Az EA és a Ghost Games a mai napon bejelentette a következő Need for Speed játékot, amely az év vége felé várható. Sajnos a részletekre várnunk kell az EA E3-as eseményéig, de a Ghost Games közzétett egy cikket a játékról és abból néhány új, visszatérő funkciót is lelepleztek. Többek között kiderült, hogy visszatér a sokak által kedvelt tuning és személyre szabhatóság. Változatos terepre számíthatunk, és persze nem lesz nyugtunk majd a rendőröktől sem. Arra fókuszálnak majd, hogy a játék világa nagy legyen, de az több feladatot rejtsen, például terepversenyeket. A Ghost Games még egy kiemelkedő változást ígér: a legutóbbi résszel ellentétben nem lesz szükség folyamatos internetkapcsolatra ha játszani szeretnénk.

A Ghost Games által közzétett információk itt találhatók.

Hozzászólások: 53
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
@boxer4000: Régen ezt a logót látva már tudtam,hogy jó játék elé ültem le pedig még semmit se tudtam róla.Régen....
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@santakigyo: nekem a SimCity 4 jutott rögtön eszembe ♥
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Hát igen:/ Nagyon vissza sírjuk azokat az időket.
0
0
0
0
atemi105 avatar
@boxer4000: Sims 2, úh de rég volt.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Csak egy értelmes sztorit rakjanak végre össze..2017 van a grafikától nem félek, biztos össze tudnak dobni valami elviselhetőt, csak legyen végre valami ami keretbe fogja a single-t. Elég lenne annyi is mint anno a Most Wantedes rabló-pandúr, nem volt nagy szám, de bőven elég volt. Ez a pávás-fonotthajúnégeres-gangmember style nagyon gyengén szerepelt...
0
0
0
0
Gaben7 avatar
Remélem most már össze tudnak rakni valami értelmeset normális irányítással 😃 nekem ez az egy kép eddig bejön csak legyen valami normális sztori halálos iramban sztori is jó lenne ja meg szednék ki ezt az idegesítő crash kameranézetet vagy minek nevezzem mikor ütközöl és bemutatja hogy összetörtél nagyon idegesítő.
0
0
0
0
Fbalika1996 avatar
SleepingGamers: Kinek a pap kinek a paplan. 😃 A bugos részt pedig teljesen megtudom érteni. Kb 45 perc után kapcsoltam ki a Need For Speed 2015-öt és töröltem, miután keresztül estem a pályán, mert nem töltötte be a textúrákat és menetiránynak szembe rakott vissza a pályára a játék.
0
0
0
0
💬 3
Gaben7 avatar
@Fbalika1996: Pedig olyan nagy elánnal harangozták be hogy PC-n jól fog menni 😃
0
0
0
0
atemi105 avatar
@Fbalika1996: Szerezz. Be. Egy. SSD-t. Már szinte kötelező AAA játékokhoz, és most olcsók is(relatív)
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@atemi105: Ha 7200-as fordulatú HDD-n van is, akkor is van mikor megesik a hiba, de van egy haverom akinél SSD-n is ugyanúgy előjött a jelenség. Amúgy meg azért manapság rendszernek egy 120 GB-os SSD tényleg megéri, de 500 GB-os, vagy ne adj isten egy 1TB-os SSD árán 3 TB-os 7200-as fordulatú merevlemezt vagy akár nagyobb kapacitásút kapsz.
0
0
0
0
SleepingGamers avatar
Fbalika1996:nálam pont fordítva van.Én a régebbi Need for Speedekbe mindig mentem a falnak,mert az irányítás nem ment.Nekem a driftelős irányítás jobban bejön.2015-ös irányítás legelőször nagyon szar,de amikor elkezdesz tuningolni,akkor betudod állítani hogy Tapadás vagy Driftelés legyen.Nekem személy szerint mindegyik NFS tetszett,csak nem 1-2 buggal találkoztam ami elvette tőle a kedvem.Ja és minden játékomnak a mentését szépen az Origin letörölte,és minden játékom előlről kezdődik.Ez aztán a élmény mondhatom.
0
0
0
0
Fbalika1996 avatar
Én azt remélem, hogy az irányítással kezdenek valamit, hogy jobb legyen. Nekem nagyon nem jön be ez a minden kanyart driftelve kell bevenni dolog, ami emlékszem már a legújabb Hot Pursuit-ban is így volt. Más bajom nekem nincs is igazán a szériával a pocsék irányításon kívül. Én szívesen gyűjtögettem volna a random helyeken lévő autókat az új Most Wantedben. Szívesen mentem volna rendőrözni az új Rivals-ban. Szívesen mentem volna utcai versenyezni Underground módra a 2015-ös részben. De 1-2 óránál tovább egyikkel sem bírtam játszani az elcseszett irányítás miatt...
0
0
0
0
💬 1
Gaben7 avatar
@Fbalika1996: Engem ez a crash kamera idegesít a legjobban mikor ütközöl és mutatja hogy összetörtél szerintem ez a legidegesítőbb dolog az új NFS-ekben.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Most remélem lesz egy olyan okos is a fejlesztők között aki azért ügyel arra , hogy a játékba legyen " Pause Game" menüpont. Utáltam a Rivalsba, hogy sehogy se lehetett szünetet tartani a játékba.
0
0
0
0
💬 1
yugiohyugiohzebuyug avatar
@Arthur Morgan: 2015-be se lehetett az online miatt. Legalábbis szerintem főleg az volt az oka. Most, hogy ezt kiveszik, szerintem lehet rá esély.
0
0
0
0
r2d2 avatar
Végül is még az is jó lenne, ha a need for speed world-öt tuningolnák, nekem még az is megfelelne.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@r2d2: Fölösleges ott a Crew.
0
0
0
0
atemi105 avatar
@LordSzalko: A crew az szar'.
0
0
0
0
Gaben7 avatar
@atemi105: Nem tudom mi bajod vele szerintem tök jó 😃
0
0
0
0
hashimoto avatar
Megint megy a sírás a folyamatos online miatt.. Nincs folyamatosan nethez kapcsolva a gép? Elmegy a net, ha megcsörren a telefon?(Ha nem érted.... 😃😉
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@hashimoto: Még mindig jobb mint fizikáért sírni egy olyan játékban ami köztudottan nem szimulátor. 😊
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@hashimoto: Nem, de random elmehet. De ami a legnagyobb gond, hogy így nem lehetett megállítani a játékot ( vagyis.. az egyik nagy gond ) mondjuk verseny közben, de azt hiszem csak úgy se, de lehet tévedek. Pedig csak az egyjátékos része érdekel. Ahhoz ne kelljen, mert egyrészt minek, másrészt további gondokat szül.... : D
Örülök, hogy kivették végre. Nem sírni kell, hanem örülni : D
0
0
0
0
sudosu avatar
@hashimoto: Hát a MATÁV telefonommal is betárcsázva szeretnék játszani a játékkal, ha közben hívnak is.

Valaki például ha megveszi a játékot BD-n vagy DVD-n (ha kijön fizikai kópiába) és mondjuk csak mobilnetje van, mert épp elég neki (facebookozik), akkor ne kelljen már azért plusz szolgáltatást igénybevennie hogy tudjon játszani egy olyan játékkal, amivel úgyis tudja hogy csak offline fog játszani.
Nem annyira jellemző, de vannak ilyen emberek. Magyarországon is.
0
0
0
0
odinx avatar
Ha nem lesz folyamatos internetkapcsolat és nem cseszik el, akkor én kiváncsi leszek rá.😀
0
0
0
0
ArtTech avatar
sudosu: Miért nem olvastad el végig? 😀 "A Ghost Games még egy kiemelkedő változást ígér: a legutóbbi résszel ellentétben nem lesz szükség folyamatos internetkapcsolatra ha játszani szeretnénk."
0
0
0
0
💬 1
sudosu avatar
@ArtTech: My bad, figyelmetlen voltam 😃
sry. Akkor azt a részét visszavonom. Csak trollkodtam Xoki-t (persze, jó kifogás)
0
0
0
0
sudosu avatar
Amúgy a kedves cikkíró a legfontosabb Feature-t kifelejtette:
Lesz offline mód a is a játékban. 😃
Tehát végül is az EA-nél eljutottak a 2005-ös szintre és talán lesz egy értékelhető NFS játékuk ~12 év után, bár így kevés információval nehéz ezt megmondani.

Szóval grafikailag új lesz eddigiek alapján de másban nem. De az utóbbi NFS-ekhez képest már ez is haladás.
0
0
0
0
mk10 avatar
azért arra számítok hogy ne csak pár kocsi tegyenek be mint az előzőbe mert ott iszonyat kevés volt számomra kb mennyi is volt 50 kocsi (hasamra ütöttem) annál azért jóval többet kéne bele rakniuk hamár tényleges need for speed játékot adnak ki
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@mk10: Anno UG2-be se volt sok mégis az egyik legjobb NFS mai napig. 😀
0
0
0
0
mk10 avatar
@LordSzalko: az annó akkor volt most meg most van több autó több lehetőség a testre szabásra. ne mindig azzal a résszel jöjjön már mindenki...unalmas már egy kicsit hidd el jobb lenne benne több autó 😀
0
0
0
0
no avatar
@mk10: Attól hogy sok az autó még több lehetőség nem lesz. 😀 Nem tudom milyen logika útján gondolkodsz. 100 autón 10 féle dolgot változtatni vagy 10 autón 100 féle dolgot de te dolgod.
0
0
0
0
no avatar
@mk10: Akkor lehet jönni, talán legjobb, de biztosan éllovas need for speed-el, a Most Wanted-el, amiben csak 32 autó volt elérhető. (leszámítva a feketelistás és a chalange-s bónus autókat, mert azok csak különleges tuningot kaptak).
Nem kell sok kocsi, nem kell nagyon jó grafika és nagy gépigény (egy 2005-ös játékhoz képest nagyon alacsony a gépigénye, és mostanság még szinte az összes őskövületen elmegy), csak egy jó játékélmény, jó irányítás, sok tuninglehetőség, sok kihívás és kemény zsaruk.
0
0
0
0
mk10 avatar
@ItachiOne: azért élvezik a horizont mert sok az autó jó a grafkója jó az irányitás is 😀
az hogy az én logikámat nem érted az a te bajod azzal nem tudok mit kezdeni 😀
akármennyi autó is lesz nem tiz féle dolgot fogsz rajta változtatni de te tudod 😉
0
0
0
0
mk10 avatar
@ItachiOne: "nem kell nagyon jó grafika és nagy gépigény" nem írtam hogy kell nagy gépigény és jó grafkó nekem aztán tök mind1 milyen a grafika
de azért szívesebben látsz több féle autót egy játékban több izom, import, ős régi kocsikat mint azokból csak egy kettőt és légy vele boldog minden esetre egy vélemény volt csak hogy jó lenne több autót látni benne míg "ki nem folyik a szemed"
0
0
0
0
no avatar
Látok itt pár hozzászólást, hát napszak változás miatt játszani az nfs-t olyan mint egy játékot a grafikája miatt játszani. Ettől eltekintve, már nem szavazok az NFS-nek bizalmat, mióta azt mondták, hogy a régi undergroundot vissza fogják hozni, aztán a közelében sem volt a tuning, se semmi. Kaptunk egy interaktív filmet.
0
0
0
0
💬 5
r2d2 avatar
@LordSzalko: A napszak változás,
már csak azért is jobb, mert dob egyet a játék élményen, fölleg nap kelte és nyugtakor.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@LordSzalko: Remélem nem az underground hányadék fizikáját akarod visszasírni.. 😃
0
0
0
0
no avatar
@hashimoto: Ha fizikára vágysz irány a szimulátor, már megint megmutatkozik az IQ-d.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@LordSzalko: Árkádnak is szar volt.. 😃
Meg, ha annyira autózni akarok, beülök a kocsiba, aztán megyek.. Ja, bocs, nem inteles a kocsim. :c
már nem szavazok az NFS-nek bizalmat

Akkor viszlát. 😃
0
0
0
0
no avatar
@hashimoto: Újabb és újabb próbálkozásaid látnak napvilágot 😃 Beszólsz mindenkinek akinek más véleménye van és neked nem tetszik, nem vagy képes elfogadni olyan dolgokat ami tök egyén függő. Korodhoz képest is hülye vagy nem, hogy más emberhez viszonyítva. 😀

Amúgy az a legjobb, hogy a kommentek során saját magadat vágod pofán.

Spoiler!
Szerencsére nincs ilyen sok useless shit az oldalon.
0
0
0
0
mk10 avatar
oooh ez az változatos terep jee testre szabhatóság remélem tényleg olyan lesz amilyennek mondják és nem olyan mint az előző rész 😀 reménykedem benne és ez insta buy lesz 😃
0
0
0
0
r2d2 avatar
Remélem lesz bene idöjárás, és napszak változás! Tuning részröl pedig jó lenne ha egy ferrarit akkár egy GTR 1 verdára is át lehet alakitani vagy egy honda civic-et wtcc-re és hasonló dolgok az szuper lenne!
0
0
0
0
isti23 avatar
Hát a FH3, feladta a leckét 😆
0
0
0
0
💬 1
Gaben7 avatar
@isti23: Az biztos 😃
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Engem már csak az érdekelne hogy van-e "Day n Night Cycle" 😆
0
0
0
0
💬 3
hashimoto avatar
@YoRHa 2B: Ugye, az volt a magyarázat, hogy csak éjjel van illegális autóverseny.
Mondjuk, akkor a Ghost még nem volt idehaza, az ezeregy smoke and charmos golfos idióta közt, akik nappal is tolják a szarjaikat.. 😃
Mer', ugye lámpátú lámpáig tesó.. 😆
0
0
0
0
atemi105 avatar
@hashimoto: Most wanted(2005), Undercover, ezek nappal játszódnak.
0
0
0
0
no avatar
@atemi105: Igen csak itt hasára ütve kommentel sok ember és valójában nincsenek is tisztában a dolgokkal.

Spoiler!
Pedig vannak informatikus ismerőseim, de érdekes módon ők nem ilyen debilek.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
A másik véglet meg mikor már te szabod meg az áttételeket minden fokozatnál, de még a használt modult is 😊
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Hát ajánlom, hogy a tuning ezúttal ne az legyen, hogy fel van sorolva az autó minden része de csak 5-6 változtatható eleme van... Ez elég idegesítő volt benne.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@AMDMonsteR: Hát szerintem ne számíts másra 😃
0
0
0
0
atemi105 avatar
@LordSzalko: Szerintem az Autosculpt-ot kéne újra elővenni és felfrissíteni modernebb szintre.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció