Megérkezett a korábbi Nvidia drivert javító patch

Szerző: xoki | 2018. May 06. | hír | 12 hozzászólás

Április végén megérkezett a 397.31-es GeForce Game Ready driver, viszont a pozitívumok mellett sajnos negatívumokat is hozott magával.

Nem sokkal az illesztőprogram megjelenését követően sok GTX 1060 kártyával rendelkező felhasználó panaszát lehetett felfedezni a hivatalos oldalon. Néhány kivételes eset mellett főleg a GTX 1060 kártya esetében okozott folyamatos installation loopot, illetve sok esetben boot loopot az említett driver. Mindez a rendszer és a program összeomlásához vezetett, az eszközkezelőben pedig a Code 43-as hibával szembesültek a felhasználók.

Most végre megérkezett a fenti, illetve néhány egyéb hibát javító 397.55-ös hotfix driver. Aki észlelte a hibát, annak mindenképpen ajánlott a javítás telepítése. Aki esetleg még nem rakta volna fel egyik új verziót sem, annak pedig lehet érdemes megvárnia a következő illesztőprogramot.

Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Andris18 avatar
Nem vagyok sem amd sem nvidia fan da azért vicces, hogy általában driver frissítéseknél ha valami nem megy akkor nvidia kerül elő 😂 (szerintem)
Spoiler!
attól még egy 1080ti-vel megdobhat valaki ha nem kell neki 😆
0
0
0
0
💬 4
501_DPSZ avatar
@Andris18: Én meg azt vettem észre, (én se vagyok fan, volt AMD meg NVIDIA karim is... nem egy) ha az AMD-nél van valami gubanc az 1-2 hét mire javítják, ha az NVIDIA-nál, akkor meg 3-5 nap.. 😃 + észrevétel, régen az AMD dirivereknél volt sok gubanc, most úgy néz, ki fordult a kocka?
0
0
0
0
Andris18 avatar
@501_DPSZ: Ezért nem frissítek betára. 😆 és azt hiszem másra se gyakran 😜 sajnos
Lehet azért gyorsabbak mert a felsőkategóriás kártyákkal sokat kaszálnak. Bár ki tudja, ha jól tudom amd chipek vannak a konzolokban is. Ők sem panaszkodhatnak.
0
0
0
0
sunny474 avatar
@Andris18: Random, hogy épp melyik gyártótól jön hír, hogy szarakodik egy új driver. Nekem csak nvidia kariam voltak asztaliban. AMD csak laptopban de még akkor a jobb crimson driverek se voltak viszont sose volt bajom driverrel egyik oldalon se. Max ha szénné húztam még anno a gtx 470est akkor crashelt néha de az saját saram 😃. Magán véleményem hogy ez a sok ilyen olyan sebből vérzik éppen valami nagyrészt kamu, vagy csak kevés felhasználót érint és nagy dobra verik.
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@Andris18: Nálam valahogy nem kerülnek elő ezek a frissítési hibák. Pedig mindig a legújabb driver van telepítve. 😊
0
0
0
0
no avatar
Nem tudom nekem már az van -e , de most éppen működik az experience, úgyhogy inkább nem frissítek semmit.
0
0
0
0
💬 1
Mordi avatar
@Dpoci: Az informatika első törvénye: Ha működik, ne nyúlj hozzá! 😃
0
0
0
0
mk10 avatar
Nem is volt gond de mindig bedobta a frissítést és ugyan azt a verziót, és ha elindítottál egy gamet valamikor ki is írta hogy dx11 nem támogatott és akkor kellet megint frissíteni tehát volt is meg nem is problemó de remélem ezzel már jó lesz és nem kell ilyenekkel szórakozni 😀
0
0
0
0
aricsi avatar
Nekem laptopon (ASUS ROG) a Gaming Center-t tette működésképtelenné,illetve laggolt egyes játék 100+ FPS mellett. Mindez GTX1050TI mellett. Vártam már a javítást!
0
0
0
0
vyne avatar
Fentvan,semmi baja nincs nalam, ezt a frissitest fel nem rakom,meg a vegen ez cseszi el amekkora szerencsem van 😃
0
0
0
0
💬 2
Larten avatar
@vyne: Nálam is teljesen jól működött a driver, erről a hibáról egészen addig nem is tudtam, amíg el nem olvastam a cikket 😆
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@vyne: havernak is MSI GTX 1060 ARMOR 2X van de nála sincs gond vele 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció