Mass Effect: Andromeda - ingyenes trial vált elérhetővé

Szerző: xoki | 2017. July 14. | hír | 21 hozzászólás

A Mass Effect: Andromeda minden platformon kipróbálhatóvá vált az ingyenes trialnak köszönhetően, amelyet a BioWare Twitteren jelentett be egy videó kíséretében.

A DualShockers adatai alapján a játék trialja megegyezik az EA/Origin Access tagjainak már régóta elérhető próbaverziójával. Egyjátékos és többjátékos módban egyaránt kipróbálható, valamint teljesen felfedezhető az első bolygó. Minden elért eredmény átvihető a játék teljes verziójába.

A megjelenés óta sok ráncfelvarráson esett át a játék, főleg a rossz animációk terén, de a többjátékos mód is kapott néhány újdonságot, ezért mindenképpen érdemes kipróbálni a játékot.

PC-re innen tölthető le az ingyenes verzió, amely 10 óra játékidőt kínál.

Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Megjelenés: 2017. March 21. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Akció RPG
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 21
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SuperPuma avatar
Anno a trialok fél órásak voltak. Ahhoz képest ez a 10 óra isteni
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@SuperPuma: Ugyanennyi erővel kiadhatnának egy demót is, ugyanaddig lehetne eljutni, csak idő limit nélkül.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@susguy: Valamiért mégsem emellett döntöttek.
GOndolom origin fiókhoz van kötve és csak egyszer érhető el ez a lehetőség egy fiókkal. (Végül is, ha csak ezer ember megvásárolja utána, már elérték a céljukat.)
0
0
0
0
ghjbku avatar
Tökéletes, kipróbálom, bár mindegy, mert így is, úgy is megveszem...
A Bioware már a neverwinter óta a kedvenc fejlesztőm, és nem nyávogok, ha valami nem sült ki olyan jól, hiszen tudom, mennyi időt kell beleölni még egy egyszerű játékba is ,nem beszélve ezekről a AAA-s címekről...
0
0
0
0
💬 5
susguy avatar
@ghjbku: Főleg amikor 5 év fejlesztési időből az első ~3 évet kidobják az ablakon mert rájöttek, még se olyan jó ötlet amit csináltak addig.
0
0
0
0
ghjbku avatar
@susguy: Ha csak feleannyira jó játékot tudsz csinálni azalatt a ~2 év alatt, akkor igazat adok neked, amúgy meg ne szövegelj, ha nem tudod utánuk csinálni...
0
0
0
0
susguy avatar
@ghjbku: Mindig jót nevetek ezen a visszaszóláson 😆 Le kell lombozzalak, de ez nem így működik 😀
Nem egy 8 éves kisfiúról beszélünk aki most próbál először olajfestményt csinálni, hanem egy több mint 20 éves AAA+ játékfejlesztő cégről, aki pénzért adja el a termékeit. Nekik ez a hivatásuk, az, hogy én, Kispista Jóskaként egyedül nem tudnám "kifejleszteni" a játékot, nem mentség arra, hogy ők, mint cég, ennyire szerencsétlenek.
0
0
0
0
ghjbku avatar
@susguy: Az, hogy neked nem tetszik, nem azt jelenti, hogy a játék a rossz...
0
0
0
0
susguy avatar
@ghjbku: Egyet értek, ezért sem állítottam ilyet. Én a játék fejlesztéséről beszéltem, arról mindenki le tudja vonni a maga következtetését.
0
0
0
0
Schwin94 avatar
Na jó legyen egy kis pozitív hsz is. Én nem vettem meg a játékot de nekem ez most jól jött, kipróbálom milyen. De a vége úgyan az lesz, se így se úgy nem fogom megvenni 😉
0
0
0
0
Legion avatar
😆😆😆 Mindent csak hogy vegyék az emberek. Maradok a törtnél, semmivel se kapok kevesebb élményt, ennél a ME kamunál tuti nem.
0
0
0
0
noPublicFG avatar
A 10 óra a single kampányra, és vagy a multira is vonatkozik?
0
0
0
0
💬 1
sisko avatar
@noPublicFG: Mindkettőre,összesen 10 órád van,úgy osztod be,ahogy akarod.
0
0
0
0
Flynian avatar
Kiszenvedett. Ideje volt már.
0
0
0
0
no avatar
Anno azért adtak ki demo/trial verziókat a játékokból, hogy próbáld ki mire számíthatsz majd ha megjelenik a teljes verzió. manapság már csak az kap ilyet, ami nem fogy és ők is tudják, hogy selejt amit el akarnak adni.
0
0
0
0
hursandani4002 avatar
Kihagytátok a legjobbat.Egyszer csak az Origin bead egy promóciót.Mint pl. rosszlanyok.hu,társkereső oldalak.Erre nincsenek szavak.
0
0
0
0
batmanvok0021 avatar
nekem csak ennyi a reakcióm erre 😃DDDDD
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
De miért jó az, hogy aki origin/ea access-el rendelkezik kap próbaverziót? Hisz úgy is játszható lesz vele egy idő után. EA a szememben egyre lejjebb süllyed. Eddig is pénzéhesek voltak, de már kezd unalmas lenni.
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Nagyon jó, és legalább benne maradtak azok a creepy arcanimációk? 😆
0
0
0
0
csibeszke37 avatar
Ez ám az üzletpolitika! Még véletlen sem, a játék megjelenése előtt adnának ki egy DEMO-t. Nehogy el tudjam dönteni, hogy kell vagy sem. Én azt mondom, megérdemlik ezek a pénzéhes fejlesztők, kiadók, hogy feltörik a játékaikat.
0
0
0
0
💬 1


Elfelejtett jelszóRegisztráció