Mass Effect: Andromeda - a kalózok csak javítások nélkül játszhatnak

Szerző: xoki | 2017. April 10. | hír | 24 hozzászólás

A Mass Effect: Andromeda sajnos nem sikerült valami jól, de a BioWare már dolgozik a javításokon. A játék azon ritka Denuvós játékok közé tartozik, amelyet aránylag gyorsan sikerült feltörni. Körülbelül két hétre volt szükség, hogy legyen működő tört verzió is.

A BioWare minden szó nélkül a Denuvo legújabb verziójára cserélte le a régit, amely megadta magát a crackereknek. Most sokan gondolhatjátok, hogy vajon mi értelme ennek, amikor már úgyis bárki beszerezheti a játékot? Úgy tűnik, a BioWare szeretné megakadályozni, hogy a kalózok számára elérhetővé váljanak a javítások, mint például a legújabb frissítés, amelyben a karakterek szeme, valamint szájmozgása válik sokkal realisztikusabbá.

Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Megjelenés: 2017. March 21. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Akció RPG
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 22
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Legion avatar
Mert nem adnak majd ki hozzá dlc-t mi. Pff amatőrök..
0
0
0
0
Twist avatar
mikej95: Semmi nem garantálja, hogy nem barmolnak bele a patch-el az exe-be is. Sőt, ritka az olyan patch, mint a fehér holló, ami csak a modellekhez és az adatokhoz nyúl.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Játéka válogatja. Ebbe is beleöltem vagy 70 órát, de már annyira nem köt le. Biztos, hogy nem érem el vele azt, amit mondjuk a Fallout4-el, hogy ~700 órám legyen benne. Viszont lassan alig jelenik meg olyan játék, amit érdemesnek tartanék arra, hogy pár óránál többet játsszak vele.
0
0
0
0
kornel244 avatar
LordSzalko Azt hittem velem van a baj mart én is ezt érzem sajnos 99%-ban :/
0
0
0
0
no avatar
MC MaRcI: Igen azzal nem lehet vitatkozni, hogy a régebbi játékok sokkal minőségibbek volta, ez tény. Azokat még úgy játszotta az ember, hogy huh ez király sose legyen vége. Manapság ez úgy van, hogy nézed mióta játszol ezzel a szutyokkal.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Kiki4444: A videóban 7:18-nál, ami fut a játékos felé, ő az a nehézgyalogos, amit említettem. Azok elég gyilkos ellenfelek. Ha egy ilyen jön veled szemben és megkerüli a fedezéket, ahol bujkálsz, akkor gyakorlatilag már halott vagy; ha kilépsz a fedezékből, akkor szintén, mert folyamatosan lő és lebontja másodpercek alatt a páncélodat. Velük szemben működik, hogy ha nagy kaliberű pisztoly van nálad és arra fejlesztettél is, akkor előkapod és egy fejlövést adsz le rá. Ilyenkor megáll pár pillanatra, abbahagyja a lövöldözést, majd megrázza a fejét és folytatja, de ez a pár pillanat pont elég arra, hogy másik fedezék után nézhess. A játék legelején persze ilyen nem nagyon van, mert sem erős fegyvered, sem megfelelő skilled nincs. A videó is valószínűleg egy ilyen, még korai, "fejletlen" karakterrel készült. Kezdetben a fegyverek csak karcolgatják az ellenfelet.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Hupsz, akkor nem szóltam semmit.X D

Izé megnéztem Othorworld kritikát és az elmondottak plusz háttérbe futó videó alapján mondtam amit mondtam.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Kiki4444: itt is megtántorodik a lövésektől, valamint hátra is esik, ha olyan lövést kap. Sőt, ha a sisakját találod el rendesen, akkor néhány karakter (én a géppuskás kett nehéz-gyalogosoknál láttam ilyet) megáll egy pillanatra, abbahagyja a lövészkedést és meg is rázza magát, mielőtt tovább menne.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Kiki4444
én ezért tartom hogy a régi játékok sokkal minőségibbek mint a maiak

meg mass effectre visszatérve
fele bolygó egy nagy bejárható puszta 0 élettel így nem nehéz több 100 pályát összehozni
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Nevetséges hogy ilyenekkel kínlódnak. Inkább a kidolgozatlan harccal foglalkoznának.Nincs semmi test lövedék fizika, tunkolod az enemyt az meg mintha mi sem történt volna szalad tovább.Semmi megbicsaklás vagy mondjuk vállövésnél nem ,,csavarodik" a test.Egyszerűen semmi hatása a találatoknak, akcióból is sokat elvesz,de magára a Tacticra is hatással van hisz hiába lövöm simán be fut a fedezék mögé ahelyett hogy megállna.Értem hogy RPG játék és nem megoldható a 2-3 lövés/death mechanika de attól még lehet animálni pl F.E.A.R.-be is bele kell ereszteni egy csomó golyót a katonákba de ott megállítja a lövedék(láblövés után egy lábon biceg tovább, komolybb vállövéstől konkrétan elvágódnak és ha nem lövöd agyon a földön szép lassan felkecmereg ,de Resident Evilben is ilyesmi a harc).Lenének itt megoldások csak ugye minek dolgozzunk.Persze a fotó realisztikus leképzőre most is volt idő.Inkább lenne fele ilyen realisztikus a nyers grafika cserébe dinamikusabb.
https://www.youtube.com/watch?v=CvaoI77o0nU
7:18-nál van az érdekes rész.

Ha ezeket kijavítják Updatbe nyugodtan frissithetik a Denuvot addig húzzanak a f*szba. Több évet vártunk erre a játékra feleslegesen.
0
0
0
0
Janko95 avatar
Úgy is megoldják... minden csak idő kérdése. 😂
0
0
0
0
no avatar
Hallottuk ezt a szöveget már sok helyen pl Far Cry 4 "Nem használhatják a FOV beállítást..." stb.
0
0
0
0
kornel244 avatar
Honnan tudják hogy nem törik fel ezt 2-3 hét múlva??
Amúgy szinte csak ennyit változott az egész (be lett árnyékolva a szemük) [LINK]
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
azon sem csodálkoznék ha direkt adták volna így ki
kiadjuk szarul a régi denuvoval ha feltörik rátesszük az újat és jöhetnek a patch-ek ezerrel

sztem valami ilyesmi lehet a háttérben
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Most nem azért, de marha nagy büntetés... 😊 Akinek az animációk akkora fennakadást okoztak, hogy ez komoly problémát jelent, azok meg is érdemlik. Amúgy meg gigazte-nek teljesen igaza van.
0
0
0
0
enslaved avatar
Én kipróbáltam az origin access keretein belül, de mivel nem szeretem a sci-fit az a 10 óra elég is volt belőle. A Dishonored 2 meg a Sniper Elite 4 jobban megérte hogy megvettem.
0
0
0
0
wolf0914 avatar
hát a képről nem nagyon tudom eldönteni melyik a rosszabb , a disznó fejű akit szemen vertek , vagy az alkoholista retardált ...
0
0
0
0
gigazte avatar
Legközelebb amúgy is csak az összes dlc megjelenése után törték volna fel!
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Egyre több játékon hagy nyomot az EA.
Lassan elérik az Ubisoft szintet.

Remélem a Cd Project Red soha nem fog lefeküdni egy nagy kiadónak sem.
0
0
0
0
Skiter0524 avatar
Most aztán jól ki csesztek velem nem kapom meg a frissítést 😢
Jó hogy a játékkal max 40-percet játszódtam és töröltem is le 😃
Megérte le tölteni nem igaz ?😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció