Már játszható a Bud Spencer & Terence Hill játék

Szerző: xoki | 2017. December 16. | hír | 27 hozzászólás

Tavaly október 27-én elrajtolt egy Kickstarter projekt a Bud Spencer és Terence Hill játék elkészülésének érdekében. A szükséges összeg gyorsan összegyűlt a rajongóknak köszönhetően, így a Trinity Team belevághatott a munkálatokba.

Kicsivel több mint egy év után a játék most megjelent korai hozzáférésű stádiumban, amelyet a Steamen találhattok meg. Egy indie platformer játékról van szó, amelyben rengeteg filmbeli poénnal is találkozhatunk, na és persze Bud Spencer híres Buggy-ja szintén helyet kapott benne, amellyel versenyeken is részt vehetünk.

A Steamen található információk alapján körülbelül 2 hónapig lesz korai hozzáférésű játék, amelynek a jelenlegi 20 eurós ára nem fog változni a teljes verzió megjelenésekor sem. Bővebb információt a fenti linkre látogatva találhattok a játékról.

Tehát irány a Steam és osszátok azokat a pofonokat!

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans
Megjelenés: 2018. April 20. (PC)
Műfaj: Akció, Beat 'em up
Fejlesztő: Trinity Team
Hozzászólások: 27
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tivike avatar
Én megvettem 3 perccel a megvásárolható értesítést követően. 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
Tényleg fel van törve. Viszont megvenni nem akarom, letölteni meg nem fogom amolyan tisztelet jeléül. Sok kellemes emlék fűződik a témához.De a játék a videók alapján tényleg nem éri meg az árát. Meglovagolják a hírnevet, semmi több.
0
0
0
0
Hallenbekk avatar
Nesze neked 20 euró..Már meg is van törve!Gratulálok annak aki megvette!!!
0
0
0
0
💬 10
Bukta avatar
@Hallenbekk: Mások nevében is köszi.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Hallenbekk: Aki veszi a játékokat az magasról tesz arra hogy fel fogják törni.
0
0
0
0
Patrikkk avatar
@Hallenbekk: Te akár hányszor hozzá szólsz valamihez csak magadat járatod le,40+ felett hogy lehet valaki ennyire szánalmas?! 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@Patrikkk: Ennyire fáj az igazság? Nem mindenki a torrentet lesi egy játék kapcsán folyton hogy mikor törik már fel végre, vannak akik megtisztelik a készítőket azzal hogy fizetnek a munkájukért. Ne nevezz valakit csak azért szánalmasnak mert te ezt nem teheted meg.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
@Memento Mori: Nem vagyok hozzászokva hogy belém kössenek minden ok nélkül. Egyébként meg nem azért tartom magam többre mert havonta olykor 100 ezret vagy többet is költök játékokra (3 gyerek mellett ez nem nehéz), hanem mert tudom milyen az amikor meg kell dolgozni valamiért más meg csak simán ellopná. A letöltés ugyanez. Sértegetni meg a saját családtagjaidat sértegesd.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@enslaved: Már megint ki kérdezte hány forintot költesz játékra? Senki. Kutyát nem érdekel rajtad kívül. Nekem is van gyerekem, képzeld, nekem is pénzbe kerülnek. Bár megint nem értem hogy jön ez ide. Ülj le magadnak azt számolgasd mennyit költöttél játékra. Dagobertbácsiszindróma....
0
0
0
0
enslaved avatar
@Memento Mori: Nem szoktam számolgatni, szerencsére felesleges. Amit sokan nem értenek meg hogy a warez egy lopás, és ebből indul ki általában a vircsaft.
0
0
0
0
Patrikkk avatar
@enslaved: Valamit csúnyán benéztél 😉 Hallenbbek-nek írtam....te meg magadra veszed.
Ne nevezz valakit csak azért szánalmasnak mert te ezt nem teheted meg.
Szövegértésből is jeleskedsz,egy szóval nem írtam hogy nekem a warez-re fáj a fogam,ami kell nekem azt megveszem eredetiben mindig.Te is akárhányszor fel jössz ide,valakibe mindig belekötsz az illető meg ha leírja a véleményét rólad az nem tetszik... 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@Patrikkk: "Aki veszi a játékokat az magasról tesz arra hogy fel fogják törni."
Ezzel csak egy tényt közöltem, semmi mást, bele sem kötöttem senkibe. Ha meg nem nekem írtad akkor rossz gombra nyomhattál, mivel nekem jött a válasz.
0
0
0
0
Patrikkk avatar
@enslaved: Akkor innentől szépen elkerülsz engem,ha nem kell a balhé. 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
Pont a grafika miatt hangulatos az egész! Ha a filmeket nézzük, ott is régimódi kamerázás volt, és mégis a mai napig megállják a helyüket. Önmagában véve hozza a filmek hangulatát, és az a lényeg! Viszont másfél órás játékmenetért 5 eurónál többet nem érdemes fizetni! Ez a tipikus esete annak, hogy halottból akarnak meggazdagodni...
0
0
0
0
💬 1
kyis333 avatar
@gigazte: ott a pont! tisztára, mint a halálos iram széria (paul walker miatt).
0
0
0
0
hekli96 avatar
Ez a játék nagyon klassz (LENNE 1990-BEN). A semmihez képest legalább van egy játék de ezért a minőségért 20 eurót?! Na... azért maradjunk már reálisak, ez 2017-ben (majdnem 18) max 5 euró egy centtel nem több, és akkor is a név adná el, de így... Most komolyan senki még csak rá se nézne ha átneveznénk a játékot.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nekem tetszik a videók alapján,de 20€ én sem adok érte, várok egy leértékelésre és akkor tuti vétel!
0
0
0
0
kyis333 avatar
Jó az alap ötlet, de ez a bugyuta grafika... , mint ha egy 20 évvel ezelőtti nintendón játszana az ember...
0
0
0
0
ors11 avatar
Kicsit bőrlehúzás nekem ez az egész. Ha a két nevet elvesszük, nem marad semmi ebben a játékban, még annyi se, hogy itt a hírre kattintsak. Viszont az igazat megvalva egy normális játékot ezzel a két alakkal nekem simmán el tudnának adni 😃
0
0
0
0
💬 1
PC GAMER avatar
@ors11: Olyan ez,mintha megsózták volna a szart. 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
Én megvettem, annyira nem rossz, várom a végleges verziót.
0
0
0
0
repulomajom-legikoz avatar
"Kerek perec kimondom: Sokallom azt a 20 eurót na. Nincs nekem ennyi kihajítani való pénzem"

Tök igazad van, Ezért sok 20 Euró! De ha annyi energia lenne belefektetve mint egy GTA 5-be, máris lenne 50 eu kihajítani való pénzed is! Ez a játék (bár több a semminél ha a két legendát nézzük) nagyon messze van attól mint amit tényleg kilehetne hozni a két figura filmjeiből megfűszerezve egyedi ötletekkel is. Egyébként meg költsél el a boltban 20 eu-t! (nem veszel belőle sokat) Tehát mi is szépen át vagyunk verve, nem csak a játékfejlesztők!
0
0
0
0
Yoni avatar
Ha majd le lesz értékelve...Amúgy nagyon tetszik 😃
0
0
0
0
no avatar
Ez jó lesz, biztos ki fogom próbálni a tört verziót, mert 20 eurót nem ér meg.
0
0
0
0
Der Fuhrer avatar
Kerek perec kimondom: Sokallom azt a 20 eurót na. Nincs nekem ennyi kihajítani való pénzem, bármennyire is szeretném ezt a játékot. Ez van.
0
0
0
0
💬 2
PC GAMER avatar
@Der Fuhrer: 1 dollárt sem ér!
Spoiler!
Hogy a fenébe nem tiltják az avidat? 😆
0
0
0
0
bukta2 avatar
@PC GAMER: mert már nem tilos hitler és a horogkereszt ábrázolása,de kitudja meddig... amíg túlzásba nem viszik.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció