Kizárólag egyjátékos lesz az Assassin's Creed​ Origins

Szerző: xoki | 2017. June 15. | hír | 22 hozzászólás

Az Assassin's Creed​ Origins direktora, Ashraf Ismail az E3-on elárulta, hogy a játék kizárólag egyjátékos élményt nyújt majd, néhány online funkcióval megfűszerezve.

Aki co-op vagy bármilyen többjátékos módban reménykedik, annak sajnos csalódnia kell, mivel az új rész ezt nem fogja biztosítani. Az online rész sosem volt az Assassin's Creed játékok legkiemelkedőbb része, - de például az Assassin's Creed 3 és a Black Flag elég tűrhetővel rendelkezett - ezért nem meglepő, hogy nem erőltetik tovább.
Egyelőre nem tudni, milyen online funkciókra számíthatunk, de Ashraf Ismail elmondása szerint várható néhány, például egy ranglista rendszer nem lenne meglepő.

Az említett részletek teljes egészében - játékmenettel megspékelve - megtekinthetők itt:

Assassin's Creed​ Origins
Assassin's Creed​ Origins
Assassin's Creed​ Origins
Megjelenés: 2017. October 27. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
2 évvel újabb mint a Syndicate. Azért az alatt volt idő fejleszteni, biztos sokkal lesz. Grafikailag nem éreztem lett volna előrelépés.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@carl18: Grafikában énsem látok előre lépést... de a videót meg a valóságot mint tudjuk nem kell összehasonlítani. De nekem amúgysem jönnek be az Assassins Creed ek de ezt lehet kipróbálom
0
0
0
0
Schwin94 avatar
Túl nagy elvárásaitok vannak és kényszerűen hasonlíthatjátok másik játékhoz. Nos srácok, ez is ugyan az mint a többi, evvel is játszani lehet! 😉
0
0
0
0
💬 10
csibeszke37 avatar
@Schwin94: Ha a gémer megvesz egy játékot tizenpárezer forintért, akkor had legyenek már elvárásai. Ha neked van arra pénzed, hogy majd minden évben megvedd ugyanazt a játékot, akkor tedd azt.
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@csibeszke37: akkor az EA ellen miért nem lázadoztok?
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@Schwin94: nekem eddig majdnem az összes AC rész tetszett, amik nem, azok sem a mások által felsoroltak, és a tipikus szövegek miatt. aki a kezdetektől ismeri a sorozatot, az minden új részt üdvrivalgással köszönt. személy szerint, ha hozza a unity és a syndicate szintjét valami ütős sztorival (amire meg van az esély), lehet hogy új kedvencet avatok😎
0
0
0
0
Pokman avatar
@H-ECTOR: Pont a unity és a syndicate volt a legszarabb része a sorozatnak. Lehet te csak azokat játszottad és azért mondod ezt DE ha így van erősen ajánlom, hogy játszd ki a többit.
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@Pokman: Mondom az összessel játszottam, a kezdetek óta. A II, BH, Revelation részeket minimum 4x kijátszottam ilyen sorrendben.
Lehet, hogy te mással játszottál, de nekem végre volt benne kihívás, értelmesebb sztori, jobb harcmodor, nem olyan gagyi mint a 3-ban. Grafikailag gyönyörű volt mindkettő, karakter testre szabása elég jól működött, viszonylag változatos küldetések, az egyedi küldetésmegoldások, továbbra is kiváló szinkron mind nagyon élvezhetővé tették a legutolsó két játékot is.
Aki azt gondolja hogy vissza tud térni a játék az eredeti feelinghez, az nagyot téved.
Viszont érdekelne hogy szerinted miért voltak olyan szarok...
0
0
0
0
Schwin94 avatar
@H-ECTOR: Én nem játszottam az összes részével, de osztom a véleményed, és hasonlóan gondolom.
AC Bro, Rev, Black Flag , Syn részekkel játszottam. Ha azt mondjátok hogy az unity meg a syndicate volt a legroszabb rész, akkor köszönöm én elégedett vagyok. Mivel a syndicate simán bejött nekem. Az unityvel meg nem játszottam de ha Black flag motoros akkor szerintem nem lett volna bajom avval sem.
Az meg hogy ugyan azokat kell csinálni ugyan az a játékmenet (gyüjsd be ezt azt, öld meg ezt azt, juss el ide oda stb) Írjatok jobban hogy mit lehetne egy ilyen játékba. Mert ha változtatnak ezen akkor arra meg már azt írjátok hogy nem AC.

Aki meg gamer, ne vegyen csak úgy utána járás nélkül játékot. Aki még is ezt teszi vessen magára ha nem elégéti ki a vágyait az adott sorozat.

Ez az én véleményem.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@H-ECTOR: A bemutatója óta nem is hallottam semmit a syndicate-ről. Gondolom annyira rossz nem lehet. Unityvel technikai szinten vannak marha nagy gondok minden platformon. Pedig azért abból a francia témából biztos kilehetett volna hozni egy jó kis játékot. (Játékmenetre gondolom olyan, mint a többi AC.)

Olyan panaszokat minden esetre még nem hallottam, hogy unalmas vagy monoton lenne. (Mondjuk nekem mindegy is, mert nem is az én témaköröm de még játszani sem tudok az ilyen játékokkal Spoiler!
pl a második részt kipróbáltam...egy kis kerítésen átjutás komoly gondot okozott nekem 😊
)
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@SuperPuma: a Unity pár patch után teljesen játszhatóvá vált, még 270x volt a gépben mikor játszottam vele, és nem volt vele gond.
hát az első rész valami borzalmasan monoton volt, de nekem a black flag is.
azt viszont sajnálom hogy a régebbi részekben jól működő elemeket elhagyták. a Bro és Rev részekben látható sorozatos ölés például nagyon lendületes volt, és illett egy mesterasszaszinhoz, míg mondjuk a syndicate-ben vagy 9 ütés után tudtál megölni egy ellenfelet, sajnos ez valószínűleg az originsben is így lesz.
nekem inkább az kellene, hogy egyszerre több ellenféllel lehessen megmérkőzni, ezt úgy értem, hogy folyamatosan támadjanak, amik elől ki kell térni vagy kontrázni, az egyiket ellökni, amíg a másiknak elvágjuk a torkát, felhasználni az egyiküket egy másik halálához, ahhoz hasonló mint ami a Revelations trailerében látható. adja vissza, hogy itt egy mestergyilkosról van szó, aki mindenkinél jobb, gyorsabb, halálosabb
0
0
0
0
Pokman avatar
@H-ECTOR: Inkább én mondhatnám, a unity egyértelműen a legrosszabb része, a syndicate meg átlagos
Ha nekem nem hiszel nézz utána a neten vagy olvass el egy kritikát, a unity van a legjobban leértékelve, a syndicate meg vegyesen de a black Flag szintjét messze nem üti
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@Pokman: nem érdekelnek a kritikusok, se az értékelések, saját tapasztalat alapján mondok véleményt.
0
0
0
0
DREZYSTER avatar
Én egy Assassins creed játékot szeretnék nem egy Witchert ,Far Cry koppintás(mindkettő jó)....Persze a játék nem lesz szerintem rossz de nem lesz assassins creed az biztos.
0
0
0
0
csibeszke37 avatar
Addig míg lesznek azok a barmok akik az Assassin's Creed névre még mindig összepisálják magukat, addig az Ubi gyártani fogja az unalmasabbnál unalmasabb részeket. De most komolyan, melyik korábbi részekben nem láttuk ezeket a fícsöröket? Ja, hogy RPG elemek is kerülnek a játékba? Minek? Az Assassin nem egy Warrior.Ami a legnagyobb könnyítés a mostani részben, az a "sasszem" mód. Kijelölöm az összes ellent majd jól legyilkolom őket. A FC Primal-ban még újdonság volt ez a fícsőr, de itt már csak lebutítása a játéknak.
0
0
0
0
💬 1
H-ECTOR avatar
@csibeszke37: mindig is ki lehetett jelölni, csak nem sassal hanem a saslátással. egy asszaszin nem warrior? a for honorban lehet, de ez nem ugyanaz.
0
0
0
0
Spazzz avatar
Nem tudom,nem vagyok nagy ACs de egy olyan mint coopba kivinni a storyt ketten meg ha nincs is beepitve a storyba a masik jatekos,vagy esetleg egy ilyen elvegyulos deathmatch egy varosban civil oltozekben vadaszni egymasra az tok kiraly lenne,ki jut hamarabb at valami mapon,esetleg ki ol meg valakit hamarabb.Nem tudom meg miket lehetne kitalalni 😃 szerintem sokat nyomna a jatekon
0
0
0
0
no avatar
Szerintem nem is baj ha nincsen multi..
0
0
0
0
mocika92 avatar
Várom így is.
A pont-rangrendszer ok, plusz lehetne néhány UbiPontért leszedni extrákat.
Wallp, music, bónusz fegyó, küldi. Szokásos.
Ezt el ne hagyják!

Esetleg, lehetne puputeve verseny. ×D
0
0
0
0
no avatar
A multiplayer egyébként sem erőssége a cégnek.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció