Kiszivárgott a Darksiders 3, itt vannak az első képek

Szerző: xoki | 2017. May 02. | hír | 9 hozzászólás

Kiszivárgott a Darksiders III az Amazon által, amely PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni. A játék kreatív igazgatója régebben már elmondta, hogy van esély a folytatásra, de ekkor az új rész bejelentése nem történt meg.

Most az Amazon oldalán megjelent a termék részletes leírása, és ennek köszönhetően sok új információ kiderült a készülő folytatásról. A Darksiders III-ban női főszereplő lesz, konkrétan egy Fury nevezetű mágus. Több formába képes átalakulni, ezzel új képességeket és fegyvereket tud majd használni. Feladata a hét főbűn legyőzése, valamint azok szolgáinak elpusztítása, amelyek különböző misztikus teremtmények. A játék bővebb leírása elolvasható az Amazon oldalán.

A játék jövőre fog megjelenni. A kiszivárgásnak köszönhetőn megtörtént a hivatalos leleplezés is, itt az első trailer:

A fentieken kívül még néhány képet is közzétettek:

Darksiders III
Darksiders III
Darksiders III
Megjelenés: 2018. November 27. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Gunfire Games
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
visor261 avatar
Nekem is 1>2 de az egyben is rohadtul irritált hogy nem derül ki :

1 Ki idézte meg war-t

2 Hogy vesztette el csak úgy az erejét?
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Hát nemtudom srácok, én mind a kettőt szerettem. Ügye az 1 el kezdtem, amikor kijött a 2 akkor nagyon meglepődtem, mintha egy teljesen más játékkal játszanék. Sokkal gyorsabb volt a játékmenet, hát de tényleg War az elsőben gyök 2-vel sétálgatott.
A 2-t nagyon éltem, imádom azt a játékot.😃 Remélem ez a 3 is jó lesz.
0
0
0
0
enslaved avatar
Nagyon helyes, folytassák is az első rész vonalát, a 2. rész gyenge volt.
0
0
0
0
Liptik avatar
PCGurun olvastam, hogy az első rész fejlesztő csapatát kapják meg. És kitalálhatod melyik résszel kezdtem, ha ilyet mondok.
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@Liptik: Gondolod, hogy csak úgy kukázzák a második rész újdonságait? Attól függetlenül, hogy milyen volt az első rész, szerintem van a fejlesztőkben annyi potenciál, hogy normális játékot tegyenek le az asztalra! Szerintem a két játék keverékére lehet majd számítani! Látták azt, hogy kinek mi tetszett az első két részben!
0
0
0
0
shade0813 avatar
Liptik

ugye ez most nem komoly?...

egyébként csak teszem hozzá hogy az 1-ben volt lovad 😉
0
0
0
0
Liptik avatar
Hogy értik, hogy ugyan azok fejlesztik, mint az első részt? Tehát csak a Föld lesz ismét, ismét nem lesz Open Worldos a játék, ismét nem lesz lovunk, hollónk, ismét nem lesznek mellék küldetések, hanem csak csőjáték lesz, mint a War-os változat és nem olyan lesz, mint a Kaszás? Miért? Pedig ezért tetszett meg a játék. Ugye nem így lesz? Sőt a Háborúsba úgy van, hogy a Bossoknak nem mutatják az életüket, de miért kell azt a vonalat folytatni., miért nem a Kaszást?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció