Két új menüpont: műfajok, cégek

2016. February 03. | hír | 17 hozzászólás

Szeretnénk nektek két új menüpontot bemutatni, az egyik a Műfajok, a másik a Cégek menüpont, amelyeket a Játékok menüponton belül találtok meg.

A Műfajok menüpontban nevezetesebb műfajok alapján csoportosítva találjátok a játékokat.

A Cégek menüpontban a fejlesztő és kiadó cégeket találjátok névsorban, a cég profilján pedig a játékaik felsorolását találjátok.

A listák nem teljes körűek, de igyekszünk minél több játékot besorolni.

Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Köszönjük, nagyon jó ötlet.
De még lehet ezen a koncepción mit fejleszteni, ahogy előttem is írták bővebb keresési opciók, szétbontani ABC-re mint az adatbázisban is és még sok-sok opció ami növeli a felhasználói élményt. Csak így tovább. 😀
0
0
0
0
Andris18 avatar
Az egyik az hogy "ÉPÍKEZÉS és hazdasági szimuláció, kimaradt egy T betű. 😉 Egyébként jó ötlet.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Örülök, jó ötletnek tartom.
0
0
0
0
19ati93 avatar
bizony ez jó dolog,több rendezési lehetőség és keresni is könnyebb olyat amit az ember szeretne pl kipróbálni
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Na, ez viszont jó ötlet! 😀
0
0
0
0
Funes avatar
Én még mindig azt hiányolom, hogy például évszám szerint nem lehet rákeresni egy játékra vagy csak szűkíteni a kört ilyesmi.
Ha már kategorizálva van, akkor azon belül ne csak A-tól Z-ig legyen, hanem jó lenne például, ha én mondjuk 2010-es akció játékokat keresek, akkor csak azt lássam. 😀
Viszont a törekvést köszönjük elég nagy meló, de ha kész lesz én és szerintem sokan mások is örülni fognak neki !
És az oldal népszerűsége is emelkedni fog az biztos ! 😀
0
0
0
0
csuz-li avatar
Szerintem is jó ötlet. Viszont még lenne ötletem, ha nem bánjátok.

Az egyik, hogy így elég hosszú a lista. nem lenne jó, ha úgy, ahogy maguknál a játék adatbázisnál is van, szétszednétek ABC szerint? Gyakorlatilag lehetne ugyan azt a listanézetet használni.

A másik, hogy a 2K-nál is, meg az Electronic Arts-nál is (eddig néztem a listát, biztos van még) szét van szedve stúdiókra. például: EA Canada, EA Los Angeles. Ami ugyan jogos, de azért, ha kiadóra keresek, akkor engem az Electronic Arts érdekelne, mint olyan, és nem az, hogy házon belül, hova szignálják a játékokat; mindamellett, hogy az egyes stúdiók pont az említett példában "saját arculattal" mennek, azaz az egyiknél van a sportjáték, a másiknál egy másik frenchise, stb.
Mondjuk ez utóbbi bonyolultabb is lenne gondolom, mert ugye a kiadó megnevezése alapján lehet a rendszerben szűrni és ténylegesen nem az Electronic Arts a kiadó, hanem például az EA Canada.
0
0
0
0
MoonW avatar
A listák nem teljes körűek, de igyekszünk minél több játékot besorolni. Több mint 3000 játékról van szó, amivel sok munka van még, a régebbiek még nincsenek besorolva műfaj, cég szerint, szóval bővülni fognak a listák.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Amúgy ez hogy van? Hogy amelyik nincs benne a "céges" résznél az bent van a "műfaj"-nál? Csak azért kérdem mert pl a moba-ban nincs bent a dota2, mmo-nál a wow, rts-nél a starcraft. Vagy még fog bővülni?
0
0
0
0
ZoLeeee avatar
Nagyon jó, csak így tovább! 😃
0
0
0
0
Twist avatar
Király, érdemes volt beírnom az újítások topikba 😀
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Na ezt egy k*va jó ötletnek tartom! 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Ennek én is örülök! 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció