Készül az új BioShock

Szerző: xoki | 2018. April 17. | hír | 18 hozzászólás

A BioShock Infinite megjelenése óta nem sokat lehetett hallani a népszerű szériáról, de úgy tűnik, ez hamarosan megváltozik, mivel valószínűleg már nagyban készül a következő rész egy új csapat gondozásában.

A Kotaku a Hangar 13-nál lévő problémákról és a Mafia 3 fejlesztésének nehézségeiről szóló cikkében egy új, készülőben lévő BioShock játékról szóló információk is megtalálhatók.
A 2K ugyanis egy titkos projekten dolgozik, amely a „Parkside” kódnevet viseli, és valószínűleg ez az új BioShock lesz. Jelenleg a Parkside fejlesztőcsapatához kevesen tartoznak, amely csalódottságot okozott a Hangar 13 tagjainak, mivel a Mafia 3 után sokan a BioShock-játék fejlesztésében szerettek volna részt venni.
Egy forrás szerint a Parkside sokak számára nem áll készen, vagyis lehetséges, hogy még a korai, kísérleti szakasznál tart a projekt.

BioShock Infinite
BioShock Infinite
BioShock Infinite
Megjelenés: 2013. March 26. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Irrational Games
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Warlordcommander avatar
Tudjátok mit, BATTLE ROYALT a népnek ebbe is.😀
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Végre egy játék amit várok is 😂
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Hát nem sietik el a dolgot.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@KalmarErik: Addig jó. Az EA-t vagy az Ubit kár lenne ilyen tekintetben majmolni 😀
0
0
0
0
KalmarErik avatar
@LordSzalko: Nem is ezzel van a bajom, hanem hogy rosszabb esetben várunk 9 évet rá azt majd olyan lesz a végeredmény....... mint a Last Gurdian és Duke Nukem Forever.
0
0
0
0
no avatar
@KalmarErik: Igen, ennyi idő után nyilván az összes rajongó valami hatalmas dobására vár, ezt a fejlesztő is tudja, így elég nagy lehet rajtuk a nyomás. Én az ilyen esetekben már akkor is örülök, ha hozza a megszokott élményt. (Sajnos még ez is ritka.)
0
0
0
0
Spazzz avatar
Hat remelem odateszik magukat ha mar csinaljak,nehez lesz uberelni az elozo reszeket.Tobbszor vegigvittem a szeriat,ma napig top 1 szamomra.
0
0
0
0
💬 2
Csicso avatar
@Spazzz: Überelni nem is feltétlen kell, de a szintet tartsa, és a tapasztalatokra építve finomítsák.
0
0
0
0
Spazzz avatar
@Csicso: Pontosan 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Egyetlen dolog ami érdekel az egészben, hogy vajon az új város hol fog játszódni. Persze már az Infinite-nél is csak az első fél órában volt érdekes hogy lebeg a város, utána már csak a sínek miatt volt értelme (amit aztán beleerőszakoltak a Rapture-ben játszódó DLC-be is, csak hogy tényleg semmi értelme ne legyen az egésznek).
0
0
0
0
no avatar
Remélem nem igaz a hír,kár volna elrontani a szériát.
0
0
0
0
hekli96 avatar
Nem volt elég a Mafiát meggyalázni? Nagyon helyes 2K, semmi keresnivalója a Mafia 3 csapatának a BioShock fejlesztésénél.
0
0
0
0
💬 3
davejam avatar
@hekli96: Azért a Maffia 2 szerintem eléggé oda b....os
0
0
0
0
Der Fuhrer avatar
@davejam: A Mafia 2 méltó utóda volt a Mafia 1-nek, de láttad a Mafia 3-at? Láttad, mit követtek el az egyik legjobb "sorozattal"?
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@davejam: Főleg h a Hangar 13 csak a 3-t csinálta akkor miért is jön szóba a 2 ? 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció