Jön a GeForce Now

Szerző: xoki | 2017. January 05. | hír | 15 hozzászólás

Az Nvidia bejelentette a GeForce Now-t, amely egy streaming szolgáltatás és célja az, hogy bármilyen számítógépet egy Geforce gaming masinává változtasson. A GeForce Now lehetővé teszi, hogy a Steamet vagy egyéb szolgáltatásokat bármelyik PC-n elindíthassuk, akár Macen is.

Egy kliens letöltése után bármelyik PC képes játékszolgáltatásokat futtatni magas minőségen és a legfontosabb, hogy kevés késleltetéssel. A szolgáltatás ára 25 dollár lesz 20 óra játékidőért.
Nem az Nvidia az első, aki megpróbálta ezt, de a többiek bukása után úgy tűnik, elérték azt amit szerettek volna. A bemutató nagyon is meggyőző volt, ahol elindították a Steamet, majd a Rise of the Tomb Raider játékot egy Macen és egy laptopon.

A GeForce Now márciusban válik majd elérhetővé.

Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
shadowgn avatar
én csak azt nem értem, hogy sokan szidják a steam linket, hogy nagy a késés a kliens és a gép között, pedig az helyi hálózat. akkor ez???
0
0
0
0
Ajax avatar
Yeti0018: Persze, jó dolog ez, csak nem ilyen áron. Eleve 25 dollár 20 óráért elég sok, de ráadásul ez csak úgy működik, hogy csak a már saját megvett játékaiddal tudod használni. Baromi drága, még csak kipróbálás szempontjából se adnék ki ennyit érte.
0
0
0
0
ImSzaki avatar
Bassz... meg a k.va anyját az egész nvidia csapat. Pénzéhes kö..ögök.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Drága. Ki a célközönség? Aki ezt rendszeresen használni fogja, az pár hónap alatt elszórja rá egy gép árát amin ugyanazokat tudná játszani napestig.
Vagy van valahol egy sziget ahol mindenki milliomos, csak embargó van számítástechnikai termékekre, és 10 éves konfigokat használnak?😃
0
0
0
0
no avatar
Szerintem is full jó dolog ez. Simán eltudom képzelni ezt a közeljövőben majdnem minden háztartásban. Aztán majd meglátjuk, hogy ebből mi sül ki.😃
0
0
0
0
no avatar
Köszi a válaszokat. Ebben a projektben csak az ára a hátrány maga az ötlet szerintem jó lenne.
0
0
0
0
Krissz avatar
Nem egy rossz ötlet éppen
0
0
0
0
no avatar
utálom az ilyen negatív kommenteket, de ugye mindenki tudj hogy ez még évekig nem lesz Magyarországon 😆
0
0
0
0
xCube avatar
m4rt1n2: A legegyszerűbben úgy tudod elképzelni, mintha egy youtube videót irányítani tudnál. Maga a játék egy távoli szerveren fut, a te gépeden a kliens elküldi a bevitel adatait (mozgás, kattintás, stb...) a szerver pedig küldi neked a képet a kliensen keresztül. Ennyi.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Hát nem sz.rral gurigáznak, az biztos.
0
0
0
0
Funes avatar
1 óra játékért fizetsz durván 400ft-ot persze az se mindegy hogy számolja bruttó vagy nettó játékidő, tehát álló játéknál is számol vagy nem...
Tegyük fel hogy valaki napi 2 órát játszik az egy hónapban 60 óra, ami 24,000ft ez mondhatni a minimum.. Ugyanez 4 órával számolva 48k..6 órával számolva már 72 de ha nem is minden nap játszik az illető ennyit akkor is 40-50 ezer forintba kerülhet 1 hónapban.. Széép ! 😀
0
0
0
0
diablo2 avatar
m4rt1n2 Egy szerver számol te csak "nézed" a képet és irányítod nem a te géped izzad.
Próbáltam az onliveot annak idején, az ötlet jó de ezekkel az árakkal😜.
Onlivén ha megvettél 1 gamet akkor tolhattad orrvérzésig.
P4 el dirt3 azért az durva feling.
Hozzáteszem minőségben azért nem ugyanaz, de mondjuk 720p med kb.
0
0
0
0
YellowFlash avatar
"A szolgáltatás ára 25 dollár lesz 20 óra játékidőért." Meg a jó édes anyátokat, azt. 😂
0
0
0
0
no avatar
Valaki elmagyarázná hogy ez hogyan működik?
0
0
0
0
atemi105 avatar
25$ 20 óráért?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció