Járművek is lesznek a Blizzard következő FPS-ében

Szerző: xoki | 2017. December 20. | hír | 12 hozzászólás

Már novemberben kiderült, hogy a Blizzard egy új FPS játékon dolgozik, most pedig egy apró kis információval gazdagodtunk a projekttel kapcsolatban.

A Blizzard két új szoftvermérnököt keres, amelyek közül az egyiket járművek készítése céljából alkalmaznák egy FPS játéknál. Az elvárásokat figyelembe véve két lehetőség áll fenn: a Blizzard egy új FPS-en dolgozik, amely járműveket is tartalmaz majd, vagy már meglévő játékához készítenek valami újdonságot.

Utóbbi esetében az Overwatch az, ami számításba jöhet a mellékágnak köszönhetően. Előbbit pedig továbbra is homály fedi. Ti milyen új FPS-t szeretnének látni a Blizzardtól? Ismerve őket, nagy a valószínűsége, hogy játékuknak köze lesz a már meglévő címeikhez is.

Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hashimoto avatar
Autók? Na, normális játékuk is lesz? 😃
0
0
0
0
MariusTitus avatar
Blizzardfield.Frosty Engine 6.
0
0
0
0
no avatar
Azért egy WoW még ott van a saját kategóriában,a Diablo 3-at,főleg a kiegészítők után nem lehet nagyon kritizálni,a Hots pedig folyamatos fejlesztés alatt van,nem csak kiadták,aztán lesz valami.... Komoly cég,komoly játékokkal,én szeretem őket.
0
0
0
0
💬 3
YoRHa 2B avatar
@Panthalas: hát azért a wow sincs közel se ott színvonalban ahol régen volt.
Diablo 3 al meg már maga a blizz se foglalkozik, Blizzcon on is 1 órát kapott és semmi bejelentés se volt ahogy tavaj se. az már szinte halott játék.
0
0
0
0
susguy avatar
@Panthalas: "a Diablo 3-at,főleg a kiegészítők után nem lehet nagyon kritizálni"
Halott játékként indult, ami azóta se javult sokat, vannak sokkal jobb játékok ARPG-k terén.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
@Panthalas: Diablo III nem rossz, de messze van a jótól, szerintem. Toltam én is egy ideig, de miután már tucadjára csinálod végig ugyan azt már unalmas. Season-ök nem adnak újat a játékhoz, azon a pár set-en meg kozmetikai cuccon kívül. Ha legalább fejlesztenék, és adnának ki hozzá tartalmat akkor lenne értelme de így csak annak érdekes aki azért játtsza hogy Grift leaderboardon minél feljebb kerüljön. Ha arpg kategóriát nézzük Path of Exile szerintem még mindig tartalmasabb. És ha hozzánk, nyugatra is eljut Lost Ark akkor az meg vinni fogja a pálmát.
0
0
0
0
bukta2 avatar
WoOoW ba jönnek a lamborghini-k 😂😂😆
0
0
0
0
kimi100 avatar
Blizzárd bácsi későn reagál itt a dolgokra... hmm érdekes, mondjuk már épp valamelyik nap gondolkoztam hogy meddig akarják fejni az OW, Hots, Wow, vonalat 😃
0
0
0
0
💬 1
sudosu avatar
@kimi100: Hát megtehetik, jó játékok nagyrészt amit kiadnak. A blizzard az a nagy kiadó, ahol a minőségre mennek nem a mennyiségre 😃 (kühüm EA az új NFS már féláron kapható PS-re ez valamit elmond a minőségről 😃 ...)
Játékaikat lehetne még fejleszteni de még mindig jobban működik mint a mostanság kiadott "AAA"-s címek 😃
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
Mond ezt annak a valagnyi cégnek, akik még mindig a zombis őrületet próbálják kiaknázni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció