Ismételten beszerezhetővé vált a Mafia

Szerző: xoki | 2017. October 19. | hír | 19 hozzászólás

Egy évvel a GTA 3 megjelenése után a Mafia: The City of Lost Heaven volt az egyik legjobb nyílt világgal rendelkező játék. Azonban a játék több éve eltűnt Steamről.

A Mafia már vagy öt éve el lett távolítva a Valve platformjáról, de most visszatért mint GOG-exkluzív cím. A GOG verzió nem tartalmazza a jogvédett zenéket, amely az eltávolításának oka is lehetett.
Egy 15 éves játékhoz képest a grafika is kimondottan szép és a különböző effektek is gyönyörűek, amelyhez egy remek történet is tartozik egy sokkoló befejezéssel.

A játékot innen tudjátok beszerezni.

Mafia
Mafia
Mafia
Megjelenés: 2002. August 28. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Illusion Softworks
Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
black00 avatar
A játék ismét beszerezhető Steam-en 😃
0
0
0
0
ArtTech avatar
Te jó ég! Mennyit játszottam én ezzel annó! 😀 Azok a régi szép idők.. 😀
0
0
0
0
no avatar
Azt hittem Ingyenes 😃
0
0
0
0
💬 3
InfernoDante avatar
@carl18: Először én is. 😆
0
0
0
0
Kemy avatar
@InfernoDante: Ezt szerintem többen is megkajáltuk 😃
0
0
0
0
SimDawed avatar
@Kemy: Pontosan! Én is😆
0
0
0
0
xheynor avatar
a maga idejében a legjobb játék volt, azóta se tudtak csinálni ehhez fogható Mafia játékot, a játék élmény is fantasztikus volt a sztorijával együtt, de 15 éves játékért sokallom a 10€ -ot .
0
0
0
0
💬 3
SuperPuma avatar
@xheynor: Azért voltak vele problémák.
0
0
0
0
repulomajom-legikoz avatar
@SuperPuma: Mafia az egy klasszikus!

Igen, konzolokra jóval gyengébbre sikerült állítólag, meg néhol bosszantóak voltak a nehezebb küldetések.
Önmagához képest meg meglehet hogy egy-két dologban lehetett volna picit jobb, de a fejlesztők az igazán fontos dolgokra koncentráltak amiket zseniálisan teljesítettek!

A verekedésre emlékszem hogy elég gyászmenetes volt illetve a látótávolság volt elég rövid, de mint az előbb mind az utóbbi semmit nem vett le a játékélményből, egy küldetés volt ahol muszáj volt verekedni tehát abszolút nem alkotta szerves részét a játéknak, az utóbbi meg a játék alapvető grafikaminősége miatt volt abszolút megbocsátható, de régebben töltöttem le hozzá 10x-es látótávolságot!

A mostani játékok is példát vehetnének róla, több évente jelenik meg egy-egy játék aminek IGAZI története van, és nem a "C" vírusról, a király kardjáról meg egyéb áll/mű/alibi történetről szól amik csak időhúzásként meg bosszantásként vannak a legtöbb játékban, sőt soknak normális atmoszférája/hangulata nincsen! Akkor miről beszélünk?!
Sokan meg eltudják adni az 50 Eurós "vacakjukat" mert vevők rá!

Egy játék attól lesz klasszikus hogy valami olyat mutat föl, amit a sok évvel későbbi játékok közül is csak nagyon kevés tud utolérni ill. megközelíteni.

Ilyen például a Mafia a Fahrenheit (Indigo Prophecy) Heavy Rain, beyond two souls meg még néhány más játék, majdnem írtam a Life Is Strange-et is ami egy nagyon jó játék de nem éri el azt a szintet.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@repulomajom-legikoz: A látótávolság meg egyéb grafikai hibákat belehet tudni annak,hogy 2002-ben készült a játék.Így ennyi év után is vannak benne olyan elemek amik a maiakban sincsenek.
Pl sose felejtem el amikor egy rommá tört kocsit ott hagytam az út szélén.Kikapcsoltam a gépet,másnap elé ülve a kocsi még mindig ott volt és olyan állapotban ahogy hagytam!!!A GTA V se mondhatja el ezt magáról a mai napig ,mert ott elég volt elfordulni néha és már nem is volt ott az adott jármű.
A története meg egyenesen tökéletes volt.
Vannak hibái persze de minek nincs.
0
0
0
0
susguy avatar
"nem tartalmazza a jogvédett zenéket"
Örömhír, de így a móka fele odaveszett a játékból 😞
Hála az égnek, hogy nekem sikerült még Steamen beszerezni 😆
0
0
0
0
💬 4
xCube avatar
@susguy: Néhány Euró vagy párszáz Forint a lemezes verzió, abban minden benne van 😀 .
0
0
0
0
susguy avatar
@xCube: És olyat hol találsz használatlanul? 😆 Egyébként dobozosan is meg van, csak már ezer éve nem használok lemezolvasót.
0
0
0
0
xCube avatar
@susguy: Miért kéne használatlanul, ha használtan van jó állapotú 😃 ? Én 1 Euróért vettem az enyémet makulátlan állapotban (a tokot lehetne cserélni, mert a fólia kicsit karcos, de ennyi).
0
0
0
0
susguy avatar
@xCube: Szóval nem találsz használatlanul 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
Ez a játék a műfajában maga a tökéletesség.A GTA ellenfeleként indult de végül elkülönült.Emlékszem rá mekkora élmény volt végigjátszani.
Nagyon erős a története.Nagyon precízen kidolgozott részletek jellemezték a maga korában amik manapság se nagyon lelhetőek fel.(többek között a 3.része csak jelenthet neki)
0
0
0
0
Wihay avatar
Csak beszerezhetővé vált és nem ingyenes!
0
0
0
0
💬 1
KRZT963 avatar
@Wihay: Én is először azt hittem, hogy ingyenes.😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció