Ismét sokan játszanak a The Divisionnel

Szerző: xoki | 2016. November 26. | hír | 6 hozzászólás

A legutóbbi patch után a Tom Clancy's The Division aktív játékosainak száma megnőtt, ráadásul körülbelül visszatért arra a számra, mint amennyi a játék megjelenésekor volt. Úgy látszik, az új frissítés megtette a hatását és tényleg jobbá tette a játékot.

"Az 1.4-es frissítés óta visszatértünk arra a napi játékos számra, amely a megjelenéskor volt" - mondta Anne Blondel, a Ubisoft alelnöke. Szerinte azért tértek sokan vissza, mert látták, hogy a Ubisoft elkötelezte magát a játék jobbá tétele érdekében, még ha ez azt is jelentette, hogy el kellett halasztaniuk a tervezett kiegészítő megjelenését.
"Néhány játékos előbb elhagyta a játékot, mint gondoltuk, és ezután döntenünk kellett: folytatjuk a játék bővítését további extra tartalommal vagy mindent félbehagyunk egy időre, mindent kijavítunk, és amikor a játék olyan, amilyennek lennie kell, ismét bővíthetjük majd további tartalommal." - adta hozzá Blondel. "És pontosan ezt tettük, a közösség pedig nagyon boldog volt emiatt, attól függetlenül, hogy először csalódtak a DLC megjelenésének elhalasztása miatt."

2017-ben jelenik majd meg az utolsó bővítés, vagyis a Last Stand. A napokban a Ubisoft kijelentette, hogy változtatni fognak a DLC terveiken. Lehetséges, hogy ennél a játéknál is számíthatunk még ingyenes DLC-kre az említett megjelenése után.

Tom Clancy's The Division
Tom Clancy's The Division
Tom Clancy's The Division
Megjelenés: 2016. March 08. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
soko avatar
Őszintén amióta frissítették a játékot olyan fps dropjaim vannak hogy játszhatatlanná teszik a játékot . ..
0
0
0
0
lived avatar
Nagyon sokat dobott rajta az új frissítés.
Mondjuk én már a frissítés előtt visszatértem a játékhoz, úgy hogy nem is tudtam róla hogy lesz ilyen frissítés.
Meglepődve hallottam a hírt a haveroktól hogy ilyen frissítés jön.
Aztán nem is száltam le a játékról. A frissítés pedig nagyon sokat dobott rajta.
0
0
0
0
4ty_s3v3n avatar
A játék jónak tűnik videókból megítélve. Mivel nincs, meg a játék ezért azt nem tudhatom, hogy jobb lett-e a legutóbbi frissítésekkel, avagy sem. Lehet, hogy ez is közre játszik a játékosok létszámának a gyarapodásához. Viszont lehet, hogy az elmúlt két hétben lévő sok akció is, nem de?!? 😉 Spoiler!
(Halloween-i akció, Steam őszi kiárusítás, Ubisoft Black Weekend)

Ha tehetem és lesz még akciós, akkor én is beújítom, mert piszkosul érdekel a game. Spoiler!
A legközelebbi akcióra, hátha lesz jobb gép is hozzá.
0
0
0
0
noPublicFG avatar
Mi is újra elkezdtük. Olyan, amilyennek lennie kell már. Ja és most olcsón meg tudtam venni a season-pass-t. 😃
0
0
0
0
no avatar
Én is nyomom újra, új karaktert kezdtem így 1.5 után, meglássuk mi sült ki azóta az egészből mióta nem toltam 😀 (2. incursion óta)
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Már a megjelenstől tervezem megvenni, de csak most érte el azt az árat amit rászánok. Lehet, hogy majd később meg is veszem. De most elvagyok a Garden Warfare 2-vel.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció