Ingyenes DLC-t kap a Titanfall 2

Szerző: xoki | 2017. April 19. | hír | 3 hozzászólás

A Respawn Entertainment megosztott néhány információt a DLC terveiről és kiderült, hogy ezek nagy része mind ingyenes lesz. Április és június között várható új pálya, játékmód és még sok más. Ezek közül az egyik hamarosan meg is jelenik.

Az ingyenes „A Glitch in the Frontier” DLC április 25-én fog megjelenni minden platformra. A Glitch nevezetű pályát fogja tartalmazni, amely nem egy egyszerű deathmatch mód, hanem különböző célkitűzések köré épül majd. A frissítés a legnagyobb elérhető szintet 100-ra emeli.

Titanfall 2
Titanfall 2
Titanfall 2
Megjelenés: 2016. October 28. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gaben7 avatar
Kár hogy ezt a játékot nem vették annyira pedig jobb mint a CoD Infinite Warfare 😞
0
0
0
0
Legion avatar
HunSanyiX: ez a PvP játék, most ezen komolyan meglepődsz bazze? Overwatchba is pl ugyanez megy, senki se hoz healert mer minek, akkor hozok én. Itt még nem olyan rossz mert van dps meg tank is és itt vagy egy gigantikus DE. A "dps" úgynevezett "offensive" karaktereket instapickelő szerencsétlenek egyszerűen képtelenek tenni a nyomorult dolgukat és nekem kell egy nyomorult Mercy-vel (kicsitsem harcra való healer) leszedni a Parah-t (egy jetpackes, rakétevetős aki folyamatosan a levegőbe van) mert a Mcree meg a soldier még együtt se tudják eltalálni. Tehát ne hidd azt hogy egyedül vagy, azt meg pláne nem hogy ez csak a titanfallba van. Arról nem is beszélve hogy a kis lvl 200 körüli accomhoz képest az enemybe rendszeresen lvl 700-800 körüliek szoktak lenni velem meg lvl 100 alatt.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Legion: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Legion avatar
@HunSanyiX: Csapattal fura mód én is nyerni szoktam, de akkor is rossz látni hogy nálunk van max 1 ezüst keretes (az azt jelenti hogy lvl 600 fölötti) az enemybe meg van vagy 3 arany keretes (az lvl 1200 fölötti). Csak rankedbe s.z.art se kapok mert healer vagyok. Mivel a drága Blizzard szerint ha nem sebzel, ölsz vagy nem te vagy a POTG akkor semmit se csinálsz és az hogy healer nélkül 1 percig se amradna életben a csapat az lényegtelen. Ezért kb 60%-al kevesebb SR-t kapsz mintha csak carryztetnéd magad. Elvileg fixálni fogják de azt erősen kétlem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció