Ingyenes a Steep ezen a hétvégén

2017. March 08. | hír | 5 hozzászólás

A Ubisoft nyitott világú extrém sportjátéka, a Steep ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható. Az ingyenes hétvége március 10-től 13-ig tart. A pontos kezdés időpontjai az alábbi ábrán megtekinthetők:

A játék teljes egészében kipróbálható lesz, megkötések nélkül. A kipróbálásához a szokásos Uplay kliensre lesz szükség. Mint lenni szokott, a próbaidőszakban elért haladások megmaradnak ha úgy döntenél, hogy később megvásárolod a játékot, amely egyébként az ingyenes hétvége alatt 50% kedvezménnyel megvásárolható a Ubisoft áruházában.

Steep
Steep
Steep
Megjelenés: 2016. December 02. (PC)
Műfaj: Sport
Fejlesztő: Ubisoft Annecy, Ubisoft Kiev, Ubisoft Montpellier
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szekereskata avatar
Na. Leszedtem, megnéztem. Megvettem!

Elképesztően jó az egész!

A grafika gyönyörű. Még ha nem a legmagasabb beállításon játszod is, akkor is elképesztőek a hegyek a hó meg az egész. Gyönyörű. Kicsit az anno a skyrimos északifénnyel szabdalt egek jutottak eszembe. Breathtaking.

A 'játékmódok' közül nem mind ugyanannyira jó. A snowboard isteni, a sí is nagyon jó lett. Mi régen sokat jártunk el és tök jól visszaadja a hangulatát. Az ejtőernyőzés annyira nem adta nekem, kicsit unalmasnak tűnt. Viszont ha majd később az egész játékot ki akarom tolni, akkor elvileg azt is muszáj lesz végig tolni.

Amit egy kicsit hiányolok, hogy gameplay szempontjából nincsenek új felszerelések. Szóval nem tudsz gyorsabb vagy másfajta deszkákat venni vagy ilyesmi.

A különböző pályákon mindig van valami újdonság, nem lesz egyhangú a játék. Tuti, hogy előveszem még egy párszor a következő hónapokban, úgyhogy én azt mondom, hogy megérte a pénzét. 😀
0
0
0
0
philips20 avatar
mert ?

Pedig elég egyszerű volt 😀
0
0
0
0
no avatar
Nekem valahogy nem sikerül hozzájutnom 😃
0
0
0
0
szekereskata avatar
Nagyon régóta szemezgettem ezzel. Tuti, hogy kipróbálom!
0
0
0
0
soko avatar
Korrekt tőlük 😃 !
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció