Ingyen Syndicate (1993)

2015. March 03. | hír | 14 hozzászólás

Ingyen szerezhetitek meg a Syndicate (1993) játékot. Most bárki az origin-es fiókjába rakhatja a játékot, ami ott fog maradni, vagyis teljes értékű játékot kapsz.

A játék linkje:
Syndicate (1993)

A letöltéshez az Origin, az EA keretprogramja szükséges.

Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tesla GoD avatar
mucska:Ezek a régebbi ingyenes játékok általában marha jók, a Syndicate is klasszikus. Az Originen sincs olyan eszméletlenül sok játék, azért ne marasztaljuk már el az EA-t, hogy milyen játékokat adnak INGYEN.
0
0
0
0
mucska avatar
Tudtam én hogy ez lesz ebből az Origin On the houseból. Dead Space-szel kezdték utána Bf3, Plants vs Zombies aztán egyre rosszabbak végül pedig már a 90-es játékok. Ezeket már csak azért adják szerintem ,hogy "***agyerekek vagyunk ingyen osztogatunk". Nem baj régi játékokat kipróbálni jó ez.
0
0
0
0
Gorre avatar
Az EA-nél nyilván tökéletesen tudják, hogy mit adjanak ki ingyen - egy '93-as játékról beszélünk, akit érdekelt az már úgyis megvette, hiszen kétlem, hogy bárki is 22 évet várt volna rá, hogy hátha egyszer ingyenes lesz. Akit nem érdekelt arról meg úgyse tudnának pénzt leakasztani érte.

Ergo a pénzt már bezsebelték a régi motorosoktól még anno, de mégis jó fejeknek tűnnek, mert "ingyen játék".
0
0
0
0
MrLightningbolt avatar
MrShark90: én a fallout 2-n lógtam sokat
0
0
0
0
no avatar
RollerCoaster Tycoon 1 és 2 de jó lenne, mennyit játszottam vele kiskoromban 😀
0
0
0
0
soko avatar
Én is írtam hogy megint egy olyan játékot adtak ki amit már majdnem a kukából szedtek ki .
Engem nem az idegesített fel hanem az oldal ami úgy leírta hogy mekkora free játék van úgy behypolták azt a rohadt cikket csak azért hogy végig olvasd mint ha egy 2010+ játékot adtak volna ingyen .....
Mellesleg igen láttam hogy szídják azokat akiknek nem tetszik (beleértve engem is )
De ne mindig a régi időkre hivatkozunk már mindenki a saját véleményét írta le ....
Mindegy nem vitázni akarok senkivel csak szerintem ez a free old game számomra nem nyerő ...
0
0
0
0
MrLightningbolt avatar
főleg hogy a mostani játékok 80%-a hányinger és grafikán kívül mást nem tudnak felmutatni (néha még azt se) plusz olyan szinten szar az optimalizálás mindenen hogy egy 10 éves is jobbat csinálna
0
0
0
0
ebarnabas6444 avatar
nem a kinézet alapján kell dönteni, régen ezek nagyon jó játékok voltak és még ma is, ha visszamennénk 15 évet akkor ti talán belehalnátok ezekbe a játékokba a mostani reakciótok alapján
0
0
0
0
no avatar
Szerintem kicsit unalmas, hogy minden újabb On the House cím után megy a vita, hogy "kit érdekel ez a *?" és "hallgass te takony, 300 éve ezen nőttünk fel te meg azt se tudod mi az". Előre is egyértelmű volt, hogy az EA-nak nem az a célja, hogy mindent ingyen osztogasson népszerűség fejében.
A régi játékok újra kiadásával az is megvalósul, hogy mindenféle tákolás nélkül működjön mai operációs rendszereken is az adott (retro) játék. Akik tényleg 300 éve nőtt fel ezeken, azok nagyon is jól járnak vele, az EA-nál meg nyilván nem hülyék ülnek, tudhatják, hogy ezzel inkább a valamivel idősebb (nem mellesleg a pénzkereső) korosztálynál szereznek érdemeket.
Mondom ezt úgy, hogy engem sem kifejezetten érdekel. De szidni, meg vitázni ezen teljesen felesleges...
0
0
0
0
YellowFlash avatar
Hát igen. Amikor megkapsz egy DA: Origins-t meg egy BF3-at, azok után ez -ha klasszikus, ha nem- a fenét sem érdekli.
0
0
0
0
Laurentinus avatar
Ugyanezt elmondtam az fb- oldalán a postnak, és azonnal lebuziztak, meg én voltam a szemét.
0
0
0
0
Prince of Disaster avatar
Egy újabb hasztalan, ingyenes játék... Nem azt mondom, hogy nem jó a nosztalgia. de ez túlzás. Ennyi erővel az se zavarna, ha nem lennének ingyenes játékok.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció