Információk érkeztek a Mafia 3 megjelenése utáni DLC tervekről

Szerző: xoki | 2016. September 06. | hír | 7 hozzászólás

A Mafia 3-hoz rengeteg letölthető tartalom várható, mint például különböző testreszabási lehetőség autóinkhoz, új felszerelés a főszereplőnek, valamint versenyek. Ezek mind ingyenesek lesznek azoknak, akik megvették a játékot attól függetlenül, hogy előrendelt, első napon vásárolt, vagy később beszerezett példányt birtoklunk.

A fentieken kívül néhány ingyenes aranyozott fegyvert is kapunk, valamint három fizetős kiegészítő is meg fog jelenni, amelyet season pass formájában is beszerezhetünk.

Az első ilyen lesz a „Faster, Baby”, amely tartalmazni fog új gyors autókat, üldözéseket és mutatványokat. Lincoln és Roxy Laveau minden erejével a korrupt seriff megállítására fókuszál majd benne. A következő „Sign of the Times” DLC-ben egy rituális drogszervezet után kell majd nyomozni. Végül a harmadik DLC, a „Stone Unturned” egy vietnámi dzsungelbe invitál. Eme 3 fizetős DLC tartalmazni fog még exkluzív járműveket, fegyvereket, felszereléseket és versenyeket a témájukhoz kötődően.

A DLC tervekről bővebben itt olvashatunk: Link

A Mafia 3 október 7-én fog megjelenni.

Mafia III: Definitive Edition
Mafia III: Definitive Edition
Mafia III: Definitive Edition
Megjelenés: 2016. October 07. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Hangar 13
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
winrar avatar
Ha nem az lesz, mint a Mafia 2-nél, hogy az alapjátékból kivágott küldetéseket kapunk meg DLC formájában, akkor örülök.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Matyezda: Egyrészt, ha megveszed a season pass-t is, jó, ha tudod előre, hogy miért fizetsz. Másrészt régen is ugyan annyiba került egy játék, mint ma, viszont a játék fejlesztésének költsége megtízszereződött. Ezért van a sok DLC, amit akár áremelésnek is hívhatunk. Ám így, a DLC-k segítségével el tudják adni az alapjátékot és el tudja dönteni a vevő, hogy kifizeti-e a "teljes árat" a "teljes játékra", vagy marad a "starter kit"-nél.
0
0
0
0
no avatar
Én is alig várom, de ez már mi? ki se adták, cask októberben fogják, erre máris lelövik a poént, hogy mik lesznek a DLC-k. Régebb megvettél egy játékot, az egy teljes játék volt, esetleges titkos pályákkal. most meg lassan ott tartunk, hogy pályánként- városrészenként kell már megvenni őket
0
0
0
0
zoo07 avatar
Kíváncsian várjuk =)
0
0
0
0
atemi105 avatar
Még ki se jött a játék, de már dlc-ket csinálnak hozzá 😕
0
0
0
0
Astia avatar
Mafia III Digital Deluxe előrendelve 😃
Addig is marad a Legion :3
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Nagyon várom,hogy megjelenjen 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció