Humble Bundle: több mint 100 millió dollárt gyűjtöttek jótékony célra

Szerző: xoki | 2017. September 16. | hír | 8 hozzászólás

2010-es debütálása óta a Humble Bundle és a Humble Store rengeteg akcióval rukkolt elő a játékosok legnagyobb örömére, de ami talán ennél is fontosabb, hogy ezzel együtt rengeteg adományt is összeszedtek a rászorulók számára.

A cég bejelentette, hogy jelenleg már több mint 100 millió dollár értékű adományról van szó, amelyet több különböző szervezetnek juttattak el. Már az első akciós csomag remek fogadtatást kapott és azóta csak egyre gyarapodott a felhasználók száma. Ez az eredmény az emberek nagylelkűségének köszönhető.

Jelenleg még tart a nyári leárazás az oldalon, de csak szeptember 21-éig, vagyis már csak néhány nap maradt az akciós termékek beszerzésére.

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Larten avatar
És az adóbevallásukban fog szerepelni, hogy külföldről is támogatott szervezet? Mert nekem ez is a Soros-terv részesének tűnik, már elég rég óta.
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@Larten: Illuminati confirmed?
0
0
0
0
Dorci avatar
Grat! Állatvédelemre is küldjenek pénzt és akkor ámen 😀
0
0
0
0
💬 1
Krissz avatar
@Dorci: Énis erre szavazok, fele-fele arányban nekik küldeném az összegyűjtött pénzt, az állatok legalább nem olyan hálátlanok mint jó néhány ember ... 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Ezigen 😀 Reméljük jó helyre kerül az összegyűjtött pénz.
0
0
0
0
💬 3
Dwayne26 avatar
@Krissz: Nem hiszem. Jól néz ki és jól hangzik, hogy "jótékony" célra , de mennyi jut el a "rászorulóknak"? Semennyi!!...
Emberek meg látják, hogy "jótékony" és hisznek még a mesében....
0
0
0
0
no avatar
@Dwayne26: Ez az oldal hivatalosan is charity. G2A és társai az már más téma. Ha ott nézel magadnak játékot akkor oké hogy fizetned kell érte de a fejlesztő ebből semmit sem fog kapni, szóval kb. ott vagy mint, ha warezolnál.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@LordSzalko: Jó öreg grey market.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció