Hamarosan új frissítést kap a CoD: Modern Warfare Remastered

Szerző: xoki | 2016. December 09. | hír | 7 hozzászólás

Hamarosan új ingyenes frissítést kap a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, amely új pályákkal és játékmódokkal fogja bővíteni a játékot.

A Call of Duty: Infinite Warfare Legacy, Legacy Pro vagy Digital Deluxe verziók egyikének megvásárlása esetén a Modern Warfare felújított változatának egy példánya is a miénk lehet. Azok, akik a vásárlás mellett döntöttek, biztos kipróbálták már mindkét játékot. Jó hír érkezett azoknak, akik szeretnek sok időt eltölteni a 2007-es klasszikus játék remake-jével. December 13-án 6 új, többjátékos pályával és 2 játékmóddal bővül majd a játék, amely teljesen ingyenes lesz.

Miután az új térképek (Bloc, Countdown, Showdown, Strike, Pipeline és Wet Work) bekerülnek a játékba, összesen 16 lesz, amelyet még további két játékmóddal is megtoldanak (Gun Game és Hardpoint). A frissítéssel még egy téli pálya is bekerül majd, Winter Crash néven.

Egy videó is megtekinthető az említett frissítésről:

Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Megjelenés: 2016. November 04. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Beenox, Raven Software
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Én csak kipróbáltam 1-2 órára ezért letöltöttem.Kíváncsi voltam milyen.Szép is meg jó is,de azért pofátlanság a legális elérhetősége.Sok helyen érződik,hogy ez egy régi játék.
Nálam nem volt vele gond.Fix 60 fps-t tartotta míg játszottam vele.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Azért remélem egyszer külön is meg leeht venni, mert nem kell az iw szemét.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Akkoriban mikor megjelent igen csak jó volt és kornak megfelelő.Felesleges volt megpiszkálni,mint ahogy felesleges az összes remaster.
0
0
0
0
TheXperia avatar
Nekem annyira nem jön be :/
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció