Hamarosan saját házunk lehet a The Elder Scrolls Online-ban

Szerző: xoki | 2016. December 07. | hír | 10 hozzászólás

Az ingyenes Homestead frissítéssel hamarosan saját, személyre szabható házunk lehet a The Elder Scrolls Online-ban.
Összesen 40 fajta otthon közül tudunk majd választani, melyeket akár 2000 különböző dekorációval lehet személyre szabni. Ezeket vehetjük, de akár mi magunk is elkészíthetjük ha rendelkezésünkre áll a megfelelő szakma hozzá. Az elkészített dekorációkat akár el is adhatjuk más játékosoknak.
Az alábbi trailert tették közzé a bejelentés mellé:

Fontos kiemelni, hogy teljesen saját házunk lesz, vagyis nem fog mindenki tolongani, mert csak egy van belőle. Értelemszerűen teljesen biztonságos lesz majd más játékosokkal szemben, és többen is megvehetik majd ugyanazt a fajtát.
A pontos megjelenési dátum nem ismert, de körülbelül 2017 februárjában fog elérhetővé válni.

The Elder Scrolls Online
The Elder Scrolls Online
The Elder Scrolls Online
Megjelenés: 2014. April 04. (PC)
Műfaj: Szerepjáték, MMORPG
Fejlesztő: Zenimax Online Studios
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Arnybiro avatar
Igen ebben igazad van.
A kettő között még ugye az a nagy különbség, hogy GW2-t játszhatod ingyen is, míg ESO Buy 2 Play. Én úgy egy éve kezdtem el játszani, és azért szépen lassan ESO-ba is kerül content, csak lassan mert helyre kellett pofozniuk a játékot 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Nem feltétlenül csak eventekre gondoltam content alatt, vannak részei a játéknak amik már az elejétől kezdve több lehetőséget kínáltak az ESOhoz képest; crafting, dynamic events (maga a mechanika, nem az eventek), stb. Az hogy ezek csak bővültek tartalommal a megjelenés óta csak hab a tortán. Lehet a hogy a GW2 több évet élt meg, attól a több még több marad.
Persze, nem azt mondom hogy az ESO-ban nincs content, de válaszolva EvieFrye kérdésre, szerintem ezek miatt a pontok miatt nem jobb a GW2-nél.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Tartalmat én nem nagyon hasonlítgatnám mert GW2 több évet megélt mint ESO, így ez természetes hogy több a content hozzá. Living World is már S3-nál van, ami eddig is viszonylag sok mindent adott a játékhoz.
0
0
0
0
susguy avatar
EvieFyre:
Mindkettő jó, de ha választani kéne, GW2 jobb. Persze nagyon sok minden miatt elég szubjektív döntés ez, de tartalmilag és minőségileg (legalábbis több téren) a GW2 eddig többet mutatott fel. Az ESO csak utólag kezdett észhez térni, hogy merre kellett volna venni az irányt hogy sikeres legyen a játék, messze van a GW2-től, de legalább jó úton van.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Én játszottam mind a kettővel. ESO-t most is játszom, GW2-t már egy ideje nem. De egyik se rossz. ESO elég szarul indított de mára már egyáltalán nem rossz, és szerintem akiknek tetszettek az eddigi TES játékok annak nagy valószínűséggel ez is tetszeni fog, persze csak akkor ha nem ódzkodik az MMO-tól.
0
0
0
0
EvieFrye avatar
Szerintetek jobb mint a Guild Wars 2 ?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nord ház nem lehet Nord ház Sweetroll nélkül 😃
0
0
0
0
Twist avatar
Jól megragadtad a lényeget 😃
0
0
0
0
Dorci avatar
mennyi sweet roll 😃 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció