Hamarosan PC-re is megjelenik a King of Fighters XIV

Szerző: xoki | 2017. May 21. | hír | 3 hozzászólás

A King of Fighters XIV hamarosan PC-re is megjelenik. Igaz, hogy nem egy Street Fighter V, de ettől függetlenül jól néz ki, főleg, hogy ez az első rész a szériából, amely 3D lett.

PS4-re már tavaly megjelent, amely azóta egy terjedelmes ingyenes frissítést is kapott, amelynek köszönhetően javultak a 3D karakter modellek. Természetesen a PC verzió ezt alapból tartalmazni fogja.
A játék Steamen válik majd elérhetővé június 15-én. Elővétel esetén 20%-os kedvezményben lehet részünk. Az alapjáték mellett a „delux pack” megvásárlásával további 4 karaktert, DLC ruhákat és egyéb apróságokat kapunk.

THE KING OF FIGHTERS XIV
THE KING OF FIGHTERS XIV
THE KING OF FIGHTERS XIV
Megjelenés: 2017. June 15. (PC)
Műfaj: Akció, Verekedős
Fejlesztő: Abstraction Games, SNK CORPORATION
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gigazte avatar
Kicsit rosszul időzítették, mert az új Tekken mellett sok vizet nem fog zavarni! Amúgy semmi kiemelkedőt nem látok ebben a játékban!
0
0
0
0
💬 1
NordWinter87 avatar
@gigazte: Mindig is rétegjáték volt, nem olyan könnyű beleásnia magát az embernek, mint pl. a Tekken-be. Tournament-eket viszont nagy feeling nézni. 😀
0
0
0
0
Spazzz avatar
Nem nez ki rossznak 😃,biztos kiprobalom de a legjobb lenne ha normalisan menne a 2 player modja pl 1 keyboard vagy 1 keyboard+ 1 joystick esetleg
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció