Hamarosan leállnak a Loadout szerverei

Szerző: xoki | 2018. May 08. | hír | 16 hozzászólás

A 2014-ben megjelent Loadout egy free-to-play kompetitív lövölde, amelybe rengeteg nagy, érdekes és személyre szabható fegyvert pakoltak.

A játék sosem volt túl népszerű, viszont mégsem ez leállásának fő oka. Az Edge of Reality szóvivője bejelentette, hogy a Loadout május 24-én véglegesen bezárja kapuit. A játékot az EU új GDPR adatvédelmi szabályozásának megfelelően kellene átalakítaniuk, amely rengeteg munkát igényelne. Sajnos ezt nem engedhetik meg maguknak, így emiatt kénytelenek voltak a szerverek leállítása mellett dönteni.

Néhány hétig még kipróbálható a lövölde, illetve ha valaki kíváncsi lenne rá, az alábbi videóból megtudhatja, milyen játékról is van szó.

Loadout
Loadout
Loadout
Megjelenés: 2014. January 31. (PC)
Műfaj: Akció, TPS
Fejlesztő: Edge of Reality
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TRACERHD avatar
Ha még fejlesztették volna akkor battle royal-al ki lehetett volna húzni a csávából.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@TRACERHD: Battle Royal nem megoldás az EU GDPR adatvédelmi szabályainak kikerülésére.
0
0
0
0
carl18x avatar
Álljon csak, senki se játszok ezzel 😃 Nem vesztek semmit 😆
0
0
0
0
Xoremion avatar
Még anno 2014-ben játszottam vele. Van benne 100 óra játékidőm és egyáltalán nem tudok a játékról rosszat mondani, esetleg azt, hogy egy idő után azért egy kicsit monoton volt már, de egy free to play játéktól nem kell sokat várni, arra tényleg tökéletesen jó volt, hogy az ember elüsse vele az unalmas órákat.
Csak megjegyezném, hogy a Loadout (legalábbis amikor még játszottam vele) nem pay to win volt és csak a karakter kinézetbeli módosításaiért kértek pénzt. De voltak a játékban, ha jól emlékszem dobozok is, amiket vagy minden napi bejelentkezésnél vagy szintlépésenként, vagy valami hasonló módon lehetett szerezni és a tartalmuk lehetett játékbéli pénz, illetve kinézet módosító dolog is.
Nem mondom, hogy most hatalmas űr fog utána tátongani bennem, de azért kár érte. 😀
(Igen, kicsit ízléstelen a játék stílusa, de ezért lehetett a menüben bekapcsolni szűrőt hozzá, hogy cenzúrázza a dolgokat, akár a csúnya beszédet chaten, akár a karakterek bizonyos test tájékait. Ez alapján ne ítéljük el a játékot, legalább adtak lehetőséget a kitakarásra.)
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 6
Tyrion Lannister avatar
@NemAzaSrac: Teljesen rendben van, ha neked valami nem tetszik, de ettől miért kéne leállítani őket? Valakinek ez bejön, valakinek meg nem, nekem is elegem van a BR-játékokból, és nem egészséges az ipar számára, hogy ilyen sok van belőlük. De erre sem az a megoldás, hogy állítsuk le a meglévőket. Hogy ezzel a játékkal miért van baj, azt nem értem, de ez a te véleményed, tiszteletben tartom. Szerintem egyébként szükség van kevésbé videokártya-izzasztó, csak a szórakozásra építő játékokra is.
Ez is csak egy vélemény. 😀
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Tyrion Lannister: +1 és még ha vicces is az az igazi (részemről) 😀
0
0
0
0
susguy avatar
@Tyrion Lannister: Te hogy bírod az ilyen kommenteket komolyan venni és válaszolni rájuk? 😆
0
0
0
0
mester11 avatar
@NemAzaSrac: Álom világban vagy. Olyan játékot sosem fejlesztenek ami 10 év múlva is megállja a helyét . Sajnos vagy nem sajnos de változnak az igények és ahogy látod a szabályok is.
0
0
0
0
no avatar
@mester11: Van azért 10 + éves játék az online piacon, de azt is folyamatosan fejlesztették, pakolták bele a tartalmat, és évente - két évente meg "kellett" fizetni őket ezért.
0
0
0
0
no avatar
@NemAzaSrac: "gep+konzol+ps4" kíváncsi lennék arra a játékra amit egyszerre 3 platformon kell hogy játssz egy időben. Biztos nagyon tuti lenne. 😊

Spoiler!
Ja nem.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Az a gond ezekkel az ingyenes játékokkal , hogy van aki rengeteg időt fektet bele netán még pénzt is , kérdem én azokkal az emberekkel mi lesz? Bocsi ez van ?

Anno nagyon sokat játszottam a need for speed world nevű játékkal. Én nagyon szerettem, és egyszer ott is gondoltak egyet és lehúzták a rolót. És kutyát nem érdekelte , hogy milyen sok órám volt benne. Szerencsére pénzt nem fektettem bele , de picit igazságtalannak tartom az ilyen húzásokat. Persze ha haldoklik egy játék az már más tészta.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Arthur Morgan: Azok is élvezték addig amíg mentek a szerverek. Online játéknál aki játszik vele és pénzt akar rá kötleni, annak nem árt tisztába lenni a legalapabb dologgal ami online játékot érint.

"Csak addig lesz elérhető, lehet vele játszani, ameddig a szerverek üzemelnek."

Ez igaz minden online játékra. Ha egy friss online játékba beleöl x összeget amit esetleg nem hoz vissza az élmény vagy mert idő előtt bezárják, lásd MxM esete, az benne van a pakliban és csak a készítőkön múlik, hogy kompenzálnak-e vagy sem. MxM esetében volt kompenzálás.

Tehát akármit is tettél a játékba, időt és vagy pénzt, az el fog veszni amikor leáll az utolsó szerver is. Cserébe megmarad az élmény és az emlék.
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 4
Mizushio avatar
@NemAzaSrac: És inkább szutyok battle royale legyen? 😜
0
0
0
0
gigazte avatar
@NemAzaSrac: Konkrétan mi a fene bajod van ezzel a játékkal? 😂
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@NemAzaSrac: Inkább a battle royalok állhatnának le, aztán aki akar, tolja igaziba. De lehetőleg közvetítsék is mert azt már megnézném. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció