Hamarosan bejelentheti új játékát a Rocksteady

Szerző: xoki | 2018. September 10. | hír | 13 hozzászólás

A Rocksteady Studios az utóbbi időben szép csendben tevékenykedett, ugyanis jelenleg nem tudjuk, hogy pontosan milyen játékon is dolgoznak.

A Rocksteady készítette a Batman: Arkham Asylum, a Batman: Arkham City és Batman: Arkham Knight játékokat és lehetséges, hogy hamarosan kiderül, jelenleg milyen projekten is dolgoznak. A legtöbben valószínűleg egy új Batman játékra tippelnének, viszont az általuk közzétett álláshirdetésekből ez konkrétan nem derül ki, azon kívül, hogy egy sokak által várt AAA címről van szó.
Az álláshirdetésekben szereplő munkakörök egy részénél állandó, míg néhány esetben meghatározott időre szóló (2+, illetve 2 év) munkavégzést tüntettek fel. Ezek alapján a Rocksteady új játéka még valószínűleg 2 évig nem jelenik meg, mivel az egyik 2 évre szóló munkakör a jelenleg még ismeretlen AAA játékuk tesztelését foglalja magába. Ettől függetlenül nagy a valószínűsége, hogy hamarosan megtörténik majd a bejelentés a Rocksteady részéről.

Több pletyka szerint a Rocksteady egy új Superman játékot készít, de egy új Batman címre is nagy esély van. Ti milyen játékot látnátok legszívesebben a stúdiótól?

Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight
Megjelenés: 2015. June 23. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rocksteady Studios
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
1 Batman VS. Superman jöhetne, Wonder Women-nel megspékelve és akkor mindenki örülne! 😂 😆
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Szerintem jobb lenne egy Justice League játék. Nagyon adnám. Pl az animációs sorozatból kiindulva.
0
0
0
0
no avatar
Én el tudnám képzelni inkább egy Igazság Ligája játéknak. Azt nagyon adnám. Superman Wonder Woman Batman Green Arrow Green Lantern Flash Shazam Aquaman Hawkgirl Hawkman stb. Az szerintem hatalmas játék lenne. Pl Darkside vagy Doomsday ellen. És lehetne választani a sok karakter között. Meg hasonló.
0
0
0
0
Justgregman avatar
Az esélye kb 0, de egy John Constantine játékért a fél karomat odaadnám.
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@Justgregman: 2005 -ben már készült egy játék, sajnos igen csak középszerűre sikerült.

A színésznél maradva mondju én egy John Wick játékot is el tudnék képzelni 😃 .
0
0
0
0
Daventos avatar
Az AK végigjátszása után olyan üresség lett bennem, hogy azt csak egy új Batman játék csillapíthatja 😉
0
0
0
0
💬 2
Ezredes avatar
@Daventos: Én a Witcher 3-mal voltam így.😕
0
0
0
0
xCube avatar
@Daventos: A Batman univerzum kiváló alap akció / kaland játék készítéséhez, a Rocksteady pedig a lehető legjobb múdon fogta meg a dolgot.
0
0
0
0
gigazte avatar
Ha tényleg Supermanre építenek egy játékot, akkor azt valószínűleg én kihagyom! Egyszerűen túl sótlan, és túl OP a karakter ahhoz, hogy több helyen is el csússzon az egész projekt! Zöld Íjász ezerszer jobb főszereplő lenne egy új részhez! Esetleg a képességei miatt egy Zöld Lámpás játék is jó lenne, ha pedig maradunk a Gothames vonalon, akkor egy Harley Quinn orientált játékot is szívesen látnék!
0
0
0
0
💬 2
rened avatar
@gigazte: Igazad van, bar egy Zold Ijasz jatek lenyegeben Batman copy-paste lenne barmennyire is orulnek neki.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
@gigazte: Superman tényleg nem lenne jó alapanyag. Szerintem kifejezetten unszimpatikus karakter tud lenni, és a harcok is érdekesek lennének egy ennyire erős résztvevővel (bár igaz, pl. az Acélemberben találtak neki néhány egészen fair harcot).
0
0
0
0
Mizushio avatar
Én még mindig úgy vagyok hogy egy újabb Batman résznek jobban örülnék. Nem csípem supermant..
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció