Gwent: különálló játékként jelenik meg a Thronebreaker mód

Szerző: xoki | 2018. August 30. | hír | 1 hozzászólás

Miután a The Witcher 3-mal lezárult Geralt története, a CD Projekt Red a Gwent különálló verzióján kezdett el dolgozni.

A játék a tervezettnél sokkal terjedelmesebb lett, ugyanis egy egyjátékos mód is részét képezi, amely tovább bővült volna a 2017 augusztusában beharangozott Thronebreaker móddal, amely 2017 végére volt várható, de sajnos 2018-ra halasztották. A CD Projekt Red pénzügyi jelentéséből kiderül, hogy a mód azóta egy új szintre lépett, és egy különálló RPG-ként jelenik majd meg Thronebreaker: The Witcher Tales címmel.

Természetesen nem egy új The Witcher stílusú RPG-re kell számítani, ugyanis a Thronebreaker: The Witcher Tales a Gwentről szól. Tehát az akció kimerül annyiban, hogy Gwentet játszunk, de a fejlesztők állítása szerint körülbelül 30 óra játékidőre kell számítani, amely tele lesz választásokkal, és ezeknek bizony következményei is lesznek.

Sajnos egyelőre nem tudjuk, mikor jelenik meg ez a különálló RPG, és azt sem árulták el, hogy mennyibe kerül majd. A Gwent a játékosok visszajelzései alapján jelenleg egy nagy ráncfelvarráson esik át, amely valamikor az év utolsó negyedévében válik majd elérhetővé, és a Thronebreaker valószínűleg szintén ekkor jelenik majd meg.

Thronebreaker: The Witcher Tales
Thronebreaker: The Witcher Tales
Thronebreaker: The Witcher Tales
Megjelenés: 2018. October 23. (PC)
Műfaj: Kaland, Szerepjáték, Kártyajáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Doge avatar
Hát nem is tudom szerintem sokkal jobb lett volna ha kiadják story contentként magába a Gwentbe és nem egy új játékot csinálnak amivel semmi baj nem lenne ha nem a Gwentről szólna ez így egy kicsit bugyutára jött ki.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció