Görögországba repít a következő Assassin's Creed?

Szerző: xoki | 2018. March 20. | hír | 22 hozzászólás

Az Assassin's Creed​ Origins megjelenésével a Ubisoft sikeresen új életet lehelt a szériába. Az egy év kihagyásnak köszönhetően - amelyet a játékba fektettek - nagyobb eladásokat értek el és rengeteg dicséretet is kapott a játék.

A legújabb információk szerint a fenti trend folytatódni fog, és a következő rész 2019-ben fog megjelenni, amelynek már a lehetséges helyszínére is fény derült. A pletykák szerint a következő Assassin's Creed az ókori Görögországba visz majd bennünket.

Az Assassin's Creed​ Origins megjelenése előtt is lehetett hallani ezt-azt Görögországgal kapcsolatban, mint lehetséges helyszín a játékban, ellenben az ötletet félretették. Most lehetséges, hogy ez az ötlet egy teljes játék formájában valósul majd meg. A fenti információk forrása szivárogtatott ki több mindent az AC Origins esetében is, így nagy az esély rá, hogy azok igaznak bizonyulnak majd.

Assassin's Creed​ Origins
Assassin's Creed​ Origins
Assassin's Creed​ Origins
Megjelenés: 2017. October 27. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 21
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kistiko07a avatar
Én egy Hitman féle Spin-Off-nak is örülnék, lineárisabb pályavezetéssel, kisebb helyszínekkel. Szép-szép a Sandbox de mamár dunát lehetne rekeszteni velük. 😃 Érdekelne, hogy mit tudnának kihozni belőle. A 2D verziók is elég jól sikerültek ezzel sem lenne gond szvsz.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Lehet egy hülyén hangzik,de elég érdekes lenne,ha kicsit modernebb köntösbe lenne a dolog.1900-as évek,világháború és egyéb konfliktusok több idővonalon.
0
0
0
0
💬 2
Andris18 avatar
@Andor1997: Ez sem rossz ötlet csak akkor gondolj bele ha vannak lőfegyverek akkor mi lesz a kardozassal?
0
0
0
0
no avatar
@Andris18: Elvben láthattuk mi lesz helyette. Pletyka szerint a Watch Dogs az az AC világában játszódik, csak a jelen korban.
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
Jó lenne, ha a görög-perzsa háborúk idején játszódna!
Mint a 300. 😊
Akkor Xerxész lenne a fő ellenség.
0
0
0
0
💬 2
P Mark avatar
@NE0NFACE: Nekem mindegy, ha lesznek benne vermek és rúgások 😃
0
0
0
0
szilver avatar
@NE0NFACE: Vagy pl Kína,Japán?Érdekes lenne az biztos.
0
0
0
0
enslaved avatar
Már alig várom, szerencsére az idén még jön egy új Tomb Raider is azért. Aki meg a magyar nyelv miatt fanyalog tanuljon meg angolul, ez ma már alap.
0
0
0
0
💬 7
NE0NFACE avatar
@enslaved: A Tomb Raidert én is nagyon várom! 😆
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@enslaved: Nemrég vettem meg a 2013-as tomb raidert meg a rise-ot is, csak kiviszem mire kijön az új. 😀 Assassins creed-ből meg felőlem akármi lehet csak a 3-al és a 4-el játszottam 😀 A 4 jó volt😎
0
0
0
0
enslaved avatar
@Warlordcommander: Én kétszer végig vittem mindkettőt, még az egyik gyerkőcöm is végigtolta őket, a 2013 - ast kétszer is. Megéri nagyon. Nekem minden idők legjobb játéka az új Assassins lett, az alapjátékot meg a két nagy dlc - t is kétszer hajtottam ki, volt hogy nekikezdtem este kilenckor és háromig nyomtam😆 Ilyenkor van jobbára rá időm. A régebbi részekből csak a Syndicate et játszottam végig, a többi nem igazán jött be.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: A TR várós,bár nagyon kezd elmenni az is olyan irányba amibe nem kellene.A nyitott bejárható világ jól áll neki.Ide menni,stb keresgélni sirokat.Viszont ez a lopakodás és esztelen öldöklés már nem.Ráadásul nincs is jól kikalakitva benne,látszik,hogy csak belerakták mert jó lesz az,úgy se az a lényeg.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Nekem pont bejön ez a lopakodós, akciódús stílus, én a régiekért nem voltam anno oda túlzottan.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
Az sem baj, nekem kifejezetten tetszett ez a mikrotranzakciós dolog az Assassins esetében is, és bizony anélkül a gyerekeim sem tudták volna még végig játszani (mondjuk én igen, de néhány legendary fegyverecske meg képesség azért jól jött az elején)😆
0
0
0
0
santakigyo avatar
Attól függ neked mi a régi TR.
Az igazi régi részekben alig volt öldöklés.Néha egy utat megtalálni,vagy egy tárgyat több idő volt mint egy mai részt végigvinni.Sokakanak ezért is nem tetszett.Jó az irányvonala az újaknak is mint irtam,tetszik,csak számomra nem jön be az esztelen öldöklés.Na de kinek mi 😀
0
0
0
0
Wihay avatar
Szerintem hasonló lesz mint a Black Flag, sok víz.. Gondolom az rpg téma az marad. Az a kérdés hogy mit tudnak bele vinni. Hiába új helyszín ha minden ugyanaz, ilyen volt anno még a Revelations is. Legalább abba biztosak vagyunk hogy idén nem jelenik meg egy új AC 😎
0
0
0
0
💬 1
Andris18 avatar
@Wihay: Nem lenne rossz cdak az utazás ne tartson olyan sokáig!
0
0
0
0
TRACERHD avatar
A Black Flag óta eggyel sem játszottam, amígy nem lesz Magyar AC addig így is lesz 😆.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Én örülök neki, hogy ókori helyszíneket kapunk. Ha jönne egy Rómával, az lenne a legjobb, sajnos kevés a minőségi ókori római játék.
0
0
0
0
💬 2
Warlordcommander avatar
@Tyrion Lannister: De annál több a minőségi római hagyományörző egyesület😃 ráadásul itt magyarországon.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció