Ghost Recon Wildlands: ingyenesen kipróbálható a hétvégén

Szerző: xoki | 2018. September 19. | hír | 9 hozzászólás

Hamarosan ingyen kipróbálhatjátok a Ubisoft Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands című játékát. Az ingyenes hétvége alatt elérhető lesz az egyjátékos kampány, a 4 fős co-op mód, a Ghost War PvP mód és még sok más.

Az ingyenes hétvége szeptember 20-án veszi kezdetét és egészen szeptember 23-áig fog tartani, ráadásul ha megtetszene a játék, akkor 60%-os kedvezmény mellett szerezhetitek majd be. Az ingyenes időszak alatt elért eredmények mind átkerülnek a teljes játékba a vásárlást követően.

Az ingyenes hétvégére itt tudtok jelentkezni. Steamen szintén kipróbálható lesz, viszont nem egyszerre kezdődnek majd el. Természetesen konzolokon szintén elrajtol az ingyenes hétvége, amely esetében PS Plus, illetve Xbox Gold előfizetésre van szükség. Hogy pontosan mikor kezdődik a próbaidőszak, azt az alábbi képen megtekinthetitek.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Megjelenés: 2017. March 07. (PC)
Műfaj: Akció, Tactical shooter
Fejlesztő: Ubisoft Annecy, Ubisoft Bucharest, Ubisoft Milan, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Paris
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
Sok értelme van, már régen végig játszottam. Kipróbálási célokra nem régi játékokat kellene engedélyezni, hiszen azokat már régen megvette akit érdekelt. Sokkal jobb lenne mondjuk egy előzetes majd az AC- ról (bár az úgyis első napos vétel lesz), vagy mondjuk a Darksiders 3 - ról.
0
0
0
0
💬 5
patrikkkk avatar
@enslaved: Igazad van 😀 Mert attól hogy te végigjátszottad attól más nem probálhatja ki 😀 És igen érdekel de még nem vettem meg
0
0
0
0
enslaved avatar
@patrikkkk: Több mint másfél éve jelent meg az a játék. Már ne haragudj, de akit igazán érdekelt már régen megvette. Sokkal inkább a közeljövőben megjelenő játékokra kellene koncentrálni.
0
0
0
0
patrikkkk avatar
@enslaved:
Már ne haragudj, de akit igazán érdekelt már régen megvette.
Bocs de vannak páran akik most találtak rá a játékra 😀 Köztük vagyok én is.. Értem azt is hogy a megjelenő játékokra kell koncentrálni, de hidd el az ingyenes hétvége csak jó dolog 😀 Eddig utáltam ezt a játékot de most már kedvencek között van
0
0
0
0
enslaved avatar
@patrikkkk: Végtére is igazad van, csak ezekről a régebbiekről végigjátszások garmada van fenn a neten, ráadásul aki akarja próbaként le is szedheti a többségét másképpen hogy eldönthesse megvegye e. Az új játékok terén lenne jó az efféle megoldás, mint pl. a Dishonored 2 esetében is, kaptál két pályát, ha tetszett megvetted és a mentésed is megmaradt, ha nem törölted.
0
0
0
0
patrikkkk avatar
@enslaved: Legjobbnak mondod 😃 Nem szoktam gémpléj videókat nézni. Tesztvideókat ahol csak benchmarkot mutat.. Pont ezek miatt
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Én is az ingyenes időszakban kipróbálom és aztán gondolkodom a megvételén.😀
0
0
0
0
💬 1
patrikkkk avatar
@wgeorge85: Megéri 😀 Szép izgalmas nem birtam ma leszálni róla
0
0
0
0
EowynTheHunter avatar
Szuper. Nyertem pár hónapja egy Season Passt, kipróbálom, ha tetszik talán megveszem. Legalább gyűlnek az Uplayen a játékok 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció