Gepigeny.hu: Az év játéka díj 2014 - Eredmény

2014. December 12. | hír | 226 hozzászólás

Idén először hirdetjük meg a Gepigeny.hu: Az év játéka díj 2014-et, ahol a gepigeny.hu közösség tagjai szavazhatnak a 2014-es év legjobb játékára. Nem is bonyolítjuk tovább, az alábbi oldalon szavazhattok a legnépszerűbb játékokra: Gepigeny.hu: Az év játéka díj 2014 szavazás

Szavazás zárása: 2015. január 02. 23:59:59 (GMT)
Eredményhirdetés: 2015. január 03.

Jó szavazást!

Eredmény:

2014-es év játéka: Far Cry 4

2. helyezett: The Crew

3. helyezett: Middle-Earth: Shadow of Mordor

Köszönjük a szavazatokat!

Hozzászólások: 225
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tesla GoD avatar
amagai:Közönségszavazás, az a kérdés, hogy kinek mi tetszett idén legjobban. Ha neki az tetszett, hát csak megérdemli a játék a szavazatot. Az mindig benne van a pakliban, hogy 1-1 esetleg kiváló darabbal nem játszott az ember, én is így vagyok vele, illetve az oldal látogatóinak legalább 95%-a biztosan nem játszott az összes felsorolt játékkal, de ezzel nem lehet mit kezdeni. Meg persze az is a játék, és a vele foglakozó csapat érdeme, hogy valaki éppen azzal játszott csak idén.
0
0
0
0
amagai avatar
Mondjuk azért ja alapból reális képet kapunk majd ha 100 emberből 90 a Far Cry 4 re szavazott azért, mert csak azzal játszott, holott az Inquisiton, Transistor egy perce tartalmasabb, mint az eszetlen lövölde...
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
MrLightningbolt:Idén nem is volt pl. BF. Egyébként az eddigi kommentelők eléggé változatos játékokat írtak, nagy részük valóban rendelkezik olyan aspektusokkal, amitől szóba jöhetnek egy ilyen címre. Tulajdonképpen még abból a pár játékból, amikkel játszottam is át kellett gondolom, melyikre szavazzak. Kommentben CoD-ot pl. nem is láttam. Mondjuk szerintem azokat a játékokat nem kéne listázni, amik még csak early access-ben vannak.
0
0
0
0
MrLightningbolt avatar
kfpg: én is alient néztem, meg rémálom az elm utcábant péntek 13.-val együtt, mert azoknak sokkal több értelme volt mint azoknak a strobozkóposan villódzó meséknek
am meg mindegy mire szavazok mert a cod vagy bf fog nyerni, nem is értem minek van ennyi játék felsorolva, normális játékra senki se szavaz
0
0
0
0
CoolerSama avatar
Blackpaw2:Elég furcsa gyerekkorod volt ha az Alient nézted mert szerintem nem éppen gyerekeknek való film.
0
0
0
0
gigazte avatar
bukta2: Mi tetszett jobban neked az új Most Wantedben? A régi klasszisokkal jobb, és az újjal kb. teljesen értelmetlen játszani!
0
0
0
0
no avatar
a sniper elite 3 is nagyon jó, csak sajnos brutál nehéz, ezért én nem arra szavaztam
0
0
0
0
no avatar
Sniper Elite 3 - mert csak az van meg PC-n 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
Anonymus1 a 2 nekem jobban tetszett 😃 még mindig az viszi a pálmát nem tudnak még mindig annál jobb autos játékot csinálni
0
0
0
0
DDarkness avatar
Én is a The Crew-re szavaztam, ütős kis game.😆
0
0
0
0
DJ Anonymus NH4SCN avatar
The Crew.

Végre egy jó autós játék a NFSMW(1) után!😀
0
0
0
0
Blackpaw avatar
Két játékot sorolnék ide.
Először is az Alien: Isolation, mert visszahozta a gyerekkorom. Mind a grafika, mind a játékélmény lehengerlő volt számomra.
A másik ugyan tavaly év végi, de idén játszottam vele (sokan piszkáltak, és végülis belementem) az az Assassin's Creed IV - Black Flag volt. A III. rész után végre felüdülést nyújtott egy olyan AC játék, aminek története is van. Igaz, a II és kombóit nem múlja felül, de méltó helyet kapott a polcomon. Megérte az árát/a belefektetett játékidőt.
0
0
0
0
MrDovahkiin avatar
The Crew ha kettőre lehetne akkor Far cry 4 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
Akkor jó. Már megijedtem, h ok nélkül akarsz letámadni 😆 😀
0
0
0
0
FoLey avatar
kmetovics17 Nem,hanem az előttem lévőnek csak már le törölte a komiját amikor reagáltam az írására.
0
0
0
0
kmetovics avatar
FoLey-v: Most ezt nekem írtad?
0
0
0
0
Basz Attila avatar
Részemről a Far Cry 4 a nyerő.
Lélegzet elálító grafika, jó történet izgalmas küldetésekkel. 😀
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
FC4,már maga a táj miatt is + Pagan Min.
Bár a Watch Dogs is nagyon jó volt.
0
0
0
0
FoLey avatar
Me jó játék és szép a grafója Egyenlő az értelmetlenséggel akkor nem is érted,hogy mire való az év játéka szavazására és miért,használd egészséggel,de egy nulla sztorival ellátott game. 😊
0
0
0
0
kmetovics avatar
Nekem a Lords of The fallen lett az év játéka. Azért írom ezt, mert ezt végigjátszottam.
Pl a far cry 4gyel és a DA 3-mal még nem játszottam. Ha végigvittem volna azokat, akkor lehet, h vmelyik a 2 közül lenne.
De kár, h csak 1-et lehet választani 😆
0
0
0
0
no avatar
a watch dogs-nál szarabb játék nemlétezik az egész világon ! a far cry 4 egy nulla a 3-hoz képest, én a wolfensteinre szavaztam, de nagyon jó lett a dead rising 3, meg the evil within is.
0
0
0
0
deepstriker avatar
South Park - The Stick of Truth volt nálam az ÁSZ ! 😃
0
0
0
0
crew1199 avatar
egyértelmű hogy watch dogs az a játék adott egy hatalmas pluszt a játékok körébe a többi is nagon jo és tényleg meg minden de én mikor a watch dogsot ki akasztottam hát haljátok a watch dogs volt az elsö játék az életemben aminek mégegyszer neki ugrottam mert annyira beteg és ***a játék lett!!!!😲😀
0
0
0
0
Neo1989 avatar
Én a Wolfenstein The New Order-re szavaznék.
0
0
0
0
Kehbya avatar
Én idén a Wasteland 2 szavaznék hiszen nem egy tömegtermékről van szó. 😀

-Másik játék meg a Planetary Annihilation lenne, amit nem tudom, hogy elfogadnának hiszen a játékot korai hozzáféréssel lehetett már játszani 2013/06/07-től de a megjelenése 2014/09/05. 😀
0
0
0
0
Stark1001 avatar
The Crew-ra rakom a voksom, Far Cry 4 nem lett rossz, de nem tartalmazott annyi újdonságot mint vártam. Unity pedig egyszerűen borzalmas lett, egyedül a grafika tetszett amikor kipróbáltam és a történet kicsit érdekes volt, de a sok bug és fps hullajtás miatt élvezhetetlen.
0
0
0
0
Slyy avatar
Watch Dogs. A legértelmesebb cím az idén az FC4 mellett. Bár utóbbi kevés újdonságot hozott számomra, így egyértelműen a másikra esett a választás. Még az AC is esélyes lett volna, de miután így elbaltázták föl sem telepítettem.
0
0
0
0
gigazte avatar
ha nem lett volna olyan BUG-os a játék PC alatt.


Az mindenhol bugos, nemcsak pc-n! Egyébként minek oda az a névutó?
0
0
0
0
no avatar
Én az Assassin's Creed Unity-re szavaztam volna, ha nem lett volna olyan BUG-os a játék PC alatt. Ezért inkább a The Crew-re szavazok, a játékot élveztem és a grafika nagyon szépre sikeredett.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Az Alien-re szavaztam, de most 15 óra játékkal a hátam mögött inkább a Dragon Age a befutó. Az Alien végig lekötött és nagyszerű alkotás, de a Dragon Age világa az én világom és mivel a játék is nagyszerű lett egy orrhosszal a Dragon Age nyert nálam.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Az idei év játéka is a Half Life 2 😆
0
0
0
0
ebarnabas6444 avatar
szerintem is jobb lett volna a kategóriánként hiszen manapság csak grafikát nézik semmi mást
0
0
0
0
FoLey avatar
Inkább külön kategóriánként kellett volna szavazni,mert most kijött ez a FC4 vagy hasonló game már egyből fúúúú csodálatos a grafikája meg aztaaa mit tud aminek lényegtelen az egészben,ha sztorija meg egy nullát ér. Nekem a játék legfőbb érdekessége a sztorija,amiért legyen is értelme játszani is benne és mintha tényleg a játékban lennél annyira magával ragadt a sztorija,bár nem sokaknak érdekelne ez.
0
0
0
0
kirlog avatar
Rendben, akkor ebből az 500 különböző díjból hányat kapott a FC4? Csak mert ha ennyire jó, biztos kapott. Nem kötözködésből, csak érdekel kapott-e.

Amúgy meg nem sok értelmét látom így ennek az év játéka dolognak. Mivel mindenki arra szavaz amelyik kategória közelebb áll a szívéhez. Aki csak FPS-ekkel játszik az sosem fog egy mit tudom én, Crew-ra szavazni akármilyen jó is. Mert őt pl. a FC4 köti le. Ezért szerintem sokkal jobb lenne kategorizálni, hogy Horror, FPS, stb. Amúgy is, lehetetlen összehasonlítani egy FPS-t egy Horror játékkal.
0
0
0
0
no avatar
Magasan a Far Cry 4 viszi a prímet szerény véleményem szerint. A játékmenet elképesztő a grafika szint úgy,a karakterek szerethetők,az egész játék atmoszérája magával ragad!!!
0
0
0
0
susguy avatar
kirlog:
Nem arról van szó, hogy a díj nem ér semmit. Arról van szó, hogy nem ez az egyetlen díj, ami létezik, pláne nem az, ami mindegyik fölött eldönti, hogy csak és kizárólag ez az egy játék viselheti Az Év Játéka címet. Több rendezvény/szavazás/anyám kínja van, ami kioszt egy év játéka díjat, miben különbözik a VGA a többitől? Nobel díjat tudtommal nem 500 különböző, egymástól független rendezvény osztja ki, de nyugodtan szólj, ha tévednénk, és a VGA is egy nemzetközileg és minden játékkal foglalkozó cég által elfogadott Game of the Year címet oszt ki.
Nem véletlenül hallani, hogy egy játék több Game of the Year címet is nyert. Nem tízszer nyeri meg egymás után, hanem 10 különböző "helyről" lett megszavazva.
0
0
0
0
kirlog avatar
Tesla GoD: Csak egy díj. Végül is, igazad van. A díjakat csak úgy szokták osztogatni. Minek valakinek pl.: A Nobel díj, hiszen elég ha anyuci megdicséri.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
CsakisKerdezesre13:A The Video Game Award csak egy díj a sok közül, attól, hogy egy játékot az év játékénak ítélnek, attól nem lesz általánosságban az év játéka, csak az év játéka a VGA szerint. Ez olyan, mint ha mondjuk anyukád azt mondaná, hogy a rakott krumpli a világ legjobb étele, és onnantól egyetemes tényként kezelnénk azt.
0
0
0
0
marin9 avatar
Nekem a The Vanishing of Ethan Carter mozgatta meg a fantáziámat...
0
0
0
0
no avatar
Hearthstone miért nincs rajta? 😞
0
0
0
0
gigazte avatar
Matt99: Majd felnyílik a szemük, amikor az 5 is tök ugyanaz lesz, új helyszínnel, új szereplőkkel, és még ennél is butább történettel!😂
0
0
0
0
MariusTitus avatar
Nálam a Ryse a befutó ebben az évben ennél jobb játékkal nagyon nem is játszottam igazából az FC4 monotonná vált számomra egy idő után az adwanced warfare egy optimalizálatlan fos lett mint az elődje a ghost (bár még az is jobban volt optimalizálva) The Crewel csak bétában játszottam nem volt rossz viszont az is monotonná vált elég hamar hiába a nagy terület 20-30 verseny után meguntam.a Watch Dogs sem volt annyira rossz bár rengeteg dologban elmaradt az E3-s WDtől az eredeti szóval nálam már ezért sem lehetett az év játéka.
0
0
0
0
no avatar
Nekem a Goat Simulator
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció