Gamescom 2017: Nvidia összefoglaló

Szerző: xoki | 2017. August 22. | hír | 9 hozzászólás

A Gamescom - a 345 000 gamert egy helyre invitáló rendezvény - kezdete előtt tartott Nvidia sajtótájékoztatón érdekes újdonságokat mutatott a cég. Lássuk, mik is voltak ezek!

Az Nvidia egy új technológiát adott hozzá az egyre népszerűbb PlayerUnknown's Battlegrounds-hoz. A PC játékosoknak mostantól lehetőségük van azonnal lencsevégre kapni, lementeni és megosztani a legjobb pillanatainkat az Nvidia ShadowPlay Highlights segítségével. Az eszköz automatikusan felveszi a játékos legjobb eredményeit, achievementjeit videó vagy screenshot formájában. Ezen kívül a PlayerUnknown's Battlegrounds további nagyszerű funkcióval is bővült az Nvidiának köszönhetően.

A Final Fantasy XV PC-re látogat és a Square Enix az Nvidia segítségével ebbe a verzióba az Ansel és a ShadowPlay Highlights támogatást is implementálták, ráadásul a GameWorks funkciókat is tartalmazni fogja a játék, azaz a Nvidia Flow, Nvidia HairWorks, Nvidia Turf Effects és az Nvidia VXAO funkciókat.

A Destiny 2 HDR támogatással és új csomagokban érkezik majd, valamint a kiválasztott GeForce Experience felhasználók Destiny 2 PC béta hozzáférést is kapnak. GTX 1080 Ti vagy GTX 1080 kártya, vagy az említett kártyákkal rendelkező PC, esetleg laptop vásárlása esetén egy Destiny 2 példány birtokába juthatunk a PC verzió megjelenésekor.

Az Nvidia, a Warner Bros, az Interactive Entertainment és a Monolith Productions bejelentették, hogy együttműködnek a Middle-earth: Shadow of War PC-s verziójánál, így a játék rendelkezni fog Nvidia Ansel támogatással és játékon belüli képkészítő programmal, amely a GeForce Experience része. Az Nvidia és a Monolith közösen azon dolgoznak, hogy további nagyszerű funkciót is belerakjanak, mint amilyen a HDR is.

Az Nvidia és a Konami szintén együttműködik, hogy az Ansel a PES 2018-ban is jelen legyen, ezzel az első olyan sportjáték lesz, amely támogatja majd ezt a funkciót.

Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NE0NFACE avatar
Az AMD a Vega elkészítésénél a tápegység gyártókkal, meg az áramszolgáltatókkal kötött egyezséget.
Kapnak százalékot a többlet fogyasztásból...
0
0
0
0
R3dLinE avatar
Na az ilyenekért is érdemes nvidiát venni. Minden jó erre jön 😃
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Az nVidia Flow-ot használja már valamilye njáték? Vagy a Final fantasy lesz az első?
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
hashimoto avatar
Az nvidia "technológiái" közt van nem parasztvakítás egyáltalán? 😃
0
0
0
0
no avatar
@hashimoto: Törölt hozzászólás
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció