Free-to-play lesz az Evolve

Szerző: xoki | 2016. July 07. | hír | 26 hozzászólás

Az Evolve egy 4 az 1 ellen lövölde, amely 2015 februárjában jelent meg. Nagy reményeket fűztek hozzá, ellenben a sok játékverzió és rengeteg fizetős tartalom miatt folyamatosan csökkent a népszerűsége.

A fejlesztők elmagyarázták az álláspontjukat erről a nagy DLC kavalkádról, és megtörtént a bejelentés, miszerint a játék PC verziója free-to-play lesz, ráadásul még ma elkezdődik a beta. A megjelenést követően gyorsan elkezdett csökkenni a játékosok száma, egyszerűen elvesztette a varázsát a sok DLC miatt. A Turtle Rock két társalapítója, Chris Ashton és Phil Robb mesélt erről egy kicsit. „Amikor a játék megjelent, nem az a fogadtatás érte, amire számítottunk. Persze voltak jó értékelések és rosszak is, de magának a DLC kavalkádnak köszönhetően egyre jobban csökkent a játékosok lelkesedése.” A hivatalos weboldalon egy visszaszámlálást találunk, amely nagy valószínűséggel a beta kezdetét mutatja, mely magyar idő szerint 18:00-kor ér véget.

A Turtle Rock közzétett néhány információt arról is, hogy milyen nagyobb változásokon esik majd át a játék. Többek között teljesítménybeli változások, teljesen új tutorial és sok új testreszabási lehetőség is érkezik majd.

Akinek már megvan a játék, az megkapja a „founder” rangot, és minden tartalom, ami a játékos birtokában van, az új verzióban is elérhető lesz.

Evolve
Evolve
Evolve
Megjelenés: 2015. February 10. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Turtle Rock Studios
Hozzászólások: 26
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Legion avatar
Kicsit poén az egész, ha kapsz egy szét tápolt monstert ellenfélnek akkor nektek annyi, volt egy olaan hogy csak megvárta a drop ship-et odalent és kinyírt mindenkit Kraken-el. Fullos perkjei lehettek az tuti mert alig lehetett sebezni. Egyébként nagyon jól lehet vele szórakozni csak kell egy csapat különben úgy jár mindenki mint én hogy jön egy hülyegyerek a gránát vetős medic-el és bas.zik healelni vagy gyorsítani a csapatot, mert ő dmg-elni akar. A vége természetesen vereség lett és azóta csak medic-ezek mert nyerni is szeretnék egy párat. Egyébként nagyon tetszik a játék, f2p-nek tökéletes.
0
0
0
0
Oreg avatar
Hát ez mit is mondjak a játék nagyon nagyon KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY
0
0
0
0
Mizushio avatar
Nekem nagyon bejön a játék. A régebbit is szerettem, de most még jobb.
0
0
0
0
YellowFlash avatar
Sokkal jobb most, mint amikor megjelent. Sok dolgot kijavítottak, sokkal pörgősebb lett az egész. Mindenféleképp megéri leszedni.
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
hmm... annó kipróbáltam, teszek vele még egy próbát 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Annyira nem rossz, de közel sem tökéletes, a marketinget pedig enyhén szólva elbaszták. Haverokkal egész jó móka tud lenni.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Ebébként valóban ennyira rossz ez a az Evolve?
0
0
0
0
no avatar
Örülök mondhatom amikor megjelent kidobtam érte 10-ez valamennyi pénzt és most free to play lesz köcsög játék fejlesztők több játékot nem veszek most már.
0
0
0
0
no avatar
hát az igaz TF2 és DOTA 2-nek jó megoldása van.
úgylátszik a skinek már játék beli Silver-be kerüének (Evolve-ben) 😃
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
De még mindig a Dota 2-nek és a Team Fortress 2-nek van a legjobb mikrotranzakciós megoldása. A LoL kicsit már bűzlik.
0
0
0
0
susguy avatar
random-szavak-olasz:
Attól még, hogy veszek egy skint, f2p marad. A skin opcionális, a játékot még mindig ingyen érem el, töltöm le, játszok vele. Azokról a játékokról nem is beszélve ahol a cosmetic itemek fizetéssel és anélkül is megszerezhetőek.

Matropf:
Dota 2, LoL, TF2, Path of Exile, stb. Sosem volt jobb megoldás a p2w, mindenki gyűlöli.
0
0
0
0
no avatar
de legalább vannak hetente ingyenes kasztok és szörnyek 😃
0
0
0
0
no avatar
Protein egyszerű a válasz
ne legyen f2p. szerintem ha egy játék f2p akkor legyen is az. ha már fizetsz érte 1 centet is az már nem f2p
egyébként mostanában több olyan játékot is feltudok sorolni amihez nem kell pénz hogy érj valamit
0
0
0
0
tomi961 avatar
a LoL tökéletes példa, hogy rengeteg pénzt behúz a skinekért/kozmetikáért de semmi mást nem nyújt pluszba,és szerintem emiatt is olyan sikeres,igaz itt ez már nehezebben működne
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Igen, azzal meg pay2win lesz, ami azzal jár amit te is mondtál.
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Úgy értettem, hogy az előnyt biztosító fizetős tartalom mindig több pénzt hoz, mint a kozmetika.
0
0
0
0
susguy avatar
MaTpr0F:
Aki esetleg támogatni is szeretné a játék fennmaradását? 😲 Esetleg van valami jobb ötleted egy (folyamatos) pénzforrásra egy f2p játékhoz? Reklámok ölésenként? Fizetős fegyverek amik bónuszt adnak azokkal szemben akik nem vesznek semmit?
Engem is hidegen hagynak a skinek, de nem értem miért kell lenézni azokat, akiket érdekel. Inkább örülni kéne, hogy más támogatja a fejlesztőket a játék fennmaradásáért/továbbfejlesztéséért.
0
0
0
0
bassus16 avatar
Kipróbáltam. Most sem lett izgalmasabb mint az 1. bétában...
De legalább már az ára megegyezik az értékével.
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Ha pay2win lesz, akkor kb. még jobban megölik a játékos bázist (ha egyátalán van még). Skinek meg eddig is fizetősek voltak, ki az az állat aki kozmetikáért fizet egy F2P játékban?
0
0
0
0
no avatar
akkor most Free2Play lesz bonúsz tartalommal (PL. erősebb szörnyet lehet venni,stb) vagy CSAK skinek lesznek fizetősek?
0
0
0
0
azuredragon4 avatar
http://store.steampowered.com/agecheck/app/273350/ innen le tudod
0
0
0
0
shade313 avatar
Honnan lehet majd leszedni ? 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció