Franciák a Battlefield 1 első DLC-jében

Szerző: xoki | 2016. December 20. | hír | 6 hozzászólás

Az Electronic Arts új koncepciórajzokat tett közzé a közelgő Battlefield 1 kiegészítőről. A They Shall Not Pass DLC új pályákkal, fegyverekkel, valamint a francia hadsereggel bővíti majd a játékot, amely ismeretlen okokból kimaradt az alapjátékból.
Az EA nem szeretne még túl sokat elárulni erről, de annyit tudni, hogy a DLC tartalmazni fogja Verdunt, amely az egyik leghosszabb és legvéresebb csaták egyike volt.

A They Shall Not Pass kiegészítő 2017 márciusában válik majd elérhetővé, de akinek a birtokában van a Battlefield 1 Premium Pass, 2 héttel korábban kap hozzáférést. Alant megtekinthetőek a koncepciórajzok:

Battlefield 1
Battlefield 1
Battlefield 1
Megjelenés: 2016. October 21. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nem01 avatar
Hidd el, hogy fizetni fognak! Ne Magyar szemmel és pénztárcával nézd. Mi olyan apró szelet vagyunk a gamer világból, hogy ha nem lennénk , meg se éreznék a hiányunkat. Ennek a játéknak másfél két évig ki kell tartania. Ezt csakis bővítményekkel érhetik el. Ezt kapod új játék helyett. Mondjuk én utálom is ezt a mai felfogást. Minden évben új játék, még meg sem szoktál egyet de adnak egy újat, ami annyit ér, mint egy kiegészítő...
0
0
0
0
TheXperia avatar
Ennyi pénzt ki se adnák érte... marad a másik verzió 😀 nem gondolják minden DLC meg ilyen cuccért fizetni fog az ember... eléggé elvannak tájolva.
0
0
0
0
Fukoshi avatar
Nem a játék az uncsi, az nagyon is jó. Hanem az hogy kihagytak részeket a játékból, hogy később meg kelljen venni eszméletlen drágán.
Alapjáték: 60 Euró
Ha kell minden DLC meg minden finomság (aminek alapból benne kellene lennie): 130 Euró
És csodálkoznak hogy mindenki letorrentezi.
0
0
0
0
R3dLinE avatar
Mi az uncsi? Most újítottak a BF1-el, végre kaptunk egy világháborús játékot, ami hihetetlen brutálisan visszaadja a hangulatot. Ezek a mapok meg ismét jól néznek ki, remélem a kialakításuk is lesz ilyen jó. 😀
0
0
0
0
Fukoshi avatar
Megint ez a content kihagyós, szerencsétlenség EA-től, gusztustalan.
0
0
0
0
zsolo avatar
nem sok különbség van a pályák között...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció