Fortnite: ősszel jön a kompetitív mód

Szerző: xoki | 2018. August 26. | hír | 7 hozzászólás

Az Epic Games egy új bejegyzést tett közzé, amelyből kiderül, hogy a Fortnite hamarosan kibővül egy új kompetitív móddal.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy a versenyző szellemű játékosok több lehetőséget szeretnének az egymással való versengés terén egy meccsen belül” – olvasható a bejegyzésben. A fejlesztés már elkezdődött egy kompetitív rendszer létrehozása érdekében, amely lehetővé teszi az egymással való versengést, és természetesen a játékosok elismerést is kapnak az elért eredményeik után.

A játékosok rangsorolt meccsekre számíthatnak, de egyelőre nem árulták el, hogy pontosan miről is van szó. Az Epic állítása szerint a Summer Skirmish széria idején sok ihletet kaptak egy remek rendszer kidolgozására. A Fortnite kompetitív módjának első verziója idén ősszel várható.

Fortnite
Fortnite
Fortnite
Megjelenés: 2017. July 25. (PC)
Műfaj: Akció, Battle Royale
Fejlesztő: Epic Games
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
P Mark avatar
Nem hogy inkább ingyenessé tennék a Save the World-öt, ahogy mondták... A BR már unalmas. Októberben játszottam vele utoljára. A szép idők amikor még nem voltak skinek, stb.
0
0
0
0
💬 3
P a i n avatar
@P Mark: Valamiből a fejlesztőknek is meg kell élniük! 😃
0
0
0
0
no avatar
@P a i n: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
ShaDo_OW avatar
Nincs rosszabb és gusztustalanabb megoldás a lootboxoknál
0
0
0
0
no avatar
@ShaDo_OW: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
MentaStrike avatar
Én egyszer játszottam vele, többet nem is akartam. R6-ban szerencsére nincsen folyamatos lootbox, amit pénzért nyithatsz, ha meg időnként van, akkor is csak az adott kozmetikai dolgot 1x-er nyithatod, nem vész el a pénzed, ha az a célod, hogy ilyeneket vegyél és nyitogass.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció