Fortnite: 40 millió felhasználó, 2 millió egyidejű játékos

Szerző: xoki | 2018. January 16. | hír | 8 hozzászólás

Az Epic Games játéka, a Fortnite a PUBG mellett szintén elég szépen növekedik, ha a játékosok számáról beszélünk.

A játék elérte a 40 millió játékost, amelyből 10 millió egy hónap leforgása alatt csatlakozott. És ez még nem minden! A Fortnite már egy újabb mérföldkőhöz ért, ugyanis 2 millió egyidejű játékossal is büszkélkedhet.

Még mindig a PUBG van az élen a battle royal címek közül, de a Fortnite már többször is megszorongatta. Mivel az utóbbi nincs a Steamen, ezért nem lehet bármikor a fentiekhez hasonló információhoz jutni. A két játék között sok különbség van, amelyek közül a legnagyobb az, hogy a Fortnite ingyenesen játszható, ezért nem meglepő, hogy sok játékost bevonzott, de nem csak ez a sikerük kulcsa.

Fortnite
Fortnite
Fortnite
Megjelenés: 2017. July 25. (PC)
Műfaj: Akció, Battle Royale
Fejlesztő: Epic Games
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
KalmarErik avatar
Amúgy csak én látom, hogy mindig jön egy amolyan szokás, hogy jön egy felkapott játék, és azt valamennyire lemásolják?(Overwatch->Paladins) Mondjuk ez régen is megtörténtek ilyenek és nem a Playerunknows-t akarom védeni (sőt így videók alapján élvezetesebbnek tűnik), de azért néha böki az oldalamat ilyen....
0
0
0
0
💬 2
Der Fuhrer avatar
@KalmarErik: A Paladins valami "Arena of 'mittudomén' " vagy ehhez hasonló címmel indult a fejlesztésben 2014 körül, tehát előbb, mint ahogy a Paladins-t bejelentették.
0
0
0
0
susguy avatar
@KalmarErik: Ahogy Hitler barátunk is mondta, a Paladins is előbb volt fejlesztés alatt, mikor még az Overwatchról semmit se tudtunk.
Egyébként PUBG közel sem volt az első Battle Royal játék, az is egy már létező hype-ra épített.
A jó öreg "a doto2 is csak a lolt másolja" vita.
0
0
0
0
Spazzz avatar
Elegge elvezetes tud lenni,de en inkabb azt varom,hogy adjak ki ingyenesre,hogy lehessen a coopba vinni a storyt.Valaki tud valamilyen informaciot,hogy mikorra varhassuk?Annyit tudok iden valamikor.
0
0
0
0
💬 3
gigazte avatar
@Spazzz: Tavaszról vagy nyárról volt szó, de az ilyen játékoknál sose mehet biztosra az ember. A H1Z1 is úgy indult, hogy ingyenes lesz! 😆
0
0
0
0
susguy avatar
@Spazzz: Singleplayer coop? Többszemélyes mód egyedül?
0
0
0
0
Spazzz avatar
@susguy: Nem, az egyszemelyes modot tobben,de atfogalmaztam.
0
0
0
0
wiza avatar
Nekem nagyon adja .....
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció