For Honor - folyamatos internetkapcsolatra lesz szükség

Szerző: xoki | 2016. December 13. | hír | 4 hozzászólás

A Ubisoft új hack-and-slash címe, a For Honor csak folyamatos internetkapcsolat mellett lesz játszható.
Ahogy azt UbiJurassic, a Ubisoft közösségi képviselője egy fórum témában írta, csakis folyamatos internetkapcsolat mellett játszhatunk majd a játékkal, mivel ez szükséges lesz a teljes játékélményhez. A játék néhány eleme, amely a továbbhaladáshoz szükséges, csak internetről lesz elérhető.

Később maga a Ubisoft is megerősítette ezt. A For Honor csakis folyamatos internetkapcsolat mellett lesz majd játszható attól függetlenül, hogy sztori módban vagy többjátékos módban játszunk.

A For Honor 2017. február 14-én jelenik meg.

FOR HONOR
FOR HONOR
FOR HONOR
Megjelenés: 2017. February 14. (PC)
Műfaj: Akció
Fejlesztő: Blue Byte, Ubisoft Montreal, Ubisoft Quebec, Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mocika92 avatar
Nem játszottam még a diablo 3 -al. Nem tudom, milyen.
Egyszerűen csak, amihez internet kell, hogy további adatokat kaphass, az eleve nem hangzik jól.
Mintha egy demót vennél meg, s ha kell a játék folytatása, ide kattints, oda regisztrálj, aztán az ingyenes letöltésnél meg pénzt kér.
Azt viszont támogatom, hogy megveszed az alap játékot, ami kapcsolódik az internetes profilodhoz, és pontokat ad, amiből plusz extrákat tudsz szerezni.
Mint a Far Cry vagy az AC saga.
0
0
0
0
Simon21 avatar
Nem tudom miért vagytok ezért annyira kiakadva! Mai napig kell internet kapcsolat a Diabló 3-hoz! (Mai napig nincs feltörve)
0
0
0
0
mocika92 avatar
És azt lehet tudni, hogy ami jön internetről, további küldik, satöbbi, az ingyenes lesz, vagy néhány euróba kerül majd ?
Viszont, ha ezt valóban megcsinálják, csodás öngól lesz.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Miért érzem azt, hogy ezzel megintcsak maguk alatt fogják vágni a fát már megint ezek a szerencsétlenek? 😊 😂 A Vivendi megvehetné már az egész kócerájt és mehetnének a levesbe végre szépen. Persze, ez nem pont így megy de remélem vmi hasonló fog történni a nem túl távoli jövőben és a jobb címeiket valaki gatyába rázza majd, mert gáz eléggé, ami már jópár éve megy náluk, egyedül az új, kissebb költségvetésű címek között volt igazán kellemes meglepetés.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció