Final Fantasy XV: nem kell 170 GB a PC-s verziónak

Szerző: xoki | 2017. August 23. | hír | 9 hozzászólás

A héten kiderült, hogy a Square Enix PC-re is eljuttatja a Final Fantasy XV-öt és most elárulták, hogy szeretnék a mod támogatást is eljuttatni a platformra. Kiderült továbbá, hogy a játék felbukkant gépigénye nem tükrözi a valóságot és nem lesz szükség 170 GB helyre.

A Kotakunak adott interjúban a Final Fantasy XV direktora, Hajime Tabata megerősítette, hogy az interneten keringő gépigény hamis és a játéknak nem lesz szüksége 170 GB üres helyre a merevlemezünkön, valamint a megadott CPU és GPU sem végleges. Tabata szavaiból az derül ki, hogy a hamis gépigény a Gamescomon használt gépükre vonatkozik, amelyen a demo futott és valamilyen kommunikációs hiba történt.

FINAL FANTASY XV
FINAL FANTASY XV
FINAL FANTASY XV
Megjelenés: 2018. March 06. (PC)
Műfaj: Kaland, Szerepjáték, Japán RPG
Fejlesztő: Square Enix
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csibeszke37 avatar
Kib@szott korcs világban élünk! Ma már nem a játékficsörökről szólnak a hírek, hanem hogy mekkora proci, ram, videókártya meg TB tárhely, meg az a szájbab@szott 4K 60fps.
Azelőtt mi volt? Tomb Raider 1, 700MB!!! tárhely, több hónapos játékidő. Ma, Tomb Raider csilli-villi grafika, ha elakadtál megnyomsz egy gombot, felvillan a továbbvezető út, időhúzásnak meg mindenféle f@szság keresgélése....12-13GB tárhely.
Max 10-15 óra ha nem unsz rá.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
Eddig sem kellett "a játék felbukkant gépigénye nem tükrözi a valóságot" sehova az eltúlzott gépigényük tudjuk nem is értem miért nincsenek hekkerek által feltört kódok a valós gépigényekről, szerintem igencsak meglepődne sokmindenki a Valós gépigényeken.
0
0
0
0
no avatar
Szerintem a szükséges hely igény a legkisebb gond mindenkinél a gépigények között. Nem is értem miért kellett újra lehozni a hírt.
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@LordSzalko: nálam pont az szokott lenni a legnagyobb gond
0
0
0
0
AttiS avatar
@Baknyul: Manapság alap egy 1-2TB HDD én úgy gondolom.Elviselném ha akár 170GB is lenne csak legyen patent optimalizálva.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@AttiS: Az oké, hogy 1-2TB, de nem ez az egyedüli, elég sok tárhelyet zabáló játék.. 😃

(Nekem fentvan a Doom, GTA V, witcher 3, Sniper Elite 4, BF1, Horizon 3, The Division, MK XL, és még sorolhatnám. Többségnek darabja 60GB..)

Szóval, igazán csomagolhatnák okosabban is a textúrákat.. Mondjuk a szkvereniksztől nem várok sokat.. 😃
0
0
0
0
AttiS avatar
@hashimoto: Szerintem adja magát , marketing. Nagyobb hely igényű játékok, nagyobb tárhelyet vásároló emberek. Mint az optimalizálással is, hogy fogyjon a high-end GPU is.
0
0
0
0
DavidHUN avatar
@AttiS: Nekem nem 1-2TB van mégis kevés 😃
0
0
0
0
batmanvok0021 avatar
😃 pc port best lesz biztos 😃 😆 félek tőle 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció