Fear The Wolves: új battle royale cím a Stalker fejlesztőitől

Szerző: xoki | 2018. February 07. | hír | 15 hozzászólás

A Vostok Games felfedte új projektjét, amely egy posztapokaliptikus FPS battle royale játék lesz. A Vostok Games a Survarium játék fejlesztőcsapata, amely az egykori Stalker fejlesztőiből állt össze.

Az új játék helyszíne Csernobil lesz, ahol 100 játékos áll ki egymás ellen, és az nyer, aki utoljára állva marad. Csapatokban vagy mint magányos farkasok vághatunk bele a játékba. A túlélőknek folyamatosan új stratégiákat kell kidolgozniuk, amelyre nagy hatással lesz az éjjel és nappal váltakozása. A játékosok új felszerelésre is bukkanhatnak, amely segítségével akár veszélyes, lezárt területeket is felfedezhetnek majd.

A játék valamikor 2018 folyamán rajtol el Steamen a korai hozzáférésű program keretein belül.

Fear The Wolves
Fear The Wolves
Fear The Wolves
Megjelenés: 2018. August 28. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Vostok Games
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
stela81 avatar
De ugye ez nem csak multiplayer game lesz ?
0
0
0
0
💬 1
Tyrion Lannister avatar
@stela81: Minden valószínűség szerint csak multi lesz. Ez egy dedikáltan Battle Royale játék, szóval nem valószínű, hogy kampányt pakolnak hozzá.
0
0
0
0
faragoka avatar
Kiváncsi lennék arra hogy lesznek benne mutánsok, zóna kitörések, és véletlenszerü sugárzó területek
De akármilyen lesz ki fogom próbálni
0
0
0
0
💬 2
Simon21 avatar
@faragoka: Lesz benne egy másik cikk-be leírták, hogy lesznek benne anomáliák és mutánsok is! Az nem tudom, hogy teljes zóna kitörések lesznek benne mert azért az elég komoly lenne!
0
0
0
0
faragoka avatar
@Simon21: meglehet azt oldani
0
0
0
0
Ayistion avatar
Az elkövetkező években, biztos hogy még jó pár Battle Royale játékmódú játék fog a piacra kerülni, a PUBG-sek meg majd nekiállnak pereskedni azért, hogy lopják a játékmódot, amit egyébként képtelenség levédeni. 😆 Shadow of Chernobyl nagyon tetszett, szóval lehet hogy erre is rákerül majd a sor, főleg hogy a pubg & fortnite nem az én játékom.
0
0
0
0
thug85 avatar
Ez aztán a váratlan és innovatív húzás.😆
Mindegy, a Stalker készítőinek ha csak a kertszomszédja is az aki csinálja, akkor is biztosan ki fogom próbálni. Legjobb játék ever (a Half Life 2-vel karöltve).
0
0
0
0
💬 1
FeRR avatar
@thug85: Régen láttalak erre, örülök, hogy ismét egyezik a véleményünk! Azóta sem játszottam jobb játékkal, mióta a Call of Pripyat kijött..
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Kicsit sok már a játék ebben a műfajban, pedig egyébként a STALKER-hez hasonló világhoz illik a Battle Royale.
0
0
0
0
kimi100 avatar
Én azt az időt várom, vagy is inkább úgy fogalmazok, hogy remélem hogy lesz, amikor a távoli jövőben egy olyan felhőn keresztül tudunk játszani (nem csak 100 ember, hanem több millió) olyan játékokkal amelyek brutálisak lesznek na ezt jól megmondtam de aki érteni fogja az kap tőlem egy sört! 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
AZTA!!!!! egy Battle Royal játék!!? 😲 VÉGRE!

Spoiler!
... 😊
0
0
0
0
gigazte avatar
Hiánypótló játék lesz! 😂
0
0
0
0
💬 1
norbi6 avatar
@gigazte: Igen, most addig húzzák erről a bőrt mint amikor megjelentek a 2.vh-s játékok, majd a modern kori háborús gémek stb.
Értem én ,hogy egyszer valakinek bejött ,de ez olyan mint Bill Gates karrierje, nem mindenkinek sikerül.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció