Érkezik a Metal Gear Solid V: The Definitive Experience

Szerző: xoki | 2016. August 30. | hír | 5 hozzászólás

Nemrégiben feltűnt néhány helyen a Metal Gear Solid V Definitive Edition, amelyet a Konami ma hivatalosan is megerősített.

A Metal Gear Solid V: The Definitive Experience PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni október 13-án. A csomag része lesz a Ground Zeroes, a The Phantom Pain és a Metal Gear Online, valamint az eddigi DLC-k. A sima MSG 5 a nagyobb kiegészítőkön kívül nem tartalmazott sok DLC-t, csak néhány kozmetikait, például páncélt a lovaknak, de azért mégis jó tudni, hogy mindent tartalmazni fog ez a csomag.

Sajnos ennek a csomagnak sem lesz része a The Phantom Pain kivágott befejezése, mivel pénz és idő hiánya miatt kénytelenek voltak a tervezettnél rosszabb és hiányosabb minőségben kiadni a játékot, eltávolítva a játék végének egy részét.

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN
METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN
METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN
Megjelenés: 2015. September 01. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Konami Digital Entertainment
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DoggyDog avatar
Valaki adna ezért 5 ft-ot is? 😃
0
0
0
0
Barci79 avatar
vki elmondja nekem hogy miért áll ki egy fa darab a csávó fejéből?
0
0
0
0
Simon21 avatar
palota75 És.........ez most, hogy jön ide?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
És ez nemlesz denuvos mert a dead island felújitott változata sem lett az pedig azelött jelent meg a homefront új része ami az volt ez se lesz denuvos mert pénz kidobás lenne a fejlesztöknek megint megvenni a védelmet hamár eladták egyszer a játékot 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció