Élőszereplős sorozat készül a Life is Strange alapján

Szerző: xoki | 2016. July 28. | hír | 2 hozzászólás

A Legendary Digital Studios és a DJ2 Entertainment összefogva a Life is Strange kiadójával, egy élőszereplős spin-off sorozatot készítenek a sokak által kedvelt kalandjátékból.

Az epizodikus kalandjáték egy tinédzser kizsákmányolását mutatja be, akinek valamilyen úton-módon érdekes időutazói képessége van. Majdnem tökéletesen vegyít több műfajt, amely egyik oka lehet sikerének, és ezt a 2015-ben szerzett díjai is bizonyítják, például BAFTA díjat kapott a legjobb történet kategóriában.

A fejlesztők szerint főként a hihetetlenül jól megírt történet és karakterek miatt adottak az alapok egy ilyen sorozat elkészítéséhez. Büszkén és izgatottan várják a Legendaryvel való közös munkát.

A bejelentés egyelőre csak annyi volt, hogy készül az adaptáció. Csak találgatni lehet, vajon ki lenne tökéletes egy-egy karakter eljátszásához, valamint, hogy vajon mikor is kerül vetítésre.

Life is Strange
Life is Strange
Life is Strange
Megjelenés: 2015. January 30. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: DONTNOD Entertainment
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Richie1212 avatar
Nagyon várom ez a játék fantasztikus volt. Érzések a döntések súlya. Tényleg mintha átéltem volna
0
0
0
0
BenderM avatar
NA VÉGRE!!! Fallout-ból kéne még egy nagy költségvetésű, JÓL ÁTGONDOLT sorozat! Nem baj ha nem akarja az egészet elmesélni, egy-két küldetést simán meg lehet filmesíteni az 1-2-3-ból! Hajrá Bethesda, tudom, hogy nézitek a Gépigényt!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció