Elindult a Steam Awards

Szerző: xoki | 2016. November 24. | hír | 8 hozzászólás

Elindult a Steam őszi akciója, és ezzel egyidejűleg a Steam Awards is. Ez lesz az első alkalom, amikor a Steamen is díjazzák a játékokat különböző kategóriákban. Mi, játékosok szavazhatunk a jelöltekre, amelyet november 29-éig tehetünk meg. A nyertesek pedig valamikor decemberben kerülnek nyilvánosságra.

A 8 alap kategória, amelyek kicsit eltérnek megnevezésben a megszokottaktól, a következő:

- "Test of Time" díj: lényegében a legjobb játék, amelyet mindig szívesen előveszel több alkalommal, tehát nem válik unalmassá.

- "I'm Not Crying, There's Something In My Eye" díj: az a játék, amely legnagyobb hatással volt az érzelmeidre.

- "Just 5 More Minutes" díj: olyan játék, amelyet nagyon nehezen tudsz abbahagyni.

- "Whoooaaaa, dude!" díj: a játék, amely a legnagyobb meglepetéssel szolgált számunkra, amely vonatkozhat akár fura dolgokra is, de sima fordulatokra is a történetben.

- "Villain Most In Need Of A Hug" díj: a gonoszok is nagyobb szerepet kaptak az utóbbi években és jobban ki is dolgozták őket.

- "Game Within A Game" díj - a legjobb mini játék.

- "I Thought This Game Was Cool Before It Won And Award" díj: olyan játék, amely először a háttérbe szorult, de később nagy sikereket ért el, de már a sikerei előtt is kedvenced volt.

- "Best Use Of A Farm Animal" díj: az a játék, amely a legjobban használja az állatokat és nem csak itt-ott bukkannak fel.

Végül pedig még létezik egy "We Didn't Think of Everything" díj is, amely arra buzdít, hogy találjuk ki a saját kategóriánkat.

További információ és maga a szavazás itt található: Link

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
19ati93 avatar
No Mans Sky kiváncsi vagyok melyik kategóriában fog nyerni. 😂
0
0
0
0
gigazte avatar
xoki: Tévedni emberi dolog, főleg egy szövegben a sorok között hibázni. Egyébként nem is arra akartam kilyukadni, hogy miért nem szóról szóra fordítottad le, mert nyilván nem is ez a feladatod. Egyszerűen csak nekem nem jött át most ez a cikk, és tényleg nem bántásból írtam. Ettől függetlenül ugyanúgy jó dolog, hogy napi szinten újabb és újabb hírek jelennek meg az oldalon.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Bírom hogy szeretnék szavazni valamire de nincs steamen 😃
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Voksok leadva, kíváncsian várom az eredményeket az összes katban! 😆 😊
0
0
0
0
xoki avatar
gigazte34: Először is nem az eredeti poénos szöveg van lefordítva (amely már azóta magyarul is elérhető, most látom, szóval felesleges is lett volna)
Másodszor meg ott egy elírás történt 😕 De szerintem a szöveg folytatásából elég egyértelmű, hogy nem új játékról van szó.

(közbe látom javították, köszönöm 😀 )
0
0
0
0
DrXenon avatar
Hát ez érdekes lesz.
0
0
0
0
gigazte avatar
Nem szeretek kritizálni dolgokat, de ez egy elég átlagos cikk lett. Az eredeti poénos leírásokból csináltál sablonos szövegeket, amik néha a díjak mondanivalóját se tudja rendesen átadni!

lényegében a legjobb játék az évből

Egy szóval se volt mondva, hogy csak 2016-os játékokra lehet voksolni!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció