Ekkor jelenik meg a Raid: World War II, középpontban John Cleese

Szerző: xoki | 2017. August 12. | hír | 8 hozzászólás

A Raid: World War II egy, még az idei év korai szakaszában bejelentett négyfős co-op FPS, amelyben egy csapat renegát harcos oson a náci vonalak mögé, hogy merész rajtaütéseket vigyenek véghez, ezzel megszerezve a nácik aranyát.

A bejelentéskor kevés információ állt rendelkezésünkre, de most a Starbreeze elárulta, hogy a játék szeptember 26-án jelenik meg, valamint kiderült, hogy a Control névre hallgató brit hírszerző tiszt John Cleese hangján szólal majd meg.
„A játék célja roppant egyszerű - szabotálj, lopakodj, iktass ki minden ellenséget, porlassz el mindent, amin horogkeresztet látsz” - mondta a játék direktora, Ilija Petrusic. Mind a 4 karakternek lesz egyedi képessége és személyre is szabhatjuk majd ezeket.

Még nem tudni, mennyit kérnek majd érte, mivel a játék még nem szerepel a Steam adatbázisában sem, de addig is a játék weboldalán lehet további információhoz jutni.

RAID: World War II
RAID: World War II
RAID: World War II
Megjelenés: 2017. September 26. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Lion game Lion
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Der Fuhrer avatar
És miért nem mi vagyunk a nácik? Egy olyan játék nincs, ahol a németekkel lehetsz, és megnyerheted a II. Világháborút. Vagy ha alternatív történelem, és Hitler megnyeri a háborút, akkor meg el kell pusztítani a Harmadik Birodalmat. A Heroes and Generals-nak nincs is története, a WWII-s COD részekben le kell győzni a nácikat. Mi van ezzel a világgal? Egyedül vagyok azzal, hogy végre akarok egy jó WWII FPS-t náci kampánnyal, ahol meg lehet nyerni a háborút? Ezt az egyet akarom. Csak ezt.
0
0
0
0
💬 6
atemi105 avatar
@Der Fuhrer: Ehez pont illik a felhasználóneved.
0
0
0
0
Hungarista88 avatar
@Der Fuhrer: Szerintem Amerika miatt 😀
Csak az amerikaiak győzhetnek!
A nácik gonoszak rosszak!
Amerika a hős!
Az megvan bocsátva,hogy atombombát dobtak Hirosimára...
0
0
0
0
B0n3dr4g0n avatar
@Hungarista88: Igen a NÁCIK ROSSZAK. És amíg még hála az égnek van az a korosztály akinek az emlékezete még tiszta, rosszak is lesznek. Nem szeretnék olyan világban élni, ahol Adolf Hitlerre mint nemzeti hősre tekintenek. Maradjunk annyiban, ha Hitler megnyerte volna a háborút, akkor a kárpátmedencében már rég nem lennénk, mert az "Élettér" program miatt már régen a "Felsőbbrendű Faj" élne itt. Szóval örülj neki, így végződött a háború, mert akkor Te sem lennél itt, hogy ilyen butaságokat irogass.
0
0
0
0
Hungarista88 avatar
@B0n3dr4g0n: Én nem Hitlert akarom éljenezni, csak azt akartam mondani, hogy az Amerikaiak és az Oroszok is követtek el ugyan olyan szörnyűségeket mint a Németek.
0
0
0
0
Gh0sT_FeRii avatar
@Der Fuhrer: Én is örülnék egy nácis 2.Világháborús játéknak, ahol Náci kampányok vannak..Nemértem miért nem csinálnak.Pedig szerintem tetszene az embereknek..
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Der Fuhrer: Olyat ismertek ahol második világháborúban japánokkal kell lenni? First person shooter.
0
0
0
0
batmanvok0021 avatar
na ez érdekes lesz erre kíváncsi vagyok 😃 jó lenne már egy jó kis 2 világháborús lövölde 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció