Egyre biztosabb a II. világháborús Call of Duty

Szerző: xoki | 2017. March 27. | hír | 29 hozzászólás

Az év elején az Activision bevallotta, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare nem sikerült valami jól, amelyet a rajongói visszajelzések is megerősítettek. Ekkor elindultak a találgatások, valamint néhány pletyka szerint a következő rész nem a modern korban játszódik majd, hanem a II. világháború idején. Úgy tűnik, ez a feltevés igaznak bizonyult.
Néhány kép kiszivárgott az új részről, amelyek közül az egyik valószínűleg a borítókép. Ezek alapján a játék egyszerűen a Call of Duty WWII címet kapja.

Annyi biztos, hogy sokan örülnének ha a széria visszatérne a gyökereihez, ezért reméljük, tényleg ebbe a korszakba visz majd a következő rész.

Hozzászólások: 28
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Larten avatar
pcboy, számolj vissza 7 évet, és akkor azt a grafikát fogja hozni a cod.
0
0
0
0
pcboy avatar
Végre a bevált recepthez térnek vissza! semmi jövőbeli hülyeség! d-day bastogne stalingrad stb-t megcsinálják 2017-es színvonalú grafikára akkor ***ott nagy lesz! na meg ha a multiban is ilyen grafival lesz a united offensive foy mappát felráncolva akkor istenkirály lesz! istenem mekkora nagy szám volt az hogy anno sokan úgy játszhattunk szerveren hogy MÉG tankokat is bevehettünk egymás ellen!
0
0
0
0
santakigyo avatar
Na meg mehetne alternatív vonalon is.Nem értem miért fontos történelmi adatok alapján dolgozni.
Az egész csak játék játékosoknak semmi több.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
A ww2-ő nincs teljesen kivesézve. Sok csata még nem szerepelt a játékban pl: Don folyó, Dél-erdélyi hadjárat (1944), Hortobágyi páncéloscsata, Budapest ostroma, Háború a Közel-Keleten és még sorolhatnám, Nem csak Németországban ,Franciaországban voltak csaták.
0
0
0
0
Powerfruit293 avatar
Azért én is eltűrnék egy jó kis Wehrmacht tankos esetleg megnyert német csaták. (Párizs, Második Harkovi csata, meg azért megemlíteni a magyar gránátos csapatokat akik elhunytak.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Régen csak 2.Vh-s FPS voltak javarészt,a nagy nevektől nagy nevek születtek.Ezeket a sikereket meglovagolva jött a modern kor ami jó is lett volna de szerény véleményem szerint nem lett az.A Medal of Honor viccet csinált a témából és jogosan bukott meg.A Cod meg már annyira nyomatta a témát,hogy nem tudta mikor kell leállni.
A brothers in arms jaj milyen jó volt,azért egy játékért nagyon kár a mai napig.
0
0
0
0
Der Fuhrer avatar
Én csak egy Tengely Hatalmak (Wehrmacht) kampánynak tudnék örülni. Túl sok volt már nekem az "amerikaamerikaamerikaamerikaamerikaamerikaamerika".
0
0
0
0
hashimoto avatar
Ne örüljetek, lehet a végén ismét kapunk egy sci-fi cumót 😃
Mondjuk, nekem egyikkel sem volt bajom, a 2-t is imádtam, az AW-t is.. Divat lett szidni a CoD-okat. Régebben az volt a baj, hogy nincs future CoD, most meg az, hogy nincs 2.Vh-s. Mindig van ok fikázni.. 😃

+ [LINK]
0
0
0
0
atemi105 avatar
NSD4rKn3SS: "Activision declined to comment when contacted by Eurogamer"
Vagyis nincs megerősítve.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Nekem a sima sorozat, a black ops és modern warfare sorozat is tetszett, (multizni nem nagyon szoktam, még régebben a jó kis combat arms europe-pal 😂 jobb mint a counter strike számomra 😆😉. Egy cod 3 pc megjelenés jó lenne :/ .Egyébként meg, én egy átlag felhasználó vagyok szóval nem kell kritizálni hogy nem kritizálok eleget.
0
0
0
0
NSD4rKn3SS avatar
[LINK]

Megerősítették hogy valóban 'Call of Duty: WW2' lesz a rész neve.
Én várni fogom, Black Ops 1 óta ez az első CoD amit igazán várok. Remélem a Sledgehammer Games lerak valamit az asztalra hamár ők fejlesztik.
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
Bf párti vagyok, de a Bf1 meg a Battlefront is egy kalap sz.r.Csak a grafika, ami ér valamit....
Jó lenne, ha a Cod össze jönne!
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Ha nem is lesz világsiker, az AW,IW,Ghosts tól sztem már most nagyobb sikere van úgy hogy még ki se jött 😂
az MW4 meg szép álom marad egy darabig sztem 😃
de ja ezt a WW2 témát lehet nem unja az activision, értem hogy nem modernt akarnak de akkor se csak a WW2 létezik 😃
reménykedek hogy jó lesz, de egy ideig úgyse lesz gépem hozzá szal mind1 is 😂
0
0
0
0
no avatar
Hát egyébként nem érném be vele.
0
0
0
0
atemi105 avatar
Ja mondjuk az sem rossz ötlet, főleg úgy hogy a 3 nincs pc-n, de gondolom ezt tudtad.
0
0
0
0
no avatar
Beérném egy cod 3 remasteredel is.
0
0
0
0
atemi105 avatar
sztrelok: te komolyan elhiszed, hogy Call of Duty WWII lesz a game neve? ez csak kódnév, tuti lecserélik majd valamikor
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Na és ha ez is besül akkor hova fognak menekülni? 😆 Jön a United Remastered Offensive? Szánalmas hogy az Activision hagyta a játékot ami egykor egy volt a második világháborús lövölde fogalmával, egy unalmas rókabőrré változni. A vérpistikék pár évig még talán pumpálják majd a pénzt, de előbb utóbb náluk is más lesz a "menő".
"Év elején az Activision bevallotta, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare nem sikerült valami jól" Fordítás: "Az újraporolt cod4 nosztalgiafaktora nem vitte el a hátán az ezer éves motorra épülő, sokadik, jövőben játszódó bullshitünket, külön az Infinite Warfare-t meg a kutya se vette meg" 😆
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
A CoD2 élményt semmi nem adja vissza.
0
0
0
0
no avatar
Remélem vissza adja majd a jó..jó régi CoD2 élményt
0
0
0
0
no avatar
Larten: Köszi az örömteli perceket amiket ezzel a kommenttel okoztál 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
A Cod az cod marad.A single egy végigvitelt megér.A multi miatt meg nem éri meg venni.
A kampányt meg ugye külön nem lehet így akármi is legyen a vége ha feltörik oké ha nem akkor elfelejtve.
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Készüljetek!
A Super Deluxe Premium Enthusiats Bonus csomagot veszitek, akkor megkapjátok hozzá a CoD remastered-et is, mindössze $139.99-ért. Ajádék omaha beach homokkal amit a szemetekbe dörzsölhettek!!!
0
0
0
0
Larten avatar
Ami eddig biztos
- Az új cod messze gyönyörűbb lesz mint az előző 15 rész. Újabb pimpelésen esett át a retro engine, így már képes lesz 20x20 méternél nagyobb nyílt területeket kezelni, és olyan látvány orgiát fogunk ezzel kapni, hogy még azok is a gatyájukba sülnek, akik az elmúlt 5 évet a Battlefield mellett töltötték.
- Korszakalkotó újításokkal készülnek a fejlesztők mint például, ha 2x nyomod meg az "R" betűt, akkor 2x tölti újra a fegyvert.
- Vagy a testre szabható karakter. Ráadásul a főhős, Player megint néma lesz, így a játék a képzeletünkre bízza azt, hogy mit válaszolnánk Sztálinnak.
- A multiban is hatalmas változások lesznek, kukázzák végleg a mindenki által mélyen gyűlölt dedikált szervereket, és átállnak a game lobby szerverekre, amiket Ugandából fognak működtetni 500-1000ms ping mellett. Mindenzt a játékélmény, és a realizmus növelésére.
- Ráadásul ugyanúgy a játékélmény fokozása miatt beszüntetik a "Mute" funkciót, gy nyugodtan hallgathatjuk majd, ahogy a kis 9 éves XXX_420_MLG_PusyR4p3r[69] henceg azzal, hogy hányszor húzta meg anyánkat az elmúlt két napban. És ezt is természetesen a csapatszellem kiépítésének jegyében.

Egyelőre ennyi biztos. Én bizakodó vagyok. Szerintetek a mostani gépemen menne?
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Meglátták , hogy a BF1-nek bejött. Most aztán követik ugyanezt a politikát.... Van bármi is amit egyedül megtudnak ezek valósítani ?😂
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Szerintem amúgy egy vietnámi háborús játékkal nagyobbat durranthattak volna. Félre ne értsetek, jó hogy végre nem futurisztikus Cod-ot kapunk, de az előbb említett háborús korszak, még viszonylag kiaknázatlan játékok terén (Talán a Battlefield: Vietnám és a Vietcong ami említésre méltó), míg II. Vh-ból azért így is sokkal több játék van.
Bár én MW2 óta nem vagyok érdekelt a Codokban, szal nekem aztán édes mindegy mit csinálnak, csak egy megjegyzés volt.
0
0
0
0
Sztrelok avatar
atemi105: Egyik se nyert 😆
0
0
0
0
atemi105 avatar
Call of Duty: Classic Warfare?
Call of Duty: Retro Warfare?
Call of Duty: Nazi Warfare?
Call of Duty (2017)?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció