Egy ismerős arc kerül a középpontba az új Resident Evil 7 DLC-ben

Szerző: xoki | 2017. February 24. | hír | 7 hozzászólás

Már elég sok DLC megjelent a Resident Evil legújabb részéhez, de úgy tűnik, a készítők továbbra sem hagynak minket új tartalom nélkül. A Capcom most megosztott néhány információt a tavasszal érkező ingyenes DLC-vel kapcsolatban.

A Not A Hero nevet viselő DLC ingyenesen válik majd elérhetővé és már tavasszal megjelenik. A játék stáblistája után fedezhető fel a „Redfield” név. A Capcom most megerősítette, hogy ez a Redfield bizony nem más, mint a Resident Evil 5 és 6 Chris Redfieldje.

Resident Evil 7 Biohazard
Resident Evil 7 Biohazard
Resident Evil 7 Biohazard
Megjelenés: 2017. January 24. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror, First person
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
Remélhetőleg Redfield - el visszahozzák a 4. és 5. rész zsenialitását egy rövid időre. Legközelebb pedig kérünk egy olyat mint amilyen a 4. rész volt!!
0
0
0
0
Legion avatar
Tyrion Lannister: Annyiban eget kell érteni wezz-el hogy ez nem RE. Tetszett a játék nem arról van szó de nem egy RE, csak a neve Resident Evil a játék annyira nem.
kaland21, MC MaRcI: egyik sincs kizárva 😆
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
wezz: Azért az elmúlt pár év RE-játékait elnézve szerintem nem ártott a frissítés, rossz játéknak pedig pláne nem nevezném.
0
0
0
0
wezz avatar
5-6-ból redfield? és mivan a 2-vel? az már nem is játék?
Ennek a szarnak abszolút semmi köze a resident evilhez, csak jól eladható név. Jobb mint mondjuk...."Szaladgáljunk egy házban, ahonnan egy csavarhúzó segítségével is kijuthatnánk ha engednék a készítők".
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
nem volt az nagy darab csak szűk pólóba mászkált 😆
0
0
0
0
kaland21 avatar
Legion: Lehet abba hagyta a kokszolást azt össze zuhant!!! 😃😃😃😃:
0
0
0
0
Legion avatar
https://bestgamewallpapers.com/files/resident-evil-5/chris-redfield.jpg
Inkább ismerős név mint arc. RE 5-ben ott volt a háttere mi szerint egy közel 100 kg-os 180 cm magas, egy rendes kigyúrt állat, itt meg egy pálcikaember. A re-design kicsit nyámnyila lett. De eddig jópofa volt a RE 7, igaz kicsit könnyű de jó.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció