Egy hétre ingyenessé vált az Elder Scrolls Online

Szerző: xoki | 2017. April 11. | hír | 9 hozzászólás

A mai naptól, azaz április 11-től egészen április 18-áig teljesen ingyen játszható az Elder Scrolls Online PS4-en, Xbox One-on és PC-n – jelentette be a Bethesda.
A játék teljes tartalma elérhető lesz ez alatt az egy hét alatt, tehát nem csak egy egyszerű próbaverzióról van szó, ráadásul 500 ingyen Crown (játékbeli fizetőeszköz, amelyet például kozmetikai dolgokra tudunk elkölteni) üti még a markunkat. Április 18-áig a játék akciós áron lesz majd beszerezhető, ezért ez egy jó lehetőség lesz majd azoknak, akiknek ez idő alatt megtetszik a játék világa.

Az Elder Scrolls Online hamarosan új tartalommal bővül. Júniusban várható a Morrowind kiegészítő, amelyből már megtekinthető egy kis bemutató is:

The Elder Scrolls Online
The Elder Scrolls Online
The Elder Scrolls Online
Megjelenés: 2014. April 04. (PC)
Műfaj: Szerepjáték, MMORPG
Fejlesztő: Zenimax Online Studios
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csuz-li avatar
xSuke: Hát, mint azt az elején írtam, ez ízlés kérdése. Kicsit olyan, mint a brokkoli. Attól, mert én nem szeretem, még tudom, hogy egy brokkolis kaja egyébként jól lett elkészítve. Ez is ilyen. Maga a játék, ha nagyon objektív akarok lenni, egy kifejezetten tartalmas és jól összerakott játék, csak nekem épp nem jön be.
0
0
0
0
no avatar
Csuz-li: Inkább online rpg-re, mint mmorpg-re kell tekinteni.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Arnybiro: Nehéz ezt röviden megfogalmazni jól és érthetően. Az a problémám nekem, hogy az ismerősökkel nem lehet közösen mókázni, így nincs sok értelme annak, hogy ez egy online játék. Nem együtt, csak egymás mellett játszhattok. Nem lehet közösen nyomni a küldetést, csak úgy, ha egyszerre indítjátok ugyan azt és időnként bevárjátok egymást. Mondjuk ekkor sem együtt, hanem egymással párhuzamosan megy a küldetés. Kicsit furcsa, hogy mész a világban az ismerősöddel, látod, hogy hol vannak, mert ugye jelzi a játék a csapattagokat, de ezen túl semmi értelme a csapatnak, mert közösen nem tehettek sok mindent, csak sétálgathattok.
Ráadásul maga a játék felépítése miközben hibátlan offline játék lenne, online-ként nem állja meg a helyét. Azért az ki tud zökkenteni, amikor például a történet szerint bemész egy titkos barlangba, hogy ott elkapd a gonoszt, akkor melletted több tucatnyi hős is ott van, akik szintén az "egyedül te segíthetsz" jegyében várják a spawnoló ponton a jó lootot dobó szörnyet...
Persze nem mondom, hogy rossz lenne, hiszen elég nagy a játékosbázisa, csak nekem egyszerűen nem jött be.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Miért, csuz-li, ez konkrétan nem az? Egy Bethesda játék ahol többedmagaddal játszol 😲
0
0
0
0
csuz-li avatar
Tyrion Lannister: Hát az enyémet az vette el, hogy megvettem és játszottam vele. 😀
Ez mondjuk ízlés kérdése, hogy kinek mi jön be. Egy ingyen próbát mindenképp megér, mert nem rossz játék, csak nekem valahogy olyan érzésem volt, mintha egy szokásos bethesda szerepjáték (Skyrim, Oblivion, stb.) lenne, csak még egy halom ember ugyan azon a térképen futkosna és csinálná a küldetéseket.
0
0
0
0
19ati93 avatar
70gb-t ír letöltésnél

pathfinder: steam
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Az én kedvemet még mindig az veszi el ettől a játéktól, hogy megsaccolom a letöltési időt a nagyon vitéz internetem mellett.
0
0
0
0
no avatar
Milyen platformon ingyenes?
0
0
0
0
atemi105 avatar
Én kipróbáltam a multkori ingyen hétnél, nem rossz, de most kihagyom + most nincs 85 giga hely a gépemen.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció