Eddig bírta a Denuvo 4.8?

Szerző: xoki | 2018. January 22. | hír | 47 hozzászólás

A Denuvo remekül kitartott az utóbbi néhány hónapban, mivel egyetlen olyan játékot sem törtek fel, amely a másolásvédelem legújabb verziójával rendelkezett.

Lehetséges, hogy hamarosan muszáj lesz a fejlesztőknek előrukkolni a Denuvo következő frissítésével, ha a későbbiekben is szeretnék megakadályozni a játékok feltörését, vagy legalábbis a lehető legtovább késleltetni azt.
A hétvégén ugyanis felbukkant a Denuvo 4.8 feltörésének híre. Egy cracker csapat sikeresen feltörte a Sonic Forces Denuvo 4.8-as védelmét, de jelen esetben egy megkerülésről van szó, amely azt jelenti, hogy nem iktatták ki és továbbra is fut a háttérben.

Az első játék, amely az említett verzióval jelent meg, az Assassin's Creed Origins volt, amelyre a VMProtect is rákerült, így egy még erősebb védelmet hoztak létre és egyelőre tartja is magát, de sajnos úgy látszik, hogy a sima Denuvo 4.8 eddig bírta.

Sonic Forces
Sonic Forces
Sonic Forces
Megjelenés: 2017. November 07. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Hardlight, Sonic Team
Hozzászólások: 45
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Pedro32 avatar
Hát eddig is szopattak minket rendesen úgyhogy ezen már nem lepődök meg. Ja és originen akciós a need for speed és a star wars battlefront 2 na csak nem betojtak hogy feltörik valamelyiket. Arra azért kíváncsi leszek vajon mennyit dobnak a játék árakon ha tényleg ennyi védelem lesz rajtuk.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
MaximumGame avatar
Far Cry 5 öt nem azért fogják megvenni mert jó a védelme 😀 hanem mert jó játék 😀
0
0
0
0
FekaRap avatar
Forza M 7-et kellene mar feltörni
0
0
0
0
no avatar
Itt nem is arol van szo hogy ki veszi meg meg kinem szerintem nezuk meg menyit keres egy dolgozo ma nalunk es kulfoldon valaki sajnos nem tud megveni egy jatekokt mert lehet akkor masra nem jut neki ami letfontosagu dolog! az hogy valaki vesz egy komolyabb kepet lehet hogy evekig sporolt ra es 5 + evig nem is tud ra kolteni szoval azert nem kel szidni senkit se!
0
0
0
0
Pedro32 avatar
Én örülök is ha arra van pénzük hogy milliókat költsenek pluszba a védelemre akkor ne rajtunk hajtsák be az árát. Nem véletlen hogy már ott tartunk hogy 20 ezernél kezdődnek a játék árak ebbe benne van gondolom ennek a fos védelemnek a költsége is. Sokan olyan világban élnek azt hiszik majd a fejlesztők jobb játékot csinálnak ha veszitek mint a cukrot a játékot. Sonic játék is 40 euro azt bő 2 óra alatt ki lehet vinni ne röhögtessenek már. Érdekes nem olyan régen mikor még nem volt a denuvo leszarták hányan veszik a játékot nem sírtak a kiadók hogy jaj mennyi kalóz van mióta megjelent ez a retek azóta aztán 5 ember ha lelopná a játékot az már veszteség. Jó hogy nem már majd azért is külön fizetek hogy megnézzek egy gameplay videót a youtubon hogy milyen a játék.
0
0
0
0
💬 1
MaximumGame avatar
@Pedro32: best Comment +1 Nagyon jól le írtad 😀 egyetértek !
0
0
0
0
Justgregman avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 4
TheXperia1 avatar
@KalmarErik: Szarházi max te vagy de igen boldogság van. 😉 Nem is fogok fizetni ilyenekért.
0
0
0
0
Xsite avatar
@Justgregman: Mert aztán nagyon megérdemlik a pénzt, amikor a tartalom helyett már csak mikrotranzakciók sokaságát kapja az ember. 😃
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@Justgregman: Színvonal megvan, gratulálok az alpári hozzászólásodhoz. 😂
0
0
0
0
no avatar
/Regény: ON/

Te megcsinálod, a kiadó/eladó beárazza, az emberek megveszik. Ennyi. Ennek nem úgy kéne működnie, hogy "hmm, ez jó szarnak tűnik, inkább csak letöltöm..." Elég információt lehet már gyűjteni a netről, hogy eldöntsd, a fejlesztőcsapat megérdemli a pénzét, vagy sem.

Régen egy AAA játék fejlesztése viszonylag olcsón kijött egy 30-50 fős fejlesztőcsapattal.
Ma egy AAA játék legalább 10x akkora befektetést igényel, ha nem többet... Míg régen 5-10M USDből kijött a fejlesztés, addig ma már legalább 50M USD elmegy rá egy 300-500 fős csapattal, közben a játékok ára emelkedett ugyan, de messze nem ilyen mértékben (hülyeség is lett volna).

Most mondhatná az ember, hogy hát de régen sokkal kisebb tábora volt a játékiparnak, de csak rá kell nézni a régi konzolok eladásaira... Legalább akkora volt, mint ma, de inkább nagyobb.

Ilyenkor el lehet gondolkodni, hogy miért kell siettetni egy-egy játékot, vagy hogy miért próbálkoznak más módszerekkel, hogy megkapják a pénzüket. Lehet fikázni az EA-t, meg a többi kiadót, de valahol meg tudom érteni őket (azért sajnálni nem sajnálom őket, éhen halni nem fognak... 😃 max bezárnak 1-2 fejlesztő csapatot, vagy mondják nekik, hogy 1,5-2 évetek van a játékra, sok sikert). Inkább azt sajnálom, hogy soha nem volt még ilyen hulladék a játékipar, mint most.

/Regény: OFF/
0
0
0
0
kimi100 avatar
Na, a gépigény.hu most időben kirakott egy aktuális "hírnek minősülő" cikket. Megvagyok lepve. Bár azon nem vagyok meglepődve, hogy a kommentszekcióba már megy a cicaharc. 😃 😂
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Végre. Hamarosan valószinűleg nem csak ez az 1 játék lett/lesz feltörve.
0
0
0
0
💬 13
Viktorinho avatar
@sumegi74: Vedd meg és támogasd a fejlesztőket,hogy a jövőben jobb játékokat tudjanak csinálni. Bár azzal a gépeddel már nem sokáig fogsz új játékokat játszani 😃
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@Viktorinho: Attól még hogy több pénzük lesz.. nem lesz jobb a játék 😃 ott az EA... annyi pénze van mint a Redva... de szarok a játékok 😀 hosszútávon ! Blizzard az egyedüli aki csodákat alkot...
0
0
0
0
Manyik75 avatar
@MaximumGame: ja persze......😊
kérlek mesélj még....
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
@Viktorinho: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@viccesvagytessa: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@Viktorinho: Ha van mit megvenni és nem gagyi a game 😃
0
0
0
0
Angelors avatar
@Viktorinho: Szép dolog az optimizmus de én is csak MaximumGame kollegát tudom idézni:
"Attól még hogy több pénzük lesz.. nem lesz jobb a játék"
Becsülöm a kiadókba vetett hitedet miszerint vegyük meg a játékokat hogy a jövőben jobb játékok lehessenek piacon, de az elmúlt évekből talán rájöttél te magad is hogy ez nem igazán működik.
0
0
0
0
no avatar
@Angelors: Rossz oldalról nézitek a dolgokat. Szerencse, hogy nem csak rajtatok múlik a játékipar, mert akkor nagy bajban lennénk 😃

Drukkolok a Denuvonak, van még mit fejleszteni rajt, de ha ez kell, akkor ez kell.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@Caymane: Szerintem majd ha nem lesznek a fizetett játékokban csalók... akkor beszélhetünk megvételről 😲 Mert sokan nagyobb multijátékokat azért nem veszem meg... csalók mindig is lesznek ez tény, de rá kéne állítani embereket.. hogy gyors bannt kapjanak !
0
0
0
0
Angelors avatar
@Caymane: Már most nagy bajban vagyunk mert hála Ubisoft, EA és társai szerencsétlenkedéseinek egy Early Accesses játéknak van a legnagyobb játékos bázisa...
0
0
0
0
no avatar
@Angelors: szvsz nem a kiadó hibája, hogy a játékosok ennyire rákapnak az early accessre, de ha nekik az jön be... Én nem vetem meg őket 😃 A tényleges végtermékben legalább nem lesznek már olyan egetrengető bugok.
0
0
0
0
Angelors avatar
@Caymane: De részben az ő hibájuk mert ontják magukból az optimalizálatlan,tartalmatlan bugos ipari hulladékokat úgy hogy 60 eurót kérnek el érte, míg ugye a PUBG majdnem ugyanez csak fele árral. Részben ennek is köszönhető a PUBG óriási sikere mert a nagy nevű kiadók már nagy ívben szarnak a felhasználói visszajelzésekre és tolnak évente egy Ctrl+C,Ctrl+V kombinációt. De legalább leesne nekik a CD Projekt Red által kiadott Witcher 3 eladási adatai, hogy talán mégis megéri jól megcsinálni a saját játékukat de minden hiába. Denuvoval meg nem érnek semmit aki eddig warezolt ezután is azt fogja Denuvo ide vagy oda, aki meg megveszi eredetibe pl az AC Originst az meg megvan szopatva a VMProtect miatt...
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@Caymane: Caymane: ha lennének ételmes címek a nagy kiadóktól, ahol megy a marketing, nem egy early access-
szel játszanának a népek, lásd Need for Speed régi részei, Assassins Creed régi részei. Van egy élvezhető játék, ami más mint az eddigiek, és nem csak lehúzni akarnak 60 euró kifizetése után is, azzal játszani fognak. Ők léptek egy bátrat, és bejött.
0
0
0
0
mk10 avatar
@Viktorinho: Ha komplett gépre utalsz akkor egy dolgot kivennék belőle mint pl a 3770-et mai napig és sokáig elég az 😀 Vált egy jobb VGA-t azt nyomhatja az új gameket is 😀
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@Viktorinho: Viktor : vesz bele a srác egy 1060 at azt minden megy neki maxon 😀
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
Vegre 😃 😃 😃 , epp idelye volt ! Aki meg akarja venni a jatekokat az ugyis megveszi, de igy lehetoseget kapnak azok is akik, nem allnak jol anyagilag, vagy a csalad miatt vagy egyeb mas miatt. Ennek orulok, remelem hogy VMProtect is aldozatul esik. es feladja magat vagy sikerul valahogy megoldani. Amugy meg, igy is jol keresnek es jon bevetel nekik, ha feltorik ha nem, szoval nem kell oket sajnalni. Mi nem fogunk annyit keresni egy ev alatt amit ok kapnak 1-2 honap alatt. Szoval R.I.P DENUVO & VM.PROTECT !! 😃
0
0
0
0
💬 10
Spazzz avatar
@NemAzaSrac: Ez az 😃
0
0
0
0
xCube avatar
@NemAzaSrac: Tehát ha nem lesz elég pénzed kenyérre, mert elköltötted számítógépre, akkor elmész rabolni?
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@xCube: Ezt az elcsépelt olcsó idejét múlt szar példát minden ilyen poszt alatt elsüti valami önjelölt netpolgárőr 😆 De fordítsuk ezt meg. Ha állna elotted két Ferrari az egyik 30millio a masikat pedig nem szabadna elvinned de semmi nem tortenik ha megis megteszed akkor melyiket vinned el? Gondolom te olyan meno vagy hogy a 30 milliosat...ne nevetessuk mar ki magunkat 😊
0
0
0
0
no avatar
@Unstoppable: Miért lenne idejét múlt?
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@LordSzalko: Mondjuk mert azóta létezik amióta a warez és azóta nyomják ezt a szöveget de mar akkor sem érdekelt senkit. Ha nincs kedvem pénzt adni egy jatekert letoltom. Ha kenyeret akarok venni elmegyek dolgozni penzt keresni es megveszem. Üdv a való világban.
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@Unstoppable: Te ember allat, es akiknek meg akkor sem telik ra? mert sajnos nem lehet felre tenni penzt ra, mert az anyagi helyzet nem engedi, meg akkor sem ha dolgozik az illeto.. En ismerek egy parat, de en athivom oket jatszani.. En sem veszem meg, sot mondok jobbat figyel < SOSE FOGOM > egyiket sem, ! En inkabb azt a penzt elkoltom a csaladommal, ( rajuk es magamra ) , es ettol nem csak en vagyok boldog !!!! Mert amennyi jatek kijott mar, es csak a negyedet megvettem volna, most roha...tul ideges lennek 😲 ! de igy hogy rajuk koltom, nem erdekel <3 ! Mind1 utazas, oszzejovetel, vagy barmi ! Ugyhogy gondolkozz el rajta, !! Es ne blamald vagy iteld el azokat akiknek ez nem adatik meg, Inkabb orulj neki hogy neked igen.. en befognam a szamat a helyedbe ! Mert meg te is lehetsz < LENT > , egyszer !! es tobbet NEM veszel majd jatekokat !!!!! Rov ennyi! Udv.. COMPL€T€
0
0
0
0
xCube avatar
@NemAzaSrac: Utólag olvasva ez a tegnapi elég egyszerű egy mondatos troll komment volt tőlem, de tudod nekem azzal van bajom, hogy sokan igazoltnak tekintik a kalózkodást azzal, hogy nincs pénzük a játékokra. Egy mai játékokat FHD -ben futtató számítógép ára kb 250.000 Ft / 800 - 1000 Euró és nem lehet letölteni, tehát az illető megvette. Ennek az ára nem hiányzik a családi kasszából? Vagy ha nincs ilyen gépe, akkor minek is a legújabb játékokat letorrentezni? Pár éves játékokat fillérekért lehet venni, de arra is spúr.
Az természetes, hogy az ember a pénzét inkább a családjára költi, és az ideje nagy részét a családjára fordítja, ergo játékra nem marad olyan sok ideje. Mert azt nekem senki se mondja, hogy van ideje napi három - négy órát a munkája és családja mellett játszani, nekem sincs pedig sajnos pár hónapja újra egyedül vagyok. Ja és érdeken módon meg vagyok anélkül, hogy a legfrissebb félresikerült szemét bugos játékokat day one játsszam, nekem akkor is jó, ha már felpatchelték és kijavítgatták valamelyest, ja és az ára is legalább a felére esett le. Persze vannak kivételek évente van egy - két előrendelésem vagy day one vásárlásom, de ha 2017 -ben egész évben összesen elköltöttem 60.000 Ft -ot PC játékokra, akkor már lehet, hogy sokat mondok.
Én nem azt mondom, hogy az aki letölt valamit rossz ember, csak azt, hogy ha valaki ezt elvből így csinálja, az szerintem nem korrekt. Ideologizálni a digitális letöltést olyan, mintha a szomszéd gyümölcsöséből lopnád a gyümölcsöt a cefrédhez, amiből pálinkát főzöl és ezzel jogosan a tiédnek érzed (a Ferraris példa szerintem teljesen hamis, hiszen ilyen nem létezik a világon, a digitális kalózkodás a tartalom jellege miatt olyan egyszerű és az értéke nem is összevethető).
0
0
0
0
Kelori avatar
@Unstoppable: Remélem az megvan hogy az játékfejlesztőknek ez a munkájuk, ezt csinálják teljes munkaidőben. Pontosan ugyanúgy ahogy a pék a kenyeredet süti.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@xCube: Azért nem ugyanaz mintha rabolnál. Fölöttem lévő Ferraris példa pont tökéletes ide. Ezzel igazából nem károsítod a fejlesztőt, mivel aki letorrentezi már csak elvből, mert ő nem fizet érte, az akkor sem venné meg ha nem lehetne letölteni, mert neki nem ér annyit egy játék. Igazából ugyanazt kapod meg a torrentes játéknál, mint az eredeti, a multiplayer módot kivéve. Tehát ha ugyanazt kapod ingyen is meg pénzért is, miért fizetnél? Senki nem büntet meg ha letöltöd, bár elvileg illegális, a kutyát nem érdekli, nem büntetendő ebben, és sok más helyen sem. Igazából én is jobban szeretem ha eredeti, de inkább költöm akár olyan kajára, ami nem szendvics, vagy fontosabb dolgokra, mint a játék, amit megjegyzek, sok fontosabb dolog van, és ezalatt nyilván nem a cigire, drogra gondolok, de persze van akinek az is fontosabb.

Megértem én mindkét oldalt, azt is aki megveszi, meg azt is akit nem, és teljesen rendben is van ez így. Aki meg akarja venni, az vegye, örüljön neki, aki meg nem ad érte pénzt, mert ugyanazt kapja, az nem veszi meg, de szerintem nem is bűn. Nem értem, hogy ez sok embert miért zavar, nem ártanak nektek semmit azok, akik nem veszik meg. Ha megvennék, ugyanúgy szarnának bele a fejlesztők, mint most. Ráadásul itt is a másik ok, amiért már én is úgy vagyok vele, hogy nem éri meg megvenni, a gány fejlesztések, mesterséges gépigénynövelés, Ubisoft esetében pedig a rossz Support is hátrány.
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@InfernoDante: Pontosan, vegre mar egy ertelmes ember, epp ideje volt ! 😃
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Sajnos amit ember készít 😃 az a másik ember fel is tudja törni 😃 majd ha Quantum gépek készítik a védelmet.. talán akkor nem törik fel 😶 Én örülök neki mert van pár játék ami nem éri meg az árát.. de Demo erejéig megéri megnézni 😎😜
0
0
0
0
💬 2
H-ECTOR avatar
@MaximumGame: akkor a Quantum gépek fogják feltörni 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@MaximumGame: Meg majd nyilván szerverfarmról fog futni a védelem 😊
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
TRACERHD avatar
Maradjunk már, csak lassította a játékokat 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció