E3 2018: ekkor kezdődnek a nagyobb sajtótájékoztatók

Szerző: xoki | 2018. May 13. | hír | 7 hozzászólás

Kicsit kevesebb mint egy hónap választ el bennünket az idei E3 kezdetétől, így lassan érdemes lesz feljegyezni, mikor is kezdődnek a nagyobb sajtótájékoztatók, ha nem akartok lemaradni kedvenceitekről.

Ahogy tavaly is, idén szintén az EA saját bemutatóival rajtol el az E3, amelyre június 9-én kerül majd sor, magyar idő szerint 20:00-kor.

Vasárnap, június 10-én a Microsoft és az Xbox lesz az első, aki megtartja bemutatóját. Mivel az Xbox One X már megjelent, így idén hardver helyett valószínűleg a játékok kerülnek majd a show középpontjába. A sajtótájékoztató magyar idő szerint 22:00-kor veszi kezdetét. A Microsoftot a Bethesda követi hajnali 3:30-kor. A pletykák szerint a Bethesda egy új IP-vel érkezik a show-ra, amely jelenleg Starfield néven ismert, valamint már többször is utaltak rá, hogy új Prey tartalom érkezik. Sajnos ezenkívül mást nem tudni, de reméljük végre megtörik a jég és bemutatják a következő The Elder Scrolls játékot.

Június 11-én 19:00-kor a Square Enix sajtótájékoztatójára kerül majd sor. Már tudjuk, hogy egy Marvel Avengers címet készítenek, valamint az új Shadow of the Tomb Raider biztosan ott lesz az eseményen. A Square Enix után a Ubisofté lesz a főszerep 22:00-tól. Idén lehet nem lesz jelen a következő Assassin's Creed, de a pletykák szerint egy új Splinter Cell, Watch Dogs és a The Division 2 igen. Éjféltől a PC Gaming Show rajtol el, ahol sok új bejelentésre és játékmenetre lehet majd számítani. A napot a Sony E3 sajtótájékoztatója zárja, amely magyar idő szerint hajnali 3-kor kezdődik.

Végül június 12-én a Nintendo bemutatóját láthatjátok majd 19:00-tól. A többivel ellentétben nem élő műsor lesz, hanem a Nintendo Direct részeként kerül sor a bejelentésekre.

Mint minden évben, úgy most is élőben követhetitek az eseményeket a Gépigény.hu-n.

Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Az elmúlt néhány évben elég gyengék voltak az E3-ak.De a kiadók is megfogyatkoztak.A microsoft meg villanthatna végre néhány exkluzív címet xboxra,mert jelen pillanatban elég gyenge a felhozatal.Pár éve kiadtak egy gears of war 4-et,jött a Halo 5,Halo wars 2,néhány Forza és ennyi a felhozatal.A fable széria a süllyesztőben végezte.
0
0
0
0
kimi100 avatar
Az uborka remélem nem bassza el a Division 2-t 😞 😀 😞 😀 😞 😀
0
0
0
0
💬 1
P Mark avatar
@kimi100: Szerintem maradnak a hagyományos dolgoknál... Lásd: R6S E3 trailer... És ez csak 1 példa.
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Microsoft: hát, majd követem de úgy igazából nem hoz lázba, főleg amióta történtek a Microsoft hülyeségei. Bethesda: az előző évivel ellentétben remélhetőleg ez izgalmasabb lesz (mégha nem is tartalmasabb). Square Enix: harmadlagos dolog számomra, ha majd lesz hozzá kedvem, akkor megnézem. Ubisoft mostanában meglepően jól kezeli a dolgokat, a tavalyi Ubi konferencia is meglepően jó volt (annak ellenére, hogy volt ott egy Mario&Rabbids az elején). Pc Gaming show minek van egyáltalán? Most komolyan az egész rendezvény legrosszabb, "legkukatúróbb" része, ahol kb. 600 indie játékot felsorakoztatnak 30 másodperces bemutatásban és a végére az összeset elfelejtem. Sony: most meg a másik végleten vagyunk, bár ezt szerintem sokan fogják félreérteni. 😃 Igazából ha ugyanúgy csinálják ahogy az elmúlt 2 évben is, akkor már most nálam nyert ügye van. Nintendo: nem vagyok egy nintendo-s úgy hogy hidegen hagy. Már a Wii óta nem vagyok jóban a Nintendo-val, tehát ja, nem igazán emiatt várom az E3-mat.
0
0
0
0
susguy avatar
Hátha idén is a Nintendo viszi a pálmát.
0
0
0
0
💬 2
KalmarErik avatar
@susguy: Azzal a 3 játékkal?
0
0
0
0
susguy avatar
@KalmarErik: Most tényleg még mindig el kell mondani, hogy minőség a mennyiség helyett? Tavaly csak a Mario Odyssey-vel földbe döngölték volna a többi szerencsétlent, függetlenül attól hogy a többi címmel is csak fokozták az egészet.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció