E3 2017: EA Play összefoglaló

Szerző: xoki | 2017. June 11. | hír | 5 hozzászólás

Tegnap este az EA megtartotta sajtókonferenciáját, ahol rengeteg érdekes trailert is mutattak. Látható volt a Battlefront 2, a Bioware új IP-je, egy új játék a Brothers: A Tale of Two Sons fejlesztőitől és még sok más.
Az Anthem címet viseli a Bioware új IP-je, amely egy titokzatos trailert is kapott, íme:

Rengeteg kérdést hagy maga után a videó, de szerencsére nem kell sokat várni a játékmenet leleplezésére, mivel az a Microsoft sajtókonferenciáján fog megtörténni.

Végre látható volt a Star Wars Battlefront 2, amely láthatóan sokat javult az elődjéhez képest. Rengeteg tartalom került bele és minden további DLC ingyenes lesz majd hozzá.

A Brothers: A Tale of Two Sons fejlesztőinek új játékát is bemutatták, amely első ránézésre nagyon biztató és érdekes koncepciónak tűnik. Kizárólag co-op és osztott képernyős módban lesz játszható, ez lesz az A Way Out.
A játék egy börtönben kezdődik, ahol a bebörtönzött Vincent és Leo a kiutat keresi. A bemutatott trailerből látszik, hogy több mód is lesz majd a problémák megoldására. A börtönből való kijutás után úgy tűnik, üldözések és lövöldözések is lesznek. A játék 2018 elején várható.

Az új Need for Speed játékról is lekerült a lepel. Megérkezett az első Need for Speed Payback játékmenet trailer, amiből sok miden kiderül.

Bemutatták a Battlefield 1 következő DLC-jét is. Az In The Name Of The Tsar új fegyverekkel, járművekkel bővíti majd a játékot és ahogy azt már tudni lehetett, a játék történetében először női katonák is lesznek.

A fentieken kívül természetesen a sport játékok is bemutatásra kerültek.
Szeptember 29-én jelenik meg a FIFA 18.

A FIFA után az NBA Live 18 is rendelkezik majd kisebb történettel, amely lehetőséget ad saját karakterünket végigkísérni karrierje során. Végül pedig a Madden NFL 18 is bemutatásra került.

A teljes adás itt található, amelyben a fentieken kívül hosszabb játékmenet is található néhány cím esetében:

Nektek melyik játék okozott kellemes meglepetést, esetleg csalódást?

Anthem
Anthem
Anthem
Megjelenés: 2019. February 22. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gaben7 avatar
Star Wars BF II nagyon ígéretesnek tűnik remélem menni is fog a gépemen az új NFS is elég jó de mi a cipzáros here gyűrődésért erőltetik ezt a driftelős kanyar bevételt?? De legalább kivették az "össze tőrtél" animációt (nem tudom jobban megfogalmazni 😃😉
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Az Anthem és a Battlefront 2 érdekel, az NFS annyira nem hoz lázba, a sokadik sportjáték-folytatások pedig teljesen neutrálisak.
0
0
0
0
Infi avatar
Nekem a Star Wars BF II 10000000000000 % vetel ! kirazott a hideg egesz video alatt ! alig varom mar !
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció