Dragon Age: alkalmazottakat keres a BioWare

Szerző: xoki | 2017. June 28. | hír | 1 hozzászólás

Mostanában a BioWare új IP-je, az Anthem kap rengeteg figyelmet, viszont nem ez az egyetlen játék, amelyen dolgoznak.

A BioWare tagjai már megerősítették, hogy készül egy új Dragon Age, de ekkor még nagyon korai fázisról volt szó. Mike Laidlaw, a széria kreatív igazgatója most ismét felhozta a témát. Egy podcast folyamán Laidlaw elmondta, hogy valami történik a Dragon Age szériával kapcsolatban, majd hozzátette, hogy a csapata jelenleg új alkalmazottakat keres, miközben a stúdió felkészül a teljes fejlesztési folyamatra.

A Dragon Age: Inquisitionnek volt pozitív és negatív oldala is, de már megjelenésekor számítani lehetett egy folytatásra. Ha a fejlesztés még csak most kezdődik el komolyabban, akkor még egy jó ideig biztos nem jelenik meg, de legalább a létezéséről nem lesz kétségünk.

Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition
Megjelenés: 2014. November 18. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheMenkuPocok avatar
Valami jó hír, személy szerint örülök neki mert a dragon age játékok mindig jók voltak. A folytatást kíváncsian várom már érdekes vége volt a harmadik fejezetnek, mindenképpen ahogyan a bioware-tól megszokott nem onnan fogják folytatni ahol abbamaradt a sorozat, kezdenek egy új szálat és majd a játék közepe fele vegyítik. Így volt a többi résszel is de pont ezért szeretem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció