Dota 2: megérkezett a Dota Plus előfizetés

Szerző: xoki | 2018. March 13. | hír | 0 hozzászólás

A Dota 2 a Valve nagy sikerjátéka lett és az, hogy ingyenes, sokat segített ennek elérésében. Ezt figyelembe véve a Valve egy érdekes lépésre szánta el magát egy új előfizetéses rendszer bevezetésével.

A „Dota Plus” előfizetés lecseréli a Battle Pass-t, pontosabban egy jobb és kibővített változata lesz majd. A Dota Plus előfizetés naponta és hetente új kihívásokat tesz elérhetővé, valamint kozmetikai cuccok, speciális témákhoz kötött tárgyak és még sok más is helyet kapott a jutalmak között. A Dota Plus elérhetővé teszi még a „Plus Assistant” nevezetű funkciót, amely hős, képesség és tárgy információt tartalmaz, amely ellátja majd a játékost különböző tanácsokkal, figyelembe véve az előző meccsek eredményeit. Az előfizetők ezen felül még haláluk okát is áttanulmányozhatják, hogy mi történt minden elmúlt másodpercben, valamint az úgynevezett „lane strategy” is láthatóvá válik majd.

A Dota Plus előfizetés minden hónapban 3.99 dollárba kerül, de lehetőség van 22.5 dollárért 6 hónapra, valamint 42 dollárért 1 évre előfizetni.

Dota 2
Dota 2
Dota 2
Megjelenés: 2013. July 09. (PC)
Műfaj: Akció, Stratégia, MOBA
Fejlesztő: Valve
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció