DOOM: ingyenessé váltak a többjátékos DLC-k

Szerző: xoki | 2017. July 20. | hír | 9 hozzászólás

A DOOM nagyon népszerű volt megjelenésekor, azaz 2016 májusában, de sajnos a játék többjátékos módjával egyre kevesebben játszanak. Ennek egyik fő oka az lehet, hogy a Bethesda szétválasztotta a játékosokat pályacsomagok bevezetésével. A DOOM 6.66-os frissítésével remélhetőleg megoldódik majd ez, ugyanis a cég minden DLC-t ingyenessé tesz.

Mondhatni a DOOM többjátékos módjának a rebootja lesz ez, amely minden többjátékos tartalmat ingyenessé varázsol, valamint minden eddigi eredményt lenulláz. Az ingyenessé vált tartalom 3 új térképet, 3 új fegyvert, 3 új démont, új felszereléseket és még sok mást jelent a visszatérő és új játékosoknak egyaránt.

DOOM (2016)
DOOM (2016)
DOOM (2016)
Megjelenés: 2016. May 13. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: id Software
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Legion avatar
Szerintem ez egy nagyon jó húzás volt a részükről. Mindenki akinek annyi esze van hogy season passokért fizessen mert alap cuccokkal nem tud érvényesülni most átment rinyagépbe mert azok akik alap cuccokkal verték őket laposra most erősebbek lettek 😃 Ezen csak nevetni tudok 😆😆
Plusz ezt a játékot annó szinte csak a Single player miatt vették meg az emberek, én is azért vettem meg. A snap map is egy jópofa ötlet volt mert van pár jó kis community mapper/modder aki ki tudta élni magát. E miatt meg van sok jó kis map amivel lehet coopba nyomni a haverokkal.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Nem csoda hogy ingyen vágják hozzád, amilyen jó a single módja olyan sz@r a multija... 😀
0
0
0
0
💬 1
Sztrelok avatar
@Moon_Breaker: És milyen igaz. 😆
0
0
0
0
nsbm avatar
Ez a legaljasabb húzása volt a cégnek, kemény pénzeket fizettem ezekért a dlc-kért és most meg ingyenes.. Kössz szépen! Többet nem veszem meg, megvárom hogy osztogassák.
0
0
0
0
💬 1
cszolee79 avatar
@nsbm: Az a nemsemmi hogy tavaly €60+40 volt az alapjáték + season pass, most meg €15 az egész.
Nem gondoltam hogy ilyen hamar így lemegy az ára.
0
0
0
0
gigazte avatar
Ez mekkora egy szemétség azokkal szemben, akik megvették a Season Passt! Amúgy a multija nem egy nagy durranás ennek a játéknak! Jobb lett volna, ha egyjátékos dlcket is készítettek volna!
0
0
0
0
💬 2
santakigyo avatar
@gigazte: Pont erre gondoltam.
Nekik annyi a kiváltságuk,hogy hamarabb férhettek hozzá ezekhez a tartalmakhoz.Némi vigasz.
0
0
0
0
csibeszke37 avatar
@gigazte: Már lassan a SP mód is kimegy a divatból.
0
0
0
0
no avatar
verziószám 6.66 . Stílusos 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció