Cyberpunk 2077: nem a játékosok lehúzása céljából készülnek az online tartalmak

Szerző: xoki | 2017. November 20. | hír | 10 hozzászólás

A CD Projekt RED vezérigazgatója, Adam Kiciński korábban már elmondta, hogy a hamarosan megjelenő új RPG-jük, a Cyberpunk 2077 tartalmazhat majd online elemeket a hosszú távú siker érdekében.

Sokan felkapták a fejüket e szavak hallatán, és a vállalat most Twitteren fejtette ki, hogy semmi ok az aggodalomra. Az online elemek nem az egyjátékos módból kicsippentett részekből állnak majd. Egy teljes, The Witcher 3 nagyságú játékra kell számítani, terjedelmes egyjátékos móddal, nyílt világgal, egy történetközpontú RPG formájában.

Nem árulták el, hogy pontosan milyen formában várhatók ezek az online elemek. Talán itt is lesz mikrotranzakció? Lehetséges, de szavaikból az vehető ki, hogy nem fognak abba a hibába esni, mint az elmúlt napokban megjelent játékok nagy része.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
19ati93 avatar
Az artwork nem rossz. 😃
0
0
0
0
V1VOnX avatar
Ők az egyetlen kiadó ,akiknek a szavába lehet hinni 😀.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Reménykedjünk, teljesen megértem hogy ilyen nehezen halad a fejlesztés mikor ennyi tartalmat és érzést tesznek bele a játékokba mint a witcher 3-ba. Az is csúszott majdnem egy évet és megérte várni rá.
0
0
0
0
💬 5
bitpork avatar
@TheMenkuPocok: Egyet? A bejelentés és a megjelenés között volt ott vagy 5 év ha nem több. Jó-jó értem én minőség meg minden de akkor is.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@bitpork: Ahogyan emlékszem és kérlek javíts ki ha tévedek, be volt jelentve a hivatalos megjelenés 2014 körül de csúszott egészen 2015-ig. Én erre értettem. Személy szerint akkor még nem játszodtam a witcher szériával és nem figyeltem annyira hogy mennyi tartott a fejlesztés. A hármas megjelenése előtt kezdtem az elsővel mert kíváncsi voltam milyen.
0
0
0
0
bitpork avatar
@TheMenkuPocok: Nemtom, de akkor a wiki is hazudik meg én is rosszul emlékszem mert 2011ben volt bejelentve mindkettő. A kiadás dátuma más kérdés, az csúszhat, de ugye én azon pörgök h ide-s tova 6 éve be van jelentve és még csak egy szalmaszálat nem tettek keresztbe. A W3 azonos időben volt bejelentve és dolgoztak rajta, az volt 5 év kb. Akkor innentől még 5 év lesz ez is?
0
0
0
0
csuz-li avatar
@bitpork: Hát inkább csússzon egy játék, de legyen kész, mire kiadják. Mostanság sok játékot adnak ki félkészen és az ember, ha megveszi a megjelenéskor, már ki is játszotta kétszer, mire befejeződik a tényleges fejlesztés és javítások formájában hozzáteszik a játékhoz. Volt már olyan játékom, amit nem csúsztattak el egy évvel, de majdnem egy évvel a megjelenés után lett ténylegesen kész az utolsó javítócsomaggal...
0
0
0
0
bitpork avatar
@csuz-li: Könnyen mondod de én pl 5 év múlva már jócskán évvel túlmegyek a várható élettartamom felén. Ott leszek a nyugdíj kapujában ahol már nem lesz pc aktualizálás csak h játsszak, mert nem lesz miből.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Nekik el is hiszem, hogy nem akarnak lehúzni minket.
0
0
0
0
bitpork avatar
Legyen csak hozzá pár nagy DLC pézé mint a Vaják 3-hon, csak AGGYÁKÁMNKI!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció