Csúszik a World of Warcraft film

2015. April 24. | hír | 46 hozzászólás

A World of Warcraft mozifilm premierjét három hónappal elcsúsztatták. Az eredetileg 2016. március 11-re tervezett film a csúszásnak köszönhetően 2016. június 10-én fog a mozikba kerülni.

Ti mit gondoltok? Szerintetek ebből a játékadaptációból végre egy jó film lesz?

Hozzászólások: 46
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Arnybiro avatar
Egyikhez se. Ha jól tudom az Orkok Azerothra érkezése lesz a történet.
0
0
0
0
xon377 avatar
Azt nem tudja valaki, hogy a történet a Warcraft 3 köré íródik vagy a WOW-hoz? Csak mert a WOW történetét nem igazán ismerem, nem szeretem az MMO-kat. 😃
0
0
0
0
janoarsenal avatar
Jaina, és Kael'thas remélem benne lesz 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Hát igen, sokan elfelejtik, hogy WoW előtt is volt élet. pedig ha nem lett volna Warcraft, Warcraft 2-3 akkor nagy valószínűséggel World of Warcraft se lenne.
0
0
0
0
no avatar
Miért mindenki azt gondolja hogy a wow az nem a warcraft 3-ből ered vagy hé nem volt vagy nem is létezett warcraft 3? mert eléggé idegesítő sokszor mikor mondják hogy az lk így az lk úgy osz't semmit se tudnak az egésztől és én vagyok a görcs hogy megkérdezem. Ismeri e a warcraft 3-mat vagy esetleg a 2-t vagy az elsőt. És nem egyszer kaptam egy olyan választ Hogy "Mi az a warcraft 3", "Várj csak akkor ez nem a warcraft 4?" Meg hasonló agybetegítő dolgokat. Remélem ha majd kész lessz a film akkor végre tisztázzák az ilyen elme fogyott bagázzsal hogy nem, North land ez elött is létezett, És igen, Orcok voltak, És nem Nem kaphatsz fagyit mert azt mondtad amit én. Úgy hogy egy kicsit agybeteg vagyok. Tudom. Viszont Beelzebul Köszönjük a linket és a képeket. És igen, Szóf*sásom van. És előrre is elnézést mindenkitől. Csak egy egyszerő ragélő ember vagyok akinek elege van a sok tudatlan okoskodódol. (Főleg azoktól akik nem is ismerik a warcraft történetét és olyan hülyeségeket mondanak hogy meg fájdul tölle a fejem.)
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Első képek a filmből.

https://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2015/05/Warcraft_Orgrim_Action-932x621.jpghttps://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2015/05/orgrim.jpg

[url]http://www.ign.com/articles/2015/05/18/warcraft-movie-orgrim-doomhammer-officially-revealed?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social[/url]
0
0
0
0
MoonW avatar
Tilos a sértegetés! Lehet érvelni (már ha van haszna), de ne minősítsük egymás szellemi teljesítményét.
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
Hozzátenném biztos a jelenlegi 7-8 millió előfizető, meg a kb ugyanennyi tört játékos az idióta birka, te meg a felvilágosult prédikátor.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ne keress. Az ő hozzászólásaiban ne keress mert nem fogsz találni.
0
0
0
0
Undead Soldier avatar
MrLightningbolt: Elmagyaráznád, hogy hol van a logika a hozzászólásodban? Mert nem igazán találok értelmi összefüggést.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Nem mi élünk mesevilágban hanem te, aki nem képes elfogadni azt ami logikus, és abszurd kijelentéseket tesz, valamint azt hiszi igaza van.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ezek voltak az utolsó szavaid? Ha igen akkor végre fellélegezhetünk, hogy nem kell több idióta szövegelést olvasni. Küzdhetsz míg meg nem fulladsz, de míg, bocs hogy ezt mondom, egy krumpli intelligencia szintjén vagy meg is fogsz fulladni. Szövegelhetsz itt, de a lényeget még mindig nem fogtad föl. Attól, hogy azzal a csöpp agyaddal nem vagy képes fölfogni, hogy egy stratégiai játéknak is van nagyon jó háttérstoryja, amiből lehet jó filmet csinálni. Sírhatsz itt az Oscar gálával ahogy akarsz, de attól, hogy egy film nem jut be a gálára, attól még lehet jó. Vagy felfogásod szerint csak azok a jó filmek amik az Oscaron díjat kapnak? Akkor nagy szarban vagyunk, mert Hollywood már rég bezárhatta volna a kapuját!
0
0
0
0
MrLightningbolt avatar
éljetek továbbra is mesevilágban akkor, de tudjátok mit ha ez a film megnyeri az Oscar gálát vagy csak egyáltalán bekerül oda (legrosszabb film kategória nem számít) akkor beismerem, hogy tévedtem talán egy bocs is becsúszik, de addig nekem lesz igazam sajna, tudom hogy fáj amikor nem mindenki követi a birka módszert és egyéni véleménye van de az a szomorú, hogy nem mindig a többségnek van igaza
0
0
0
0
Nogitsune avatar
MrLightningbolt: Eléggé sarkítva vázoltad fel, a műfaj nem minden esetben zárja ki a jó történet lehetőségét, ugyanúgy van gyengébb történetű RTS mint jobb történetű, ez igaz más műfajra is. Esetünkben a Warcraft-nak remek története van.

egyszerűen nincs olyan játék amiből értelmes filmet lehetne csinálni

Ez a kijelentés marhaság, nem egy olyan játék van amiből korrekt filmet lehet(ne) készíteni, ami a filmvásznon is megállná a helyét.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
MrLightningbolt Stratégiai játéknak nincs storyja... Hmm lássuk csak... Warcraftnak mekkora univerzuma is van? Starcraftnak mekkora univerzuma van? Warhammernek mekkora univerzuma van? Könnyesek a szemeim hogy ilyen hatalmas univerzumok mellett nem lehet miből filmet csinálni. Ja bocs, nem emiatt könnyesek a szemeim hanem az olyanok miatt mont te.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
MrLightningbolt:Miért ne lehetne egy stratégia játéknak nagy sztorija? A Warcraftnak, Starcaraftnak is volt, nyilván mivel játék, nem több 1000 oldalas, de ettől függetlenül értelmes sztorija volt, valódi karakterekkel. Másrészt itt még mindig nem arról beszélünk, hogy valamely Warcraft játékot kéne 1-1 filmbe átültetni, a Warcraft az elmúlt évek alatt egy elég nagy univerzumot teremtett, saját térképpel, helyszínekkel, fajokkal, karakterekkel, és ezek hátterével, amibe a játékok, könyvek valamely ponton beilleszkednek, ebből az univerzumból akár meglévő történetet, akár a világ alapjaira építve egy újat is ki lehet ragadni, ami a film alapjául szolgál. Egyébként azt hogy gondolod, hogy értelmes élőszereplős filmet nem lehet játékból csinálni, ám jó animációst igen? A vizuális megoldásokon kívül (ami jelenleg már nagyrészt élőszereplős filmben is gond nélkül oldható meg CGI-vel, másrészt élő színészekkel mégis életszerűbbnek hat), milyen áthidalhatatlan különbségek vannak a 2 stílus között?
0
0
0
0
MrLightningbolt avatar
chrono02: Óóóh de kár hogy a tekken filmre is azt mondtam hulladék lett, mert ha gondolkodnál kicsit akkor látnád hogy egy stratégiai játéknak vagy verekedős játéknak sincs nagy story-ja és egyszerűen nincs olyan játék amiből értelmes filmet lehetne csinálni animációt jókat lehetne, de azt keveset csinálnak pedig jobban beválna
Beelzebul: jó mondjuk a Silent Hill az nem volt annyira rossz de annak is inkább az első része mint a második
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Az a baj hogy sokan úgy értelmezik a Warcraft univerzumot hogy a stratégiai játék és az MMORPG. De azt elfelejtik sokan hogy az univerzum rengeteg regénnyel, képregénnyel és mangával is rendelkezik. Ezek úgymond filler történetek, amik a startégiai Warcraft és a WoW kiegészítői közötti időszakokat ölelik fel. Én személy szerint annak is örülnék ha ezeket is feldolgoznák. Ha nem is egész estés filmként (90-120 perces film mondjuk), hanem mondjuk 60 perces animációs mozikként, de szívesen látnám azokat a regényeket a mozivásznon is. De akár az Ősök Háborúját is szívesen látnám mozgásban.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Érdekes, hogy csak a Tekken-t hozzátok fel, amikor még vannak rajta kívül olyan filmek is amik annyira nem voltak rosszak, sőt. Ott van a '95-ös Mortal Kombat, a '07-es Hitman, a '06-os Silent Hill, vagy még ide lehetne sorolni a Lara Croft filmet, ami szintén nem volt kudarc. De még ott van a Need For Speed, ami ugyancsak jól sikerült/teljesített és szerintem az első RE se volt annyira rossz. Szóval, hülyeségnek tartom előre temetni a filmet. Az is elég erős kijelentés, hogy jó filmet nem lehet játék alapján csinálni.
Tény, hogy a rossz filmek vannak többségben.

Nem hiszem, hogy ez a film is a rossz játékadaptáció táborát fogja erősíteni. A Blizzard keze is benne van a filmben és mint tudjuk, nem szoktak rosszat kiadni a kezük közül. Én bizakodom a film sikerében, elégedett vagyok a szereplőkkel, rendezővel, producerekkel. Travis Fimmel (Anduin Lothar) például a Vikings c. sorozatban nagyot szokott alakítani. Már csak miatta is örvendek, hogy nem animációs film lesz hanem élőszereplős. Lehet elfogult vagyok, nem tudom, de mint mondtam én bízok a filmben.

Liptik: Igenis van a WoW-nak rendes története, a Warcraft történetét használja, viszi tovább, ahogy azt írták is. Annyival másabb, hogy -nagyjából- opcionális, tehát a játékos tud úgyis boldogulni a játék univerzumában, hogy minimálisan érzékeli a sztorit vagy egyáltalán nem (ez többnyire PVP, farmolás). A történet a raidokban van elsősorban.
Egyébként a film története az orkok és az emberek első találkozásáról fog szólni.

Különben már kidobhatnának egy teaser trailert, vagy egy teljes trailert. 😊
0
0
0
0
Arnybiro avatar
MrLightningbolt Óóóh de kár, hogy egy Warcraftnak csak azért nincs akkora története mint egy Tekkennek mert stratégiai játék. Pedig én azt hittem, hogy azt a rengeteg regényt tök komolyan adták ki a Warcraft univerzumra. És lényegében mindegy hogy Warcraft vagy World of Warcraft mert a WoW az alap Warcraft történetét viszi tovább. Aki nem hiszi az nézze meg Vanilla WoW Cinematic Intro-ját. "Four years has past, since the Mortal races banded together, and stood united agains the might of the Burning Legion..." Azaz 4 évvel járunk azután hogy a Warcraft 3-ban szétvertük a Lángoló Légiót. Úgyhogy tök mindegy hogy Warcraft vagy World of Warcraft, ugyan az a kettő csak a stílus más. És egy Warcraft univerzumban sokkal több potenciál van mint egy Tekkenben.
0
0
0
0
Liptik avatar
Bocsi, hogy az MMO-ra gondoltam, de csak, azért mert az van a cikkbe, hogy csúszik a
Csúszik a World of Warcraft film

Amúgy, akkor a Warcraft 3-rol lesz? Mert úgy a wownak nincs rendes története csak úgy lehetne, mintha valaki játszana vele.
0
0
0
0
Undead Soldier avatar
Szóval azt mondod, hogy a Warcraft sztorija, ami egyszerre több szálon fut, több helyszínen, bemutatja az összes szereplő személyiségét, utalásokat tesz a múltra és elmélyíti az adott fantasy világot, nem jobb egy Tekken sztorinál? Főleg azért mert stratégiai játék? Mégis hogy függ össze a játék stílusa a sztorival?
0
0
0
0
MrLightningbolt avatar
Reinkz: lehet de nem csak az készünk játék alapján, a Resident Evil filmek is a játék után jöttek és azok is hulladékok pedig annak azért kicsit több története van mint a tekkennek és az is érdekes hogy az animált Resident Evil ritka jó lett
chrono02: ez nem leírás hanem gondolkodás és tapasztalatok alapján levont következtetés, én játszottam a sima Warcraftokkal és azoknak sincs több története mint a tekkennek főleg hogy az egy stratégiai játék
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem vagyunk stáb tagok, csak eddig nem nagyon volt kiemelkedő alkotás ebben a kategóriában.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ha a jégkrém jeges veszett ügy. Rohadt gyorsan le tudsz írni mindent, mit ne mondjak. Még bő 1 év mire kijön a film, de már most leírja az itt lévők 99%-a. Vagy talán a stáb tagjai vagytok?
0
0
0
0
MrLightningbolt avatar
ha élőszereplős lesz akkor már veszett ügy, kár érte
0
0
0
0
Undead Soldier avatar
Elméletileg a szereplők külön kiképzést kapnak, hogy tökéletesen tudják hozni a nekik szánt karaktert.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Ha animációs lenne, annak én is nagyon örülnék (Heart of the Swarm trailer-jétől még a mai napig kiráz a hideg) de "sajnos" élőszereplős film lesz...
0
0
0
0
MrLightningbolt avatar
Kmisi99: na jó abban hogy cinematic-okat tud csinálni a blizzard azzal nem lehet vitatkozni ha ez egy nagyon hosszú cinematic lesz akkor viszont még jó is lehet, a Resident Evil Damnation is kb 1000000000x jobb lett mint az összes film együttvéve
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ha olyan animációs lenne min a blizzard rövid filmjei tuti siker lenne, arra biztos befizetnék a blizzard nagyon ért ezekhez.
0
0
0
0
no avatar
szerintem is sokmindent ki lehet hozni belőle, én játszottam vele évekig... már sajnos az időm nem engedi, de a film biztos jó lesz várom (tudom 😃 még messze van) remélem egy 2 és fél- 3 órás szórakozást összedobnak
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Srácok, attól hogy nem szeretitek a WoW-ot, vagy az MMO-kat általában, azért még ne felejtsük el, hogy a Warcraft egy elég nagy, és kidolgozott fantasy univerzum, nem a Metin2-t, vagy társait viszik vászonra. Ebben az univerzumban bőven van téma egy filmnek, legyen az játék, vagy könyv adaptáció, vagy akár teljesen új történet.
0
0
0
0
MrLightningbolt avatar
sajt3000: tudom hogy miért játék egy játék, nekem azzal van bajom hogy azért majmolják mert "realisztikus", én nem vágyom semmi fps-re mert ott két véglet van
1: jól játszol és nincs cheater akkor te vagy a cheater
2: szeretnél játszani de mindig azt látod killcam-be (ha van) hogy a gyerek nézi a falat egy pisztollyal lő egyet és meghaltál
inkább maradok a stratégiai játékoknál ahol gondolkodni kell, ott legalább nincs olyan hogy hacker vagy ha darálod a sok kis 8 évest aki azt se tudja merre van az előre és ha figyelsz arra hogy merről hallod a gyereket rohangálni és emiatt megölöd akkor WH-zol
0
0
0
0
ForHonor avatar
sajt3000: ARMA3 tényleg jó csak 2 billentyűzetet kell használni hozzá, annyi gomb van 😃
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
MrLightningbolt:Attól függ milyen szemszögből nézzük.Azért játék egy játék mert lehet benne ilyen dolgokat csinálni,ha tényleg realisztikusra vágysz akkor ott az Arma sorozat.
0
0
0
0
no avatar
Warcraft film, nem World of Warcraft. Jegyezzük már meg könyörgöm...
Nagyon nem mindegy.
0
0
0
0
MrLightningbolt avatar
a játékok és filmek soha sem voltak jóban egymással, filmből játék vagy játékból film lényegtelen melyik verzió az mindig katasztrófa lesz ahogy Superlompos által emlegetett Tekken kitűnő példa erre vagy a Resident Evil sorozat ami szintén tükrözi hogy játékból filmet tilos mert ennyi erővel a pénzt amit beleölnek egyszerűen összehordhatnák egy nagy kupacba arra gázolajat majd egy gyufát és az eredmény ugyanaz lenne

plusz amiket felsoroltatok GTA, BF, COD, mind futószalagon készült divatjátékok az összes hulladék csak mindenki dicséri mert azt írják róla hogy "realisztikus" de most komolyan hol realisztikus az hogy:
-BF: c4-et pakolsz egy tank alá és az felpattintod egy felhőkarcoló tetejére majd ugyanazzal a tankkal onnan lősz le mindenkit vagy vadászgéppel repesztel ki tudja hány G sebességgel abból kiugrasz (aknavetővel a kezedben) lelősz egy másik vadászgépet majd visszaszállsz és mindezt levegőben
-COD: 1 emberrel kinyírsz egy hadsereget miközben agyonlőnek de túléled mert gyorsabban regenerálódsz mint farkas az xmen-ből
-GTA: rakétavetővel rohangálsz az utcán és le se sza.rnak amíg nem lősz egyet plusz a nagy semmiből húzol elő minden fegyvert és miután agyonlőnek a rendőrök (szürke képernyő, meghaltál meg minden) egy kórház előtt vagy és kezdheted előröl
0
0
0
0
Tokara avatar
Maxxxx Még mindig nem a wow-ról (mmomrpg-re gondolok)van szó hanem Warcfraft történetről még régről.
Fun fact GTA-ból is lesz film gondolom azt meg isteníted,mert arról "történet" hogy agyatlanul megölsz minden civilt az utcákon,bankokat rabolsz az na az "történet".
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Játékból film? Nem sok jó sülhet ki belőle. A Tekken film is egy szégyen lett.
0
0
0
0
Aron120 avatar
disPaP tudnál küldeni képeket amik a filmből vannak? 😀
0
0
0
0
ForHonor avatar
Ti mit gondoltok?

Erre reagáltam én azt gondolom, hogy gagyi az egész Wow ennyi
0
0
0
0
dispPaP avatar
Az első képekből ítélve egy film lesz ami álva megszopatja az összes brollywoody látványmozit. Mondjuk mióta csúszik? 2008óta..? fog ez még csúszni.

Amúgy hervadt játék? Talán.. nem mintha a GTA nem ugyan azt adná el, vagy a Cod, vagy a BF vagy bármi..
0
0
0
0
ForHonor avatar
Jézusom ebből a hervadt játékból még filmet is akarnak csinálni?!

Liptik: biztos lesz benne connectoin error meg LAG is
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Azt szépen elfelejtetted hogy a Warcraft Univerzum NEM a WoW-ból áll csak! Rengeteg olyan aspektusa van amiből filmet lehet csinálni, vegyük csak az előbb említett ősök Háborúja trilógiát. És ezeken kívül még sokat lehetne felsorolni.
0
0
0
0
Liptik avatar
Milyen filmet lehetne csinálni egy MMORPG-ből, level 1 es a főhös az elején aztán meg a max level, lesz benne PVP meg melyik szerveren lesz a film?
0
0
0
0
Undead Soldier avatar
Szerintem nagyobb sikere lenne, ha az Ősök háborúja trilógiából csinálnának filmet.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció